Dodaj do ulubionych

Zarobki testera oprogramowania w Warszawie

14.12.10, 21:27
Witam,
Obecnie pracuję we Wrocławiu na stanowisku testera oprogramowania, jednak w przyszłym roku zamierzam przeprowadzić się do Warszawy. Ze względu na to ze nie znam zupełnie warszawskiego rynku pracy chciałbym zapytać ile realnie może zarobić tester oprogramowania mojego pokroju.

teraz trochę o mnie:
- dwa lata doświadczenia w testowaniu i wdrożeniach dla telekomunikacji
- doświadczenie w testowaniu modułów GSM/UMTS
- testowanie embeded
- podstawowa znajomość Java
- średnia znajomość SQL i Oracle
- podstawy Linux
- znajomość Selenium
- znajomość wielu narzędzi do śledzenia i zarządzania błędami
- umiejętność pisania przypadków i planów testów
- b. dobry angielski w mowie i piśmie (współpraca a klientami zagranicznymi)
- doświadczenie w obsłudze błędów

Dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: karus Re: Zarobki testera oprogramowania w Warszawie IP: *.internetia.net.pl 21.12.10, 19:28
      UP
      • Gość: karlos Re: Zarobki testera oprogramowania w Warszawie IP: *.internetia.net.pl 19.01.11, 19:32
        up
        • Gość: tadzionalepa Re: Zarobki testera oprogramowania w Warszawie IP: *.aster.pl 21.01.11, 21:30
          a ile masz teraz we Wroclawiu ?
          • karlos44 Re: Zarobki testera oprogramowania w Warszawie 26.01.11, 20:59
            teraz mam 4300zł brutto plus multisport/opieka medyczna, umowa o prace oczywiscie, brak premii
            • tadzionalepa Re: Zarobki testera oprogramowania w Warszawie 27.01.11, 23:59
              Hmm u mnie jest tester w pracy i ma z tego co wiem ok 5 brutto + karte Multisport/Luxmed, robi testy funkcjonalne tylko z tego co widze i przygotowuje srodowisko testowe. W takim razie nie wiem czy tak faktycznie duzo gorzej we Wroclawiu.
              • karlos44 Re: Zarobki testera oprogramowania w Warszawie 28.01.11, 17:16
                Właśnie cos widze ze z tymi zarobkami z Wawie to troszke mit jest...
    • Gość: Mav2007 Re: Zarobki testera oprogramowania w Warszawie IP: 85.222.87.* 19.01.11, 22:40
      Roznie to bywa - zaleznie od firmy do ktorej trafisz, umowy itp. Przy podobnym doswiadczeniu i umiejetnosciach mam 4.5 brutto + VAT - firma-firma, ale mam dodatkowo urlop + chorobowe (max 60 dni w roku), oczywiscie karta sportowa/medyczna , po zakonczeniu projektu jakies premie (tak srednio co 6m). Na wiosne ide po 5.5k. Firma ~200osob, w zespole 12 developerow/3testerow.
      • karlos44 Re: Zarobki testera oprogramowania w Warszawie 26.01.11, 21:03
        Kurde, trochę słabo masz jak na Warszawę. Myslałem ze zarobki są wyższe. Ja mam we wrocku w tej chwili 4300zł + multisport/opieka medyczna, brak premii. Planuje sie przeprowadzic do wawy w tym roku ale z takimi zarobkami to ciezko kupic mieszkanie przy obecnych cenach w stolicy. A moge wiedziec jakiego rodzaju testy robisz?
        pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka