Gość: Pyra IP: 82.160.9.* 26.04.04, 20:55 Jakieś dobre firmy softwareowe w Wawie? Jestem świeżo po studiach i u nas w Poznaniu to słabo albo b. słabo z pracą programisty. Pozdr warszawiaków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Headhunterka Re: Programista .NET (nie tylko) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 22:16 Spróbuj w Altkom Akademia, Infovide, Matrix.pl, Impaq, Simple...To nie są może firmy z górnej półki ale wiem że zdarza im się zatrudniać absolwentów. Życzę powodzenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Altkom Akademia jest firmą z baardzo dolnej półki IP: 217.11.142.* 27.04.04, 19:09 poczytaj sobie posty na róznych forach o tej firmie :) raczej słabo jest oceniana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Headhunterka Re: Altkom Akademia jest firmą z baardzo dolnej p IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 23:05 Zgadzam się z Tobą. Sama część tych postów pisałam:) Ale jeśli chodzi o programistów to chyba jedyny obszar w który starają się inwestować i kasę i szkolenia. Ale też nie polecam na dłuższą metę. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś