Dodaj do ulubionych

gastro team

27.07.11, 14:53
Jakim pracodawcą jest firma Gastro team?.Mieliście z nią do czynienia?
Obserwuj wątek
    • Gość: pracownik Re: gastro team IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.12, 13:24
      w porządku - w pełni wypłacalny , określone stawki , czas pracy z góry określony
      • Gość: gość Re: gastro team IP: *.centertel.pl 18.07.15, 13:14
        to zależy czy w cateringu czy szkole, szkołę odradzam no chyba, że komuś odpowiada 10 zł na godz ciężkiej harówki, kilka świadectw pracy w ciągu roku (1/2, 1/8 etatu a najlepiej na czarno- w zalężności od humoru p. W ). Większość pracowników zatrudniają na czarno to i nie przykładają się do pracy odpowiednio nie przychodzą wcale lub po balandze dzwonią że są chorzy a osoby które zostają muszą zasuwać za nie -bo szefostwo nie dba o pracowników. Tragedia przez duże T, mimo bezrobocia można znaleźć prace na normalnych warunkach. zanim pójdziesz na rozmowę na ul.Strumykową to przeczytaj wszystkie komentarze w internecie lub porozmawiaj z osobami które pracowały tam.
        • Gość: gość Re: gastro team IP: *.centertel.pl 18.07.15, 13:22
          oczywiście temat gotowania to inna bajka, temat rzeka - odradzam każde stanowisko od pomocy kuchennej przez kucharkę i intendentkę.
      • Gość: ZIZI Re: gastro team IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.07.15, 13:32
        FIRMA TRAGEDIA.NIE POLECAM NIKOMU PRACY U NICH.PRZEROBIONE JEDZENIE W STOŁÓWKACH SZKOLNYCH.7 ZŁ NA GODZINE.I WSZYSTKO JASNE.
        • Gość: bella Re: gastro team IP: *.dynamic-ww-3.vectranet.pl 28.07.15, 16:57
          Hahaha przerabiałam już to !!!! co napisałam na forum, Porażka ta firma jak i praca... Masakra a co się wyprawia na kuchni rozrzedzone zupy, ziemniaki ze zmywaka itd.... długo by pisać.. Podpisuje się pod opiniami.... Pracy na kuchni na ul Niecałej NIE polecam...... chyba że chcesz to sam się przekonaj....
          • Gość: ania Re: gastro team IP: *.centertel.pl 06.09.15, 09:05
            Na ul.Suwalskiej też nie polecam.
            • aniamania5 Re: gastro team 07.10.16, 09:43
              Pracuje na Suwalskiej i jest super, może pensja nie jest za wysoka ale jak obowiązki to mi pasuje , Atmosfera w porządku , nie ma stresu, a i dzieciaki w szkole sympatyczne.
              Ja polecam,
    • Gość: Magdalena Re: gastro team IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.16, 15:00
      Jest w porządku, nie wiem skąd te opinie pod spodem ale byłam już w pracy w Gastro Team w 3 ech stołówkach bo czasem jesteśmy przenoszone i zarówno praca jak i jedzenie przygotowywane jest naprawdę na dobrym poziomie , a uwierzcie mi 30 lat pracuje w stołówkach szkolnych i mam 55 lat na karku wiec wiem co mówie.
      To co piszą panei pod spodek o jakości posiłków to istna bzdura , nigdy takich rzeczy nie widziałam - nawet wegety nie używamy, mięso dobrej jakości, świeże warzywa, wszystko na dobrym poziomie.
      Rodzice sami u nas wykupują posiłki do domu. Najlepiej samemu przyjść i porozmawiać a nie brac opinię od nie potwierdzonych komentarzy. Pozdrawiam , ja sobie chwalę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka