Dodaj do ulubionych

Dom ROBOTA!!!

IP: *.vc.shawcable.net 28.05.04, 23:02
Mom durzo Robota w polu chceta przy zbieraniu kartoflow.Napiszta kej chceta
robic dom jesc zaplaca i chalpa tyz.Maniek
Obserwuj wątek
    • losiu4 Re: Dom ROBOTA!!! 29.05.04, 23:22
      Gość portalu: Maniek napisał(a):

> Mom durzo Robota w polu chceta przy zbieraniu kartoflow.Napiszta kej chceta
      > robic dom jesc zaplaca i chalpa tyz.Maniek

a gzież się ten raj na ziemi znajduje?

Losiu
      • Gość: Maniek Re: Dom ROBOTA!!! IP: *.vc.shawcable.net 30.05.04, 04:06
        Dyc to nie dalecko kole 3kilometrow za Kierzolem Wielkiem.Do robota i do dom
        weznieta Kartoflow jak chcet tyz.
        • losiu4 Re: Dom ROBOTA!!! 30.05.04, 22:03
          Gość portalu: Maniek napisał(a):

> Dyc to nie dalecko kole 3kilometrow za Kierzolem Wielkiem.Do robota i do dom
          > weznieta Kartoflow jak chcet tyz.

momy swojy kartofly (abo pyry, zależy jak se godosz). a dzie te Kierzole
          Wielkjy som? siy pytom jo, Łoś, znaczy siy

Pozdrawiam

Losiu
          • Gość: magda Re: Dom ROBOTA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 22:42
            oj, losiu - niesamowicie seksowny z ciebie facet...
            tak śledze twoje posty i śledze - i juz sie rozochociłam - boś kumaty i w ogóle
            klawy z ciebie gość...
          • Gość: Fuzzy Re: Dom ROBOTA!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.05.04, 13:19
            Hehehe.Masz grabe. Nie wszystko zrozumialem, gdyz mówie literackim polskim a
            zadnej gwary nie znam, no moze poza warszawska. Ponawiam to pytanie gdzie jest
            ten raj, bo pragne jak najszybciej sie tam znalesc. Mam wysokie kwalifikacje i
            wyzsze studia ekonomiczne oraz znajomosc j. obcych w tym rosyjskiego troszke
            Hehehe....
            Pozdrawiam,
            Fuzzy
            • Gość: malwa Re: Dom ROBOTA!!! IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 31.05.04, 14:03
              Maniek a pomoge Ci za darmochę!!!!
              Swierze powietrze, ptaszki ćwierkaja,słoneczko świeci...;)
              Chłopie co sie bedziesz męczył sam!
              Biznesik na kartoflach rozkręcimy.
              Zrzuce szpilki i mundurek i do pracy na pole!

• altu Re: Dom ROBOTA!!! 31.05.04, 15:32
      hmm
      to faktycznie kartofle musza byc wyjatkowe..
      bo normalnie sie je zbiera we wrzesniu
      pozdrawiam, gospodarzu!
      • Gość: Maniek Re: Dom ROBOTA!!! IP: *.vc.shawcable.net 31.05.04, 22:41
        Dyc zbira sie kole wrzesnia co by nie zacatek pazdzierniko.No ino tera juz
        pisza czy chceta tych KARTOFLOW czy nie CHceta.....A dyc by wos zamrocy.
        • Gość: Fuzzy Re: Dom ROBOTA!!! IP: *.chello.pl 31.05.04, 23:03
          Maniek
          Chyba sie nie myle, ale sadzac po dresie IP, to zaptraszasz na do Kanady.
          Hehehe...

• Gość: Do Fuzzy Re: Dom ROBOTA!!! IP: *.vc.shawcable.net 31.05.04, 23:07
            Tylko TY jeden okazales sie BYSTRY (byl to GLUPI ZART) przyznaje z SZACUNKIEM-
            POZDRAWIAM-Darek-
            • Gość: Fuzzy Re: Dom ROBOTA!!! IP: *.chello.pl 31.05.04, 23:16
              No widzisz, a jednak w Polsce jestem bezrobotny i szukam pracy. Z wyzszym
              wyksztalceniem ekonomicznym (SGH), znajomoscia jezyka angielskiego i
              doswiadczeniem pracy, takze na stanowskach technicznych(telekomunikacja i
              informatyka) Szok, przynajmniej dla mnie!!!

Pozdrawiam serdecznie,
              Fuzzy
              • Gość: malwa Re: Dom ROBOTA!!! IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 01.06.04, 10:10
                e tam głupi żart..;)
                pośmiałam sie troszeczkę;)
                Pozdrawiam!
                • Gość: Fuzzy Re: Dom ROBOTA!!! IP: *.chello.pl 01.06.04, 11:26
                  Kartofle to byl zart i wcale taki nie glupi, swiadczy o wysokiej inteligencji
                  Autora. Ale moja rzeczewistosc, to juz nie glupi zart. Naprade ja nie pracuje i
                  nie moge znalesc pracy w Polsce. Prace stracilem po fuzji "mojej firmy" z Tel-
                  Bankiem. Pewnie niektórzy domyslaja sie juz o jaka firme mi chodzi!!! Skandal i
                  szok a uwazam, ze polscy headhunterzy i HRowcy sa najgorszymi na swiecie skoro
                  ja nadal pozostaje bez pracy.

Pozdrawiam,
                  Fuzzy
                  • Gość: Do FUZZY Re: Dom ROBOTA!!! IP: *.vc.shawcable.net 01.06.04, 23:45
                    Tak POWAZNIE (juz nie bedzie "KARTOFLOW").Nie pisze aby KRYTYKOWAC-POLSKE-bo
                    Ona bedzie zawsze moja ojczyzna.Najgorsze jest tylko to,ze w WIEKSZOSCI to MY
                    sami DOPROWADZAMY NASZ kraj do RUINY prawie w kazdej DZIEDZINIE
                    GOSPODARKI....Pozdrawiam-Marek-Vancouver-CA-
                    • Gość: Fuzzy Re: Dom ROBOTA!!! IP: *.chello.pl 02.06.04, 00:07
                      Tu musze Ci przyznac racje, ale moim zdaniem niszczy nasz kraj postkomuna,
                      która zostala wybrana w demokratycznych wyborach!!! To co dzieje sie teraz w
                      polskiej polityce jest straszne. A to ma swoje gospodarcze konsekwencje. To nie
                      tylko zly wplyw swiatowej koniunktury. Solidarnosc tez niestety niewiele
                      zrobila i tez zaczeli niszczyc nasz kraj.
                      Jak bym mial jakies 20 lat, chyba tez bym wyjechal z Polski.
                      Serdeczne pozdrowienia z Polski
                      Fuzzy Warszawa - Kabaty (nowa "ekskluzywna" dzielnica naszego miasta)
                      • Gość: Fuzzy Re: Dom ROBOTA!!! IP: *.chello.pl 03.06.04, 23:44
                        Widze Marku i Darku,ze Was troszke zatkalo. Niestety rzeczewistosc w naszym
                        kraju tak wyglada. A stwierdzenie, ze Solidarnosc niewiele zrobila odnosi sie
                        do okresu po 1989 roku

Pozdrawiam serdecznie,

Fuzzy.
    • Gość: jolbeb@wp.pl Re: Dom ROBOTA!!! IP: 217.153.164.* 15.06.04, 22:35
      Jestem gotowa podjąć prace w rolnictwie, prosze o szczegóły

pozdrawiam
      • Gość: Maniek Re: Dom ROBOTA!!! IP: *.vc.shawcable.net 16.06.04, 00:28
        A dyc przyjezdzojta...Dom spanie,zarobita,kartoflow tysz do dom
        weznieta.....Maniek
    • Gość: ugarit Re: Dom ROBOTA!!! IP: 195.116.92.* 16.06.04, 21:06
      admina zatrudnij. Ten palant nadaje sie by go miedzy zagony pognac
      • Gość: Maniek Re: Dom ROBOTA!!! IP: *.vc.shawcable.net 16.06.04, 23:56
        Niechta bedzie i Adminiok byle by do Kartoflow sie nadol.
        • Gość: elka Re: Dom ROBOTA!!! IP: 213.184.10.* 17.06.04, 10:13
          Ale jaja. hahahahhahaha
          • Gość: Maniek Re: Dom ROBOTA!!! IP: *.vc.shawcable.net 17.06.04, 17:52
            No dyc procz KARTOFLOW moga tysz JOJOW dac za ROBOTA-Maniek-
            • Gość: Fuzzy Re: Dom ROBOTA!!! IP: *.chello.pl 17.06.04, 23:59
              Hehehe... Lepiej powiedz jaka gwara piszesz - okolice Lowicza? Nie jestem
              etnografem. Jako freelancer moge ta robota dac Tobie wirtualnie. Tylko jak te
              jajka przslesz, czy w Kanadzie tez tak smakuja w Polsce, bo wiesz ja najdalej
              to bylem w Indiach, fajnie leci sie tam samolotem a tam jajka smakuja jak u
              nas. hehehe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka