Gość: zuzia IP: *.icpnet.pl 17.07.04, 15:41 Bardzo chciałabym pracować dla Polskich Linii Lotniczych,czy ktoś może mi powiedzieć jak tam się dostać,dokąd wysyłać cv?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil. Re: LOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 11:42 W LOT pracuja zazwyczja osoby które maja znajomosci tzn pracuja na jakis konkretnych stanowiskach a jak chcesz pracowac w jakims magazynie to musisz sie zwyczajnie rozpytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: LOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 12:04 Praca z pokolenia na pokolenie ;). Jak nie masz znajomości - zapomnij. Tam nawet o rekrutacji ludzie dowiaduja sie z "podziemi". Moja ciocia pracuje tam na bardzo dobrym stanowisku. Wkrecila swoje dwie córy. Inaczej sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: LOT IP: 80.51.10.* 19.07.04, 12:54 Musisz nawiedzać ich co tydzień i ciągle przekonywać jak bardzo zależy ci na pracy u nich... Chodż do nich tydzień w tydzień i tak do skutku..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: LOT IP: *.parpa.pl 20.07.04, 09:11 Prace w PLL LOT znalazlam przez ogloszenie w Gazecie Wyborczej, i nie mialam zadnych znajomosci, podobnie jak WSZYSCY z mojego naboru. Z reszta pochodze z Warmii i wtedy jeszcze nawet na dobrze nie zadomowilam sie w stolicy. Wymagania : dwa jezyki obce na dobrym poziomie. Przeszlam rekrutacje i przez prawie dwa lata pracowalam w dziale rezerwacji i sprzedazy biletow. Z pracy zrezygnowalam, bo znalazlam inna, bardziej zgodna z kierunkiem moioch studiow (prawo). LOT o naborze informuje w gazetach, jednak teraz wdrozyli program oszczednosciowy i raczej zwalniaja ludzi niz zatrudniaja. A zarobki? Przecietne. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: LOT 20.07.04, 11:21 Gość portalu: zuzia napisał(a): > Bardzo chciałabym pracować dla Polskich Linii Lotniczych,czy ktoś może mi > powiedzieć jak tam się dostać,dokąd wysyłać cv?Pozdrawiam. Z tego co wiem, LOT raczej będzie zwalniał pracowników... Odpowiedz Link Zgłoś