sikorka20 24.08.04, 11:45 szukam pracy w domu dziecka czy jest szansa>?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hillary23 Re: czy ktos pracuje w domu dziecka??? 24.08.04, 14:44 Myślę, że teoretycznie tak, ale wiesz, zawsze chodzi o kase i nie wiem czy masz jakieś doświadczenie pedagogiczne, w sumie to dosyć ważne. Nie wiem skąd jesteś, ale mam pewne kontakty w Warszawie, jeśli jesteś z iinego miasta to może po prostu spróbuj zgłosić się do dyrekcji domów dziecka w twojej okolicy, zawsze możesz im zaproponować krótkotrwały wolontariat, moze potem coś się dla Ciebie znajdzie, a poza tym przekonasz się sama czy nadajesz się do takiej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona2002 Re: do hillary23 IP: 80.51.237.* 24.08.04, 14:53 Jeśli możesz polecić swoje kontakty w Warszawie daj znać na mona2002@gazeta.pl będe wdzięczna (jestem psychologiem). Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka20 Re: do hilary 26.08.04, 10:05 hej dzięki za odp.pracowalam jako wychowawca w ognisku wychow.jestem z wykształcenia pedagogiem marzy mi sie praca w domu dziecka powysyłalam cv ale to nic nie dalo na wolontariat nie moge sobie pozwolić bo musze zarobić na opiekunke dla moich dzieci może moglabys mi pomóc oczywiście jestem z warszawy mieszkam na bemowie z góry dziękuje i pozdrawiam aneta Odpowiedz Link Zgłoś