Gość: AAA IP: 83.238.4.* 03.09.04, 09:17 HEJ!PO TYG WYSYLANIA CV,MAM ODPOWIEDZ I PRACE!JAKIE SA TAM WARUNKI?ILE PRZERW ITP???POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bbb Re: CALL CENTRE-DOSTALAM TAM PRACE IP: *.e / 213.25.195.* 03.09.04, 10:32 a od czego byla rozmowa kwalifikacyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoKo Re: CALL CENTRE-DOSTALAM TAM PRACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 12:07 A propos po co się udzielasz zamiast pomóc to ty prawisz uszczypliwości niaraz na rozmowie wstępnej kwalifikacyjnej nie udzielają takich info... następnym razem zastanów się zanim coś napiszesz...jeszcze ty bedziesz potrzebował odpowiedzi na jakieś pytanie a wtedy zobaczysz te swoje odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: CALL CENTRE-DOSTALAM TAM PRACE IP: 83.238.4.* 05.09.04, 15:29 Dzieki MoKo za reakcje na odp tamtej osoby:)Tak trzymac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: CALL CENTRE-DOSTALAM TAM PRACE IP: *.crowley.pl 05.09.04, 17:07 A czy nie powiedziano Ci an rozmowie kwalifikacyjnej, jak wyglada praca? To ile jest przerw to bardzo indwyidualna sprawa i trudno powiedziec jak to wyglada w firmie, której bedziesz pracować.A jakie warunki? Hm... ciężko powiedzieć, ludzie mogą być różni a to oni tworza atmosferę, głównie jednak w takich CC pracują młodzi ludzie, głównie studenci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shantimea Re: CALL CENTRE-DOSTALAM TAM PRACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 14:09 a do tego cienko placa;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: CALL CENTRE-DOSTALAM TAM PRACE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.09.04, 12:23 tak bylo 2 lata temu - praca do 15 h dziennie bez przerw na siku ani na kanapke - za jedzenie albo picie przy kompie czegos innego niz kawa - wylatywalas z roboty - dyspozycyjnosc - UWAGA jak wpiszesz 24h/dzien/7 dni/tydzien - to tak bedziesz pracowac! - zadnych urlopow -jeden dzien wolny w tygodniu - umowa o dzielo na tworzenie baz danych , hehehehe - po 3 dniowym szkoleniu siadasz do telefonu i nawijasz! najlepsi wytrzymywali 2 tyg. x 15 h bez przerwy sala nie byla klimartyzowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandora Re: CALL CENTRE-DOSTALAM TAM PRACE IP: *.chello.pl 12.09.04, 15:30 Praca w call center jest niezwykle meczaca. Z regoly ludzie wytrzymuja tam maksymalnie pol roku, zreszta na tyle sa przewidziani. Jak sie zuzyja przyjmowany jest nowy nabor. Sama zobaczysz, ludzie w kolko sie wymieniaja. Nie licz tez na pieniadze. Pewnie 800 zlotych do reki i to wszystko. Na twoim miejscu juz szukalbym czegos innego. Oczywiscie te prace przyjmij, bo lepiej jest miec cokolwiek niz nic. Sorry za zniszczenie zludzen. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: CALL CENTRE-DOSTALAM TAM PRACE 13.09.04, 11:15 Gość portalu: Pandora napisał(a): > Praca w call center jest niezwykle meczaca. Z regoly ludzie wytrzymuja tam > maksymalnie pol roku, zreszta na tyle sa przewidziani. Jak sie zuzyja > przyjmowany jest nowy nabor. Sama zobaczysz, ludzie w kolko sie wymieniaja. Nie > > licz tez na pieniadze. Pewnie 800 zlotych do reki i to wszystko. Na twoim > miejscu juz szukalbym czegos innego. Oczywiscie te prace przyjmij, bo lepiej > jest miec cokolwiek niz nic. Sorry za zniszczenie zludzen. Skąd ja to znam... PCM Warszawa-ul.Mińska. Pracujesz tam góra 3 miesiące-potem zwalniają Cię pod byle pretekstem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: CALL CENTRE-DOSTALAM TAM PRACE IP: *.crowley.pl 17.09.04, 23:20 To w jakim Wy kołhozie pracujecie! U mnie tak nie ma. Maksymalnie 10h pracy dzienie, nie ma zmian nocnych, czasmi soboty i niedziele. Jak zaznacze grafik to tak mam zmiany(1 bądź 2).Jeśli chodzi o jedzenie na stanowisku pracy, to też jest zabronine, z napojami nie ma problemu. Wszyscy mają umowe zlecenie (pierwszą dostajesz na 3 miesiące, następny już różnie, ale generlani na rok). Jest również trochę osób, na umowe o pracę(pół etatu). Polecam szukać pracy, w innej bardziej ludzkiej firmie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: CALL CENTRE-DOSTALAM TAM PRACE 18.09.04, 00:50 Gość portalu: Sylwia napisał(a): > To w jakim Wy kołhozie pracujecie! U mnie tak nie ma. Maksymalnie 10h pracy > dzienie, nie ma zmian nocnych, czasmi soboty i niedziele. Jak zaznacze grafik > to tak mam zmiany(1 bądź 2).Jeśli chodzi o jedzenie na stanowisku pracy, to też > > jest zabronine, z napojami nie ma problemu. Wszyscy mają umowe zlecenie > (pierwszą dostajesz na 3 miesiące, następny już różnie, ale generlani na rok). > Jest również trochę osób, na umowe o pracę(pół etatu). > Polecam szukać pracy, w innej bardziej ludzkiej firmie.;) Chyba tą ludzką firmą nie jest PCM ??? Jeżeli znasz jakiś ludzki CC,to zdradz proszę jego nazwę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: CALL CENTRE-DOSTALAM TAM PRACE IP: *.crowley.pl 18.09.04, 13:26 Nie to nie jest, ani PCM, ani CTM - gdzie miałam okazję pracować przez miesiąc! i pomysleć, że CTm był moją pierwszą pracą po LO i cieszyłam sie jak głupia:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelek wawa hmmmmmm IP: *.com / *.cns.ohiou.edu 15.09.04, 21:47 jesli cie tam przyjeli to pewnie masz sexy glosik ;) zawsze milo porozmawiac. szkoda tylko ze tak was mecza. wspolczuje i zycze znalezienia lepszej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: hmmmmmm IP: *.crowley.pl 21.09.04, 17:17 > jesli cie tam przyjeli to pewnie masz sexy glosik ;) zawsze milo porozmawiac. Tam przyjmują wszystkich, wystarczy, że nie masz wady wymowy, tj. nie jąkasz się czy coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: hmmmmmm IP: *.crowley.pl 22.09.04, 11:23 U mnie na sam początek dostaniesz 6.8 zł brutto. Ale po trzech miesiącach możesz już starać się o premię, ale to zależy od wyników Twojej pracy, ale generalnie nie ma z tym problemów. Po dłuższymn okresie pracy możesz mieć stawkę 8.6 zł bądź 10.50 zł brutto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: hmmmmmm IP: *.crowley.pl 22.09.04, 11:24 Acha i jak u mnie pracujeszz na jakimś projekcie, gdzie wymagany jest język obcy (b. dobra znajomość) to masz na początek 12 zł brutto, stawki oczywiście za godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: hmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:25 Cóż, może napiszesz o atmosferze w pracy? Z tymi zarobkami na początek, to przesadzasz, jedynie ze stawką z obsługą w języku obcym trafiłaś (prawie) Rozmumiem, że to sprzedaż, do tego z prefekt np. niemieckim (przypadkowa zbieżność) Cóż, to bardzo niewiele, jak na pracę w niemiłej atmosferze, będąc gnębionym za wszystko i opieprzanym za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: hmmmmmm IP: *.crowley.pl 04.10.04, 22:44 Z tymi zarobkami na początek, to > przesadzasz, jedynie ze stawką z obsługą w języku obcym trafiłaś (prawie) Dlaczego, niby przesadzam, piszę tylko jak u mnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ona_1983 Re: hmmmmmm 04.10.04, 22:50 a mozesz powiedziec w jakiej firmie pracujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignaszow Re: Sylwia jak u Ciebie jest taki raj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:16 to moze podaj nazwe twojej firmy to sie kazdy przekona! Odpowiedz Link Zgłoś
ona_1983 Re: CALL CENTRE-DOSTALAM TAM PRACE 04.10.04, 20:36 podajcie mi jakies inne firmy telemarketingowe oprocz pcm, ctm ??? Odpowiedz Link Zgłoś