Dodaj do ulubionych

I gdzie te ogłoszenia dla CRA?...

IP: *.ihar.edu.pl 06.09.04, 11:59
Wszyscy wokół powtarzają, ze od września firmy będą szukały CRA, zę wakacje
to sezon ogórkowy, a tymczasem? - jedno ogłoszenie w dzisiejszej Wyborczej...
Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: I gdzie te ogłoszenia dla CRA?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 12:10
      Hej, a jakie ogłoszenie jest dzisiaj w Warszawskiej Wyborczej na CRA?
      • betola Re: I gdzie te ogłoszenia dla CRA?... 06.09.04, 12:46
        Jest jedno ogłoszenie Parexela, ale raczej woleliby ludzi z doświadczeniem...
        Może od przyszłego tygodnia będzie więcej.
    • Gość: agulha Re: I gdzie te ogłoszenia dla CRA?... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.09.04, 21:28
      I bez ogłoszenia możesz się rozglądać. Wielkie firmy mają wakaty :-)).
      • Gość: bela Re: I gdzie te ogłoszenia dla CRA?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 19:20
        To może napisz jakie to firmy maja wakaty, bo jakoś ja wysyłam od dłuższego
        czasu do tych CRO i one chcą ludzi tylko z doświadczeniem, a wy wypisujecie że
        firmy tak bardzo poszukują pracowników. Może to tylko ściema, bo maja już ludzi
        obsadzonych.
    • Gość: oferta Re: I gdzie te ogłoszenia dla CRA?... IP: *.acn.pl 06.09.04, 21:30
      Do środy do 14 -tej proszę przesłać CV i list motywacyjny w j.ang na nr faksu
      22610 46 76.Właśnie szukam 1 osoby.
      • Gość: olo Re: I gdzie te ogłoszenia dla CRA?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 19:26
        Może choć trochę napisz coś o tej firmie. Polska czy zagraniczna,
        farmaceutyczna czy CRO. Ludzie lubia wiedzieć gdzie aplikują...
    • Gość: iza Re: I gdzie te ogłoszenia dla CRA?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:38
      jesli bedziesz tylko czekac na ogłoszenia i to takie bez
      doswiadczenia to chwilę może sz poczekac. Trochę pro-aktywności (CRA musi taki
      być :-))))
      A firma, która sie ogłaszała to o ile pamietam był Quintiles, który przyjmuje
      dużo ludzi i to bez doswiadczenia
      • Gość: agulha Re: I gdzie te ogłoszenia dla CRA?... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.04, 18:15
        Pudło: to był Parexel :-P. Quintiles ogłaszało się w zeszłym tygodniu. Podobnie
        jak Kendle. A "pro-aktywność" to obrzydliwa kalka z angielskiego. Fe fe fe, mam
        dosyć tego w pracy - gadki o "promocjach" zamiast awansach, "rewizji" zamiast
        zmian, "formach" zamiast formularzach. Mam alergię na to.
      • Gość: zolka Re: I gdzie te ogłoszenia dla CRA?... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.04, 18:16
        Zgadzam się, ale brak ogłoszeń jednak chyba świadczy o stanie zapotrzebowania... A Quintiles w ostatnim ogłoszeniu podało 1,5 roczne doświadczenie, w dodatku tłustym drukiem, jako pierwszy warunek. Jeśli przyjmują teraz osoby bez doświadczenia, to widocznie sami nie wiedzą, czego chcą...
    • Gość: ania Re: I gdzie te ogłoszenia dla CRA?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 18:16
      Oj dzieje się dzieje. Nie widać ogłoszeń ale ruch jest bardzo duzy, co widać w
      firmach CRO...

Gość portalu: zolka napisał(a):

> Wszyscy wokół powtarzają, ze od września firmy będą szukały CRA, zę wakacje
      > to sezon ogórkowy, a tymczasem? - jedno ogłoszenie w dzisiejszej Wyborczej...
      > Co o tym sądzicie?
      • Gość: agulha Re: I gdzie te ogłoszenia dla CRA?... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.04, 18:51
        Oj prawda prawda. Co do pracy przyjdę, to się okazuje, że kolejna osoba
        odchodzi do konkurencji (i to nie jest żart). Nasze asystentki zostają
        monitorami w innych firmach=czyli można też bez doświadczenia.
        • anjadr cześć Agulha 07.09.04, 19:15
          cześć agulha,

No, znowu sie tu uaktywniam...Coś mnie ostatnio praca bardzo dopadła :-)))
          Pisałam do Ciebie (na adres gazetowy ale cosik chyba z tym adresami nie tak...)
          Skrobnij do mnie na anjadr@medscape.com
          Pozdrówka
          • agulha Re: cześć Agulha 07.09.04, 21:10
            Oj coś my nie mamy szczęścia do siebie, dalibóg! Właśnie wrócił do mnie mail
            wysłany do Ciebie
            <anjadr@medscape.com>: host medscapesmtp2.prontomail.com[207.183.238.67] said:
            550 5.1.2 <anjadr@medscape.com>... Invalid Recipient (in reply to RCPT TO
            command)
            Na moje konto w Gazecie (na które zresztą prawie nigdy nie wchodzę) nie
            przyszedł żaden mail, który mógłby być od Ciebie (jest tylko kilka
            spamowatych). Podaj, proszę, inny adres, albo napisz do mnie na
            agulha@acn.waw.pl alias agulha@aster.pl. Będę w domu z powrotem za 1-2 godziny
            (a poza pocztę swoją czytuję nałogowo, czyli wiele razy dziennie, ale po pracy,
            bo na konto astrowe jeszcze nie opanowałam wchodzenia przez www). Pozdrawiam i
            czekam :-).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka