kerimj 23.10.04, 12:50 Witam Moze ktos wie gdzie mozna znalezc prace dodatkowa w godzinach wieczorno- nocnych powiedzmy od 17 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziejas Re: praca dodatkowa 23.10.04, 12:58 no wlasnie. tez sie tym interesuje. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy [...] IP: 193.0.117.* 23.10.04, 18:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kerimj Re: praca dodatkowa 23.10.04, 18:53 jesli tylko tyle masz do powiedzenia to ci wspólczuje Odpowiedz Link Zgłoś
dziejas Re: praca dodatkowa 23.10.04, 23:54 inteligencja... az w oczy szczypie. bez pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: praca dodatkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 10:01 to zalezy od kwalifikacji,czesto kancelarie prawne poszukuja sekretarek wieczornych - od 16 lub 17 do 21, niezle placa, pracowalam tak przez rok podczas studiow wiem,ze sa tez firmy zatrudniajace d ładowania towaru albo segregowania paczek, najlepiej przejrzec ogloszenia na gazecie i poszukac w agencjach pracy tymczasowej Odpowiedz Link Zgłoś
a201 Re: praca dodatkowa 31.10.04, 11:29 A znasz może jakieś konkretne adresy internetowe, albo jesteś w stanie polecić kancelarie poszukujące pracowników tego typu? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: praca dodatkowa 31.10.04, 03:42 Oczywiście zawsze można kelnerować albo pracować w McDonaldzie czy inszym barze. Może jakaś rozdzielnia listów i paczek (? poczta główna, siedziba firmy kurierskiej)? Można zastanowić się nad miejscami, gdzie ludzie chodzą po pracy i gdzie może być potrzebne wzmocnienie zespołu w tych godzinach. Przykład: szkoły i kursy języków obcych (funkcje typu recepcja), gabinety lekarskie. Call center (infolinia np. telefonii komórkowej; ciężki kawałek chleba). Można pomyśleć o pracach typu umowa o dzieło, które robisz wtedy, kiedy masz czas, i dostarczasz na termin. Przykład: tłumaczenia, przepisywanie tekstów. No i oczywiście zawsze jest sprzedaż bezpośrednia, ale to już zależy od usposobienia i smykałki. Są firmy w zasadzie niewymagające wkładu własnego (np. Avon - sama jestem konsultantką, ale dla mnie to bardziej rozrywka niż istotny wkład do budżetu). Odpowiedz Link Zgłoś