Dodaj do ulubionych

stacja shell-jak jest?

IP: 217.153.87.* 01.02.05, 21:57
ile placa?jaka atmosfera?wiecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek drogie paliwo mają :( IP: 212.160.172.* 01.02.05, 22:02

nie idź tam :)
      • Gość: MAJA Re: drogie paliwo mają :( IP: *.devs.futuro.pl 02.02.05, 13:51
        pracowalam na shelu w szczecinie, jest okropnie, ciagle posadzaja o kradzieze, za wszystko
        kaza placic kasjerom, ktos nie zaplaci za paliwo a jest nagrany na kamere, niewazne, placi
        kasjer, mnie probowali oszukac na nadgodzinach, zamazujac korektorem na liscie
        pracownikow wypracowane godz. nadliczbowe, ogolnie syf, wtedy placili ok. 700 zl na reke (4
        lata temu), ale co miesiac ok. 100zl potracali bo cos zginelo, czyli bez nadgodzin 600 zl,
        rozmawialam z dziewczyna ktora pracowala na shelu w wawie i dokladnie taki sam schemat ,
        wiec mysle ze tak jest w calym kraju.
        • Gość: miś Re: drogie paliwo mają :( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 14:16
          Tankować też tam nie warto.
          Nie wiem czemu ale np. po zatankowaniu w W-wie przy Sadyba Best Mall mój silnik
          nagle staje się żarłoczny i zjada o 2 litry na setkę więcej.
        • Gość: pracownik Re: drogie paliwo mają :( IP: *.mtm-info.pl 03.02.05, 18:26
          Dokladnie jest tak jak pisze MAJA. Jeszcze jedna sprawa, musisz przyzwyczaic
          sie do szmaty, wiadra z woda i chemia. Praca na stacji to taki sprzatacz
          eksploatowany na maksa. U mnie zarobki byly jakies 15% lepsze niz MAJA. Ale
          potracali srednio ok.120zl
          • Gość: michal Re: drogie paliwo mają :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:01
            Ja pracowałem za granicą na stacji :) zarabiałem około 2000 zł tygodniowo z
            nadgodzinami. Było fajnie. Podobało mi się. w tym roku też pojadę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka