Gość: aw IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 06.02.05, 13:07 Witam, szukam PAń w wieku 25-45 lat, które czytaj takie tygodniki jak NAj, Tina, Przyjaciółka, PAni Domu. Organizuje spotkanie na temat ww pism za 2h dostanie sie 40 zł. Kontakt anwi23@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kora Re: Badanie rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 14:50 nie dajcie sie na to nabrac! ktos ma spartolone zycie i robi sobie - już nie pierwszy raz - niewybredne zarty. do takich badan trzeba sie zabrac zupelnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Badanie rynku IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 06.02.05, 15:53 może ty masz spartolone życie bo ciebie nikt nie zaprosił na badanko :]]] Żartów sobie nie robie a tobie radze żebyś sprawdziła na czym takie badanka polegają i osobe która cuś takiego robi a później komentowała !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alternativa Re: Badanie rynku IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 06.02.05, 16:32 No właśnie, sama byłam na takim badaniu kilka razy i jest to jak najbardziej prawdą :)) pozdrawiam wszystkich Badaczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Badanie rynku IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 07.02.05, 17:25 zostały miejsca dla kobiet 31-40 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gleps Re: Badanie rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 18:40 Daj spokój - nie poniżaj się. Idź sobie lepiej na sanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Badanie rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:16 Witam, ja mam 31 lat. Ale jeżeli spotkanie jest na Świętojerskiej to odpada. Pozdrawiam beata_pawlik@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś