Dodaj do ulubionych

Bank PKO SA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 08:31
Czy ktos z was był moze na rozmowie w Banku PKO SA?Chodzi o stanowisko
asystentki/ tłumacza?Czy orientujecie się jak może wygladać rekrutacja i ile
zarabia się w tym Banku na podobnym stanowisku?Będe bardzo wdzięczna za
informacje. Z góry dziekuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: andzia Re: Bank PKO SA IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 08:35
      zarobek ok.1800 brutto.
      • Gość: Mile Re: Bank PKO SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 08:46
        Na stanowisko Asystentki/tłumacza z dwoma językami, wykształceniem wyzszym i
        ponad 2 letnim doswiadczeniem 1800 brutto?To chyba niemożliwe....
        • Gość: andzia Re: Bank PKO SA IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 09:58
          dlaczego niemożliwe, ja mam 5-letnie doświadczenie,tez dwa języki, wyższe
          wykształcenie i co mam 1800 brutto, zmieniam pracę.
          • Gość: andzia Re: Bank PKO SA IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 10:00
            nie pchaj się tam, w pko sa jest beznadziejnie, pracowałam w róznych bankach,
            tam nie polecam.Sama zmieniam.
            • Gość: Mile Re: Bank PKO SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 10:14
              Zaprosili mnie na rozmowe i chyba pojde tak z ciekawosci.Mam pracę w tej chwili
              więc nie jestem tak bardzo zdeterminowana.Pracowałaś w centrali?Nie miałam
              pojecia, że tam sa takie zarobki!
              • Gość: ak Re: Bank PKO SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 14:50
                Tak przy okazji, nie zawadzi, jak przeczytasz raport Polityki w ostatnim
                numerze (jeszcze jest w kioskach). Jest tam duża wzmianka o PKO SA.
    • Gość: andzia Re: Bank PKO SA IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 10:30
      ja mam wyższe stanowisko niż miałabys Ty.
      Ja pracuje juz ponad 5 lat.Teraz moze sie pozmieniało.Ale podwyżke powinnam
      dostac przynajmniej.Ale ogólnie miałam do tej pory lepsze prace, niz ta.
      • Gość: andzia Re: Bank PKO SA IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 10:32
        idź na rozmowe, moze teraz coś innego zaproponują, inne zarobki, w co
        wątpię.Tam dużo nie zarobisz.Polecam MIllenium Bank i Raifaizen(nie wiem czy
        dobrze napisałam).
        • Gość: BBB Re: Bank PKO SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 00:40
          Millennium? A pracowałaś tam kiedyś? Bo osoba z którą obecnie pracuję przeszła po kilku latach właśnie z tego banku z centrali. Pracowała w Plazie i w Juwenesie. I to co udaje się czasami z niej wyciągnąć powoduje że burzy mi się krew w żyłach. Oczywiście nie we wszystkich departamentach jest źle ale znamienne jest to że tym banku jest ciągła rekrutacja. A w bankowości raczej jest wiele wolnych rąk do pracy.
          Natomiast mam znajomych w Raiffaisenie w centrali na Pięknej i generalnie nikt nie narzeka. Ale dostać się tam nie jest łatwo.
    • tribeca Re: Bank PKO SA 08.03.05, 10:18
      dziewczyno, dowiedz się najpierw, jak się nazywa bank, w którym starasz się o
      pracę, bo bank o nazwie "Bank PKO SA" nie istnieje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka