Gość: sylwia IP: *.astral.lodz.pl 24.03.05, 12:03 Ile zarabia osoba na tym stanowisku? Czy jest to uzależnione od rodzaju działu? Jeśli ktoś z was tam pracuje proszę o odpowiedź. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Doradca Handlowy - Leroy Merlin IP: *.chello.pl 24.03.05, 12:23 nie zawracaj sobie głowy tą firmą, zarobki rzędu 1200-1300 zł brutto, do tego robi się tam chore oszczędności na personelu - będziesz zapie..... za 3 osoby, bo koszty, do tego dochodzi chora atmosfera w pracy, donosicielstwo, kierowników nic nie obchodzi czy jest ci zimno w pracy, czy jesteś głodna czy chora, masz zapieprzać, często bez przerwy, bo pracuje tam zbyt mała ilość pracowników, bo koszty, podwyżek niema bo koszty......itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Doradca Handlowy - Leroy Merlin IP: *.astral.lodz.pl 24.03.05, 13:56 Czy jest aż tak źle? Na rozmowach w Łodzi mówili mnóstwo o inwestycjach w kapitał ludzki, o zadowoleniu pracowników, o przestrzeganiu prawa pracy itp. jednym słowem same superlatywy. Trudno mi uwierzyć w takie ach i och dlatego chętnie poczytam wasze opinie. Niedługo mam decydującą rozmowę z dyrektorem sklepu, zobaczymy jaką pensję zaproponuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Doradca Handlowy - Leroy Merlin IP: *.astral.lodz.pl 27.03.05, 11:57 może jeszcze ktoś z was tam pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
monika265 Re: Doradca Handlowy - Leroy Merlin 27.03.05, 13:44 wiesz co, inwestowanie w kapitał ludzki to chyba tylko na papierze, chyba we wszystkich takich marketach jest nie zaciekwawie, chociaż wydaje mi się że zawsze dużo może zależeć od zespołu, jeżeli człowiek będzie człowiekowi wilkiem to nic nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś