Dodaj do ulubionych

Doradca Handlowy - Leroy Merlin

IP: *.astral.lodz.pl 24.03.05, 12:03
Ile zarabia osoba na tym stanowisku? Czy jest to uzależnione od rodzaju
działu? Jeśli ktoś z was tam pracuje proszę o odpowiedź.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Doradca Handlowy - Leroy Merlin IP: *.chello.pl 24.03.05, 12:23
      nie zawracaj sobie głowy tą firmą, zarobki rzędu 1200-1300 zł brutto, do tego
      robi się tam chore oszczędności na personelu - będziesz zapie..... za 3 osoby,
      bo koszty, do tego dochodzi chora atmosfera w pracy, donosicielstwo,
      kierowników nic nie obchodzi czy jest ci zimno w pracy, czy jesteś głodna czy
      chora, masz zapieprzać, często bez przerwy, bo pracuje tam zbyt mała ilość
      pracowników, bo koszty, podwyżek niema bo koszty......itd itp
      • Gość: sylwia Re: Doradca Handlowy - Leroy Merlin IP: *.astral.lodz.pl 24.03.05, 13:56
        Czy jest aż tak źle?
        Na rozmowach w Łodzi mówili mnóstwo o inwestycjach w kapitał ludzki, o
        zadowoleniu pracowników, o przestrzeganiu prawa pracy itp. jednym słowem same
        superlatywy. Trudno mi uwierzyć w takie ach i och dlatego chętnie poczytam
        wasze opinie. Niedługo mam decydującą rozmowę z dyrektorem sklepu, zobaczymy
        jaką pensję zaproponuje :)
    • Gość: sylwia Re: Doradca Handlowy - Leroy Merlin IP: *.astral.lodz.pl 27.03.05, 11:57
      może jeszcze ktoś z was tam pracuje?
    • monika265 Re: Doradca Handlowy - Leroy Merlin 27.03.05, 13:44
      wiesz co, inwestowanie w kapitał ludzki to chyba tylko na papierze, chyba we
      wszystkich takich marketach jest nie zaciekwawie, chociaż wydaje mi się że
      zawsze dużo może zależeć od zespołu, jeżeli człowiek będzie człowiekowi wilkiem
      to nic nie pomoże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka