Gość: lol IP: *.crowley.pl 27.05.05, 13:46 Ile w taki salonie może zarabić pracownik obsługi klienta?Może coś widziecie? Macie jakieś doświadczenia? Dziękuję za ewentualne odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arte Re: Salon samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:18 1200 na rękę u dealera Opla w Warszawie. W BMW słyszałemm że więcej. To jednak jest mało istotne . Prawdziwa kasa leży w leasingu. Jeśli sprzedasz samochód średniej klasy firmie która weźmie go w leasing to przedstawiciel leasingodawcy potrafi sie odwdzięczyć. Dość często od sprzedawcy zależy którego leasingodawcę zaproponuje więc jest odpowiednio "motywowany" przez przedstawicieli. Znam sprzedawcę dla którego wypłata w pracy jest tylko dodatkiem do kasy zarobionej na boku. Jeśli będziesz w obsłudze klienta np jako doradca serwisowy to raczej nie licz na więcej niż 2000 brutto chyba że masz duże doświadczenie i nie trafisz do dealera tylko do salonu firmowego. W Warszawie pensja na takim samym stanowisku różniła sie o 1000 zł między 2 dealerami. Praca dotyczyła znajomego doświadczonego magazyniera-sprzedawcy części zamiennych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia Re: Salon samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:23 ja chętnie bym pracowała jako sprzedawca wsalonie samochodowym ale pracodawcy nie chcą zatrudniać kobiet. a mogłabym być dużo skuteczniejsza niż neiejden mężczyzna, w końcu to mężczyźni kupują samochody :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arte Re: Salon samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 14:39 Kilka tygodni temu widziałem ogłoszenie chyba do OMC Motors gdzie szukano kobiety sprzedawcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Salon samochodowy. IP: *.crowley.pl 30.05.05, 22:47 Dzisiaj jestem już po rozmowie, praca w obsłudze klienta jako doradca sewisowy. Powiedziano mi ze na poczatek 1200 brutto! No i Pan sie troche krzywił ze przyszło baba i chce w salonie pracować, a na samochodach to sie nie zna. To pogroma mnie na rozmowę zaprosił! Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: Salon samochodowy. 31.05.05, 00:44 1200 brutto? Ale chyba nie złotych, bo to obraza rozmówcy :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Salon samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 10:16 Powiem tak zlaezy od firmy moj znajomy pracuje w salonie samochodowym i zarbia ok 4000 PLN brutto a i kobiet szukali przez poltora miesiaca i wiecie co gorsze zatrudnili jakas,ale moim zdaniem srednia jest. miala znac angielski a ona ani w zab i ja zatrudnili wicie dlaczego? bo mieli dosc facetow i chcieli zlagodzic wizerunek wiec ona sobie tam siedzi i troche pracuje ale glownie jest po to by bylo ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotecek Re: Salon samochodowy. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.05, 20:48 halo, co ty opowiadasz, ja pracoiwałam i było super, ładnie nwygkąda łam a i język znałam a tak na marginesie, nie znasz kogoś kto potrzebuje handlowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z góry przepraszam Re: Salon samochodowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:01 Nie to chodziło o 1200 franków. Człowieku gdzie ty żyjesz. Przecież mieszkamy w jeb... polsce. Tutaj się zarabia właśnie takie grosze za pracę po 12godzin. A ty ile zarabiasz skoro taki cwany jesteś. Wydaje mi się że wcale nie pracujesz i tylko siedzisz przed kompem i dołujesz ludzi. Nie bierz tego do siebie. Po prostu ten kraj tak na mnie wpływa. Właśnie moi znajomi wyjeżdzają do włoch i w kontraktach mają 3000 euro za zrywanie pomarańczy. Ja mam na rękę w tym padole 300 euro i zapier... od rana do nocy + weekendy. Kurrrr... Odpowiedz Link Zgłoś