Dodaj do ulubionych

CO ZROBILIBYŚCIE GDY..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:30
Pracodawca u krórego macie podjąć pracę informuje Was, że do czasu podpisania
umowy (ok. tygodnia) macie "się wdrażać" - czyli normalnie pracować - za
darmo??
Obserwuj wątek
    • losiu4 Re: CO ZROBILIBYŚCIE GDY.. 06.07.05, 12:42
      Gość portalu: karolik napisał(a):

> Pracodawca u krórego macie podjąć pracę informuje Was, że do czasu podpisania
      > umowy (ok. tygodnia) macie "się wdrażać" - czyli normalnie pracować - za
      > darmo??

a to już zależy od charakteru pracy... Ale najprawdopodobniej podziękowalibyśmy
      za taką ofertę i wyszli :)

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: karolik Re: CO ZROBILIBYŚCIE GDY.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:51
        No własnie - dokładnie tak zrobiłem. Dzięki za odp.Pozdrawiam.
    • paul_78 Re: CO ZROBILIBYŚCIE GDY.. 06.07.05, 16:06
      Ja bym życzliwe poinformował PIPę, żeby wpadli w tym tygodniu i spotkali mnie,
      jak będę się wdrażał.
    • doradca1 Re: CO ZROBILIBYŚCIE GDY.. 07.07.05, 16:36
      Właścicielowi firmy zaproponowałbym, że za darmo to może się onanizować przed
      portretem a) Kim Jong Il`a b) Józefa Stalina c) Włodzimierza Cimoszewicza.
    • Gość: ulek Re: CO ZROBILIBYŚCIE GDY.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:57
      Odpowiedziałbym takiemu pracodawcy, że za darmo to mu mogę w ryja dać a nie u
      niego pracować po czym wyszedłbym z "firmy". I kto wie czy przed wyjściem bym
      mu w tego ryja nie dał...
      • Gość: warszawianka OSZUST IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.05, 22:04
        To niewątpliwie oszust ale naiwnych frajrów ze wsi nie brakuje !!!!!!!!!!

Psują warszawski rynek pracy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Won "warszawka" z Warszawy !!!!!!!!!!!!
        • Gość: warsaw Re: OSZUST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:28
          Ty warszawianka jedna co masz do ludzi ze wsi? Ja osobiście jestem z Warszawy
          ale jakoś do nikogo nic nie mam. Do nikogo oprócz takich zer jak ty. "Naiwnych
          frajerów ze wsi"??? Naiwna to jesteś ty jak dasz nieznajomemu po dyskotece za
          darmo. Taki numerek kosztuje 150 złotych, no może z tobą 35 złotych, ale mimo
          wszystko to ty dajesz za darmo:) I kto tu jest naiwny:)
        • Gość: karolik Re: OSZUST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:36
          Kto niby jest tym oszustem? ja czy pracodawca?? Dziwne wnioski dziewczynko
          wyciągasz i trochę nie na temat piszesz (o ile zauważyłaś), a firma jest bardzo
          dużą i starą (ze względu na istnienie na rynku) firmą, nie ma nic wspólnego z
          tym o czym tu wypisujesz...I wolę już "tych frajerów ze wsi" niż takich
          prostków z Warszawy jak TY!
    • zaba_29 Re: CO ZROBILIBYŚCIE GDY.. 09.07.05, 21:24
      hm, po pierwsze nie jest to fair, po drugie nie jest to zgodne z przepisami
      prawa

Gość portalu: karolik napisał(a):

> Pracodawca u krórego macie podjąć pracę informuje Was, że do czasu podpisania
      > umowy (ok. tygodnia) macie "się wdrażać" - czyli normalnie pracować - za
      > darmo??
    • Gość: olga Re: CO ZROBILIBYŚCIE GDY.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.07.05, 10:26
      jakim prawem obrazasz tych, ktorzy maja na uwadze, ze po takich "dniach
      probnych" (ilus tam, nie tylko 1) dostana za to pieniadze???????
      sam jestes patalachem, "mister"!!!!!
      • Gość: karolik Re: CO ZROBILIBYŚCIE GDY.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:54
        Widocznie "szanowny" mister od 7 boleści nie ma za grosz szacunku nawet dla
        samego siebie, jest cieniażem i frajerem - on pewnie by tak zrobil...no coż -
        tylko pożałować! Sluchja misterku - są jeszcze ludzie, którzy się cenią i ich
        praca ma wartość i nie "sprzedają się" za darmo! i może mają jeszcze inną opcję
        pracy..nie pomyslałeś o tym patałachu??? Jak widac nie.
    • muszek0 Re: Pracować darmozjady lenie śmierdzące 10.07.05, 18:17
      mister!
      czy ty w poprzednim wczeleniu byłeś dozorcą na plantacji bawełny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka