Gość: karolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:30 Pracodawca u krórego macie podjąć pracę informuje Was, że do czasu podpisania umowy (ok. tygodnia) macie "się wdrażać" - czyli normalnie pracować - za darmo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: CO ZROBILIBYŚCIE GDY.. 06.07.05, 12:42 Gość portalu: karolik napisał(a): > Pracodawca u krórego macie podjąć pracę informuje Was, że do czasu podpisania > umowy (ok. tygodnia) macie "się wdrażać" - czyli normalnie pracować - za > darmo?? a to już zależy od charakteru pracy... Ale najprawdopodobniej podziękowalibyśmy za taką ofertę i wyszli :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolik Re: CO ZROBILIBYŚCIE GDY.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:51 No własnie - dokładnie tak zrobiłem. Dzięki za odp.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: CO ZROBILIBYŚCIE GDY.. 06.07.05, 16:06 Ja bym życzliwe poinformował PIPę, żeby wpadli w tym tygodniu i spotkali mnie, jak będę się wdrażał. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re: CO ZROBILIBYŚCIE GDY.. 07.07.05, 16:36 Właścicielowi firmy zaproponowałbym, że za darmo to może się onanizować przed portretem a) Kim Jong Il`a b) Józefa Stalina c) Włodzimierza Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulek Re: CO ZROBILIBYŚCIE GDY.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:57 Odpowiedziałbym takiemu pracodawcy, że za darmo to mu mogę w ryja dać a nie u niego pracować po czym wyszedłbym z "firmy". I kto wie czy przed wyjściem bym mu w tego ryja nie dał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka OSZUST IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.05, 22:04 To niewątpliwie oszust ale naiwnych frajrów ze wsi nie brakuje !!!!!!!!!! Psują warszawski rynek pracy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Won "warszawka" z Warszawy !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warsaw Re: OSZUST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:28 Ty warszawianka jedna co masz do ludzi ze wsi? Ja osobiście jestem z Warszawy ale jakoś do nikogo nic nie mam. Do nikogo oprócz takich zer jak ty. "Naiwnych frajerów ze wsi"??? Naiwna to jesteś ty jak dasz nieznajomemu po dyskotece za darmo. Taki numerek kosztuje 150 złotych, no może z tobą 35 złotych, ale mimo wszystko to ty dajesz za darmo:) I kto tu jest naiwny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolik Re: OSZUST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:36 Kto niby jest tym oszustem? ja czy pracodawca?? Dziwne wnioski dziewczynko wyciągasz i trochę nie na temat piszesz (o ile zauważyłaś), a firma jest bardzo dużą i starą (ze względu na istnienie na rynku) firmą, nie ma nic wspólnego z tym o czym tu wypisujesz...I wolę już "tych frajerów ze wsi" niż takich prostków z Warszawy jak TY! Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_29 Re: CO ZROBILIBYŚCIE GDY.. 09.07.05, 21:24 hm, po pierwsze nie jest to fair, po drugie nie jest to zgodne z przepisami prawa Gość portalu: karolik napisał(a): > Pracodawca u krórego macie podjąć pracę informuje Was, że do czasu podpisania > umowy (ok. tygodnia) macie "się wdrażać" - czyli normalnie pracować - za > darmo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: CO ZROBILIBYŚCIE GDY.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.07.05, 10:26 jakim prawem obrazasz tych, ktorzy maja na uwadze, ze po takich "dniach probnych" (ilus tam, nie tylko 1) dostana za to pieniadze??????? sam jestes patalachem, "mister"!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolik Re: CO ZROBILIBYŚCIE GDY.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:54 Widocznie "szanowny" mister od 7 boleści nie ma za grosz szacunku nawet dla samego siebie, jest cieniażem i frajerem - on pewnie by tak zrobil...no coż - tylko pożałować! Sluchja misterku - są jeszcze ludzie, którzy się cenią i ich praca ma wartość i nie "sprzedają się" za darmo! i może mają jeszcze inną opcję pracy..nie pomyslałeś o tym patałachu??? Jak widac nie. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Pracować darmozjady lenie śmierdzące 10.07.05, 18:17 mister! czy ty w poprzednim wczeleniu byłeś dozorcą na plantacji bawełny? Odpowiedz Link Zgłoś