Dodaj do ulubionych

PWC - płaca dla stażysty?

02.08.05, 12:06
Pytanie, jak wyżej...
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: PWC - płaca dla stażysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:43
      Dostaniesz około 2000 netto. Byłem tam na stażu. Jak na praktyki całkiem niezłe
      pieniądze, ale E&Y daje więcej...
    • azazella Re: PWC - płaca dla stażysty? 02.08.05, 19:22
      Ja słyszałam na ten temat różne wersje... A do przedmówcy, czyżbyś po stażu opuśćił firmę? Myślałam, ze raczej zostaje się na ładnych kilka lat. Podobno 95% zostaje i dostaje etat.
      • Gość: Marcin Re: PWC - płaca dla stażysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:33
        Ja zostałem w firmie. Pracuję tu ale nie chce sie za bardzo wypowiadać, bo nie
        powinienem. Pozdrawiam :))))
        • Gość: misiek Re: PWC - płaca dla stażysty? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.05, 22:49
          Oj wyprali ci widzę mózg Marcinku.
          • Gość: Marcin Re: PWC - płaca dla stażysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:53
            Nie o to chodzi. Mózgu nie wyprali, nie bój się. Po prostu kwoty objęte są
            zgodnie z umową tajemnicą i tyle. Podałem stawkę, ale nie chce mi się
            rozwodzić, bo po co. A prace sobie chwalę.... Naprawdę :)))
            • Gość: r_g Re: PWC - płaca dla stażysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 15:14
              co to PWCi E&Y??
    • Gość: Marcin Re: PWC - płaca dla stażysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 09:15
      To taki szyfr używany przez angielskich marynarzy w czasie drugiej wojny
      światowej....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka