Gość: maroko IP: *.abc.com.pl 17.08.05, 13:27 Nie sądzicie ze sa troche przesadzone? Przeciez wiadomo, ze na codzien nie pracuje sie tam pod taka presja czasu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotrek Re: testy w Big4 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.05, 08:44 czesto pracuje sie pod wieksza presja czasu... zalezy od dzialu albo ludzi (szefa), testy sa generalnie proste... czesto w porowaniu do pracy to bulka z maslem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maroko Re: testy w Big4 IP: *.abc.com.pl 18.08.05, 11:00 serio mowisz?? no tak, presja czasu to moze faktycznie... ale przynajmniej nie ma juz takiej konkurencji na codzien, prawda?? czy moze tez sie myle?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan Re: testy w Big4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 09:29 to testy dla kosmonautów Odpowiedz Link Zgłoś
kinkygirl Re: testy w Big4 18.08.05, 09:46 nie chodzi o presję czasu jako taką, tylko o zbadanie szybkości myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: testy w Big4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 12:41 Szybkość reakcji neurologicznej to raczej w szpitalu się bada ... Ciekawe czy "dynamizm" też w testach badają ? Odpowiedz Link Zgłoś
lizavieta1 Re: testy w Big4 03.09.05, 22:01 Umiejętnośc rozwiązywanai testów mozna wycwiczyć, szybkośc moze się znacznei poprawić. Osoby, które na studiach, zwłaszcza dziennych zdawały sporo egzaminów o tej formule, robią to na ogół nieco sprawneij. W necie jest mnóstwo testów wszlekiego rodzaju, ściągnij i poćwicz na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maroko Re: testy w Big4 IP: *.abc.com.pl 05.09.05, 10:37 Masz rację, dzięki za wskazówkę. Pierwszy test bez przygotowania przeszłam na 60%. W 2 tygodnie później pisałam następne, poćwiczyłam na necie i dostałam już 90%. Czyli faktycznie da się poprawić taki wynik. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanessa Re: testy w Big4 IP: *.crowley.pl 06.09.05, 09:15 możecie podesłać jakiś link do strony z tego typu testami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maroko Re: testy w Big4 IP: *.abc.com.pl 06.09.05, 10:22 Te testy dostarcza firma SHL. Na jej stronach są do przerobienia. Odpowiedz Link Zgłoś