Dodaj do ulubionych

Co to jest ten konsulting?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 08:22
...i dlaczego wszyscy chcą tam pracować? Koleżanka z Warszawy mówi, że tam
jest świetnie i że wszyscy wychodzą z pracy po 21.00.
I jeszcze powiedziała, że Andersena wykończyły konkurencyjne siły, które
insynuowały. Cholera! O ci jej chodzi. Ja myślałam, że on zmarł ze starości.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Co to jest ten konsulting? IP: *.aster.pl 18.08.05, 09:19
      Andersena, to wykończyło opowiadanie bajek. Tak się zapędził, że nie mógł
      przestać i zszedł z głodu trzymając zapałki w ręce.
      • Gość: Meganka Re: Co to jest ten konsulting? IP: *.crowley.pl 18.08.05, 13:48
        Czy to ty justysiu?? ty od bikfora i wątku wielkiej czwórki?? Kimkolwiek
        jesteś, gratuluję poczucia humoru :)))
    • Gość: bassPL Re: Co to jest ten konsulting? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:14
      Wszyscy młodzi chcą tam pracować bo wierzą jak dzieci w bajki które klientom
      sprzedają. Pełno tam takich podnieconych i przejętych własną rolą. W poczuciu
      ważnej misji nie szczędzą swojego prywatnego czasu dla dobra społecznego ...
    • Gość: grom Re: Co to jest ten konsulting? IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 16:04
      Konsulting to taka działalność, która zapewnia swobodny przepływ pieniędzy
      pomiędzy podmiotami. Np. ze spółki Skarbu Państwa do podmiotu prywatnego (nigdy
      nie słyszałem, żeby było odwrotnie), albo z firmy w Polsce do firmy
      zarejestrowanej na wyspie Man, albo z firmy prywatnej na konto żony członka
      komisji lub posła.
      Konsultingu można użyć również jako cykl zorganizowanych wykładów za oceanem
      byłemu premierowi lub ministrowi, w newralgicznej chwili, kiedy powinien on
      złożyć stosowne zeznania, a nie wiadomo jeszcze jaka jest linia postępowania i
      jak powinna brzmieć prawda.
      Wreszcie konsulting to dupochron dla osób biorących pensje za nadzorowanie
      dochodów Skarbu Państwa, w czasie, kiedy ich działania dochody te maksymalnie
      uszczuplają.
      Konsulting jest również potrzebny przy podejmowaniu decyzji, których próżno
      szukać na plakatach wyborczych kandydatów. W zasadzie w tym przypadku
      konsulting można zastąpić komisją. Konsulting ma jednak tę właściwość, że jest
      bardziej anonimowy, struktura podmiotowa może być bardzo złożona, a w
      kosekwencji odpowiedzialność poniesie John Smith, zamieszkały w Santa Caruso,
      gdzieś w Amazonii. O ile ktoś dojdzie do Johna, o czym nie słyszałem, żeby się
      zdarzyło.
    • Gość: żaneta Re: Co to jest ten konsulting? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 16:22
      daj spokój, raz Ci wyszło i rozbawiłaś publikę to teraz będziesz tłuc ten sam
      numerek w nieskończoność? Niesmaczne.
      • Gość: bassPL Re: Co to jest ten konsulting? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 16:38
        Smaczne, smaczne. I dla bezpieczeństwa trochę powietrza ze wzdętych balonów
        spuścić nie zawadzi.
        • Gość: hahahaaha Re: Co to jest ten konsulting? IP: *.unicom / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 18:39
          hahahahaha dobre
        • Gość: pampers do BassPL :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 18:41
          Powietrza z balonów? Pamiętam, pamiętam. Plany były wielkie, lecz zapał
          słomiany. Drużyna rozpadła się po miesiącu:)
          Ja zrezygnowałem ponieważ to forum (praca) czasami robi się stasznie dołujące.
          Udzielam się na forum biznes i giełda. Można tam znaleźć ludzi o zdrowym
          nastawieniu do życia i pragnących w nim wiele zrobić. Polecam. Pozdrawiam
          bardzo serdecznie.
          • Gość: olka pampers.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:03
            a ja za to sie udzielam na forum zdrowie - nie ma to jak medycyna - coż to za
            prawdziwy raj!!
            biznes, giełda...łeeee nudy panie, nudy
        • Gość: żaneta Re: Co to jest ten konsulting? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:41
          poziom powietrza w balonach w normie, spokojna Twoja rozczochrana.
          Nie śmieszą mnie, a irytują, ludzie chcący na siłę rozbawić innych kawałem z
          brodą.
          • Gość: Ola Re: Co to jest ten konsulting? IP: *.aster.pl 18.08.05, 22:58
            Twój problem laleczko.
            Nie podoba się poważna rozmowa o biznesach, to weź pilota i włącz Romantykę...
            • Gość: żaneta Re: Co to jest ten konsulting? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:05
              o, kolejna dowcipna inaczej... Więcej Was matka nie miała?
              • Gość: bassPL Re: Co to jest ten konsulting? IP: *.aster.pl 19.08.05, 00:01
                Myślę że nikt Cię tu nie uraził osobiście więc się tak nie wzbudzaj.
                A może reprezentujesz tu jedynie słuszną ideę i musisz zająć tak pryncypialne
                stanowisko ?
                Trochę luzu i dystansu do życia, mniej pracy a więcej seksu.
                Czego sobie i wszystkim na forum życzę.
                :)
                • Gość: żaneta Re: Co to jest ten konsulting? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 00:27
                  tak, reprezentuję ideę "precz z kiepskimi kawałami".
                  • Gość: bassPL Re: Co to jest ten konsulting? IP: *.aster.pl 19.08.05, 00:31
                    Moja droga, życie to najgorszy kawał jaki znam, i koniec nigdy nie jest
                    smieszny. Ależ ty zestresowana jesteś ...
                  • Gość: ADAM ŻANETA TY KUR... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 12:27
                    ŻANETA TY KURO DOMOWA!
                    ATAKUJESZ FORUMOWICZÓW BEZ POWODU. JAK CI SIĘ NIE PODOBAJĄ CZYJEŚ WĄTKI TO
                    CZYTAJ NASTĘPNE. MASZ ICH KILKASET DO WYBORU. WYWOŁAŁAŚ OGÓLNE ZGORSZENIE TWOJĄ
                    OSOBĄ NA FORUM A TEGO TU NIE CHCEMY. DO WIDZENIA.
                    • Gość: żaneta Re: ŻANETA TY KUR... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:54
                      czy ja kogoś atakuję? To raczej Ty mnie zaatakowałeś. To forum ogólnodostępne,
                      mogę sobie pisać co chcę, dopóki nikogo nie obrażam.
                      A czy to, że mi się czyjś powtórzony "żart" nie podoba, to oznacza że jestem do
                      kitu, nadęta i w ogóle?
                      Prostackie wnioski.
                      • Gość: ADAM Re: ŻANETA TY KUR... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:49
                        TY TO CHYBA STARĄ PANNĄ JESTEŚ, BO JAKAŚ TAKA NERWOWA. POCZYTAJ POZOSTAŁE
                        WYPOWIEDZI A ODNAJDZIESZ TAM SWÓJ "NICK" Z DOPISKIEM NADĘTA. WIEM, WIEM -
                        PROSTACKA WYPOWIEDŹ. I WOGÓLE PEWNIE DLA CIEBIE KAŻDY FORUMOWICZ TO PROSTAK.
              • Gość: Ola Re: Co to jest ten konsulting? IP: *.aster.pl 19.08.05, 09:04
                pomyliłam się wcześniej, nie Roman tyka, a radio maryja.
                To jest grupa docelowa. Poważni ludzie, dobrze ubrani, wierni ideałom.
                I z całą pewnością pozbawieni poczucia humoru. :-)
    • Gość: bassPL Olka i Pampers IP: *.aster.pl 19.08.05, 00:09
      Ndowson ?
      To ja tu prowadziłem starannie flirt tematyczny z Tobą a teraz się zdrowiem
      wykręcasz ?
      Są wakacje, dyrektor pewnie wyjechał, to się obijacie.
      Od września porządek ma być.
      Wzdęciuchów się namnożyło i trzeba ich na ziemię sprowadzać.
      Pampers zanim się tą giełdą zajmiesz weź i ukradnij pierwszy milion.
      To sprawdzona metoda. Inaczej to rozmowa o biznesie to jak ze ślepym o
      malarstwie.
      • Gość: olka BassPL... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 00:22
        otóż to, drogi bassie! otóż to!
        to własnie w dużym skrócie myślowym chciałam pampersowi przekazać...
        a tu się jakieś dziewczątka odezwały - nie kumając zupełnie bazy..ehhh ta
        młodzież..
        na dodatek nie rozumiem dlaczegóz to pasja medyczna ma być gorsza od
        biznesowej ;)
        jak ndowson wróci z urlopiku albo nas tu dojrzy - to nasza szajka znowu bedzie
        w komplecie!!
        • Gość: pampers Ola, Ndowson, BassPL, Pan Dyrektor... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:46
          Wchodzę do pracy, włączam komputer i oczom nie wierzę!!!
          Wszyscy w komplecie!!!

Droga Olu, długo musiałem żonie tłumaczyć, że nigdy nie "medytowaliśmy" w
          realu:)))

BassPL, rzeczywście wiele na forum balonów wzdętych (żaneta itp.:), które na
          ziemię wypada sprowadzić:)))

Ndowson, Panie Dyrektorze - proszę natychmiast kończyć urlopy, wiele pracy
          przed nami!!!
    • Gość: justynia Re: Co to jest ten konsulting? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:56
      No właśnie! Czemu ta żaneta taka napompowana? Ale może tak ma być? Ja jestem z
      Ostrołęki, szukam w Warszawie ścieżki kariery w młodym, dynamicznym i
      kreatywnym zespole, więc realiów warszawskich do końca nie znam.
      • losiu4 Re: Co to jest ten konsulting? 19.08.05, 12:13
        niedawno widzialem ogłoszenie o naborze do mlodego, dynamicznego i kreatywnego
        zespołu konserwatorów powierzchni płaskich. Z możliwoscią awansu na specjaliste
        ds. konserwacji powierzchni szklanych niekoniecznie horyzontalnych :)

Pozdrawiam

Losiu
        • Gość: justa Re: Co to jest ten konsulting? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 12:20
          sie mi podoba :))) Fajny ten konsulting!
          Daj mi namiar.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka