Gość: aga IP: *.chello.pl 30.08.05, 21:17 W jakich firmach chetnie przyjmą kogoś z biegłym hiszpańskim? Mam tez kilka innych języków srednio i podstawowo Moze ktos coś wie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frankhestain Re: gdzie z HISZPAŃSKIM 04.09.05, 19:08 W mojej firmie jest potrzebna osoba z biegłym hiszpańskim oczywiście w mowie i piśmie + angielski. Zajmujemy się importem z hiszpani na duża skalę. Przydałoby sie jeszcze doświadczenie zwiazane z polskim prawem gospodarczym ale to nie jest wymóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: gdzie z HISZPAŃSKIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:38 Czy to jeszcze aktualne, ze w Twojej firmie potrzebny jest ktoś z hiszpańskim? Ja poszukuję pracy, znam biegle hiszpański i francuski, angielski podstawy. Mam doświadczenie w firmach zagranicznych (hiszpańskich)na stanowisku spec. ds. administracji. Moze ktoś poszukuje kogos z hiszpańskim? Dziękuję za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: gdzie z HISZPAŃSKIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:20 Na pewno w można szukać w firmie Budimex-Dromex,to największa polska firma budowlana, w dużym stopniu wykupiona przez hiszpański Ferrovial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: gdzie z HISZPAŃSKIM IP: *.noname.net.icm.edu.pl 09.09.05, 14:55 czy to ogloszenie jest jeszcze aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
jsolt do Hiszpanii:) przynajmniej ciepło:) n/t 09.09.05, 13:27 Gość portalu: aga napisał(a): > W jakich firmach chetnie przyjmą kogoś z biegłym hiszpańskim? > Mam tez kilka innych języków srednio i podstawowo > Moze ktos coś wie..... Odpowiedz Link Zgłoś
chicaelectronica Re: do Hiszpanii:) przynajmniej ciepło:) n/t 09.09.05, 13:37 tylko co robić... uczyć Hiszpanów hiszpańskiego? A może smazyć hamburgery w barku przy plazy na czarno? Odpowiedz Link Zgłoś
jsolt Re: do Hiszpanii:) przynajmniej ciepło:) n/t 09.09.05, 15:00 chicaelectronica napisała: > tylko co robić... uczyć Hiszpanów hiszpańskiego? A może smazyć hamburgery w > barku przy plazy na czarno? też fajnie; albo kupić starą łódkę, w przerwie między smażeniem hamburgerów wyremontować i wynajmować tym obrzydliwym turystom:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinche Re: gdzie z HISZPAŃSKIM IP: 213.17.168.* 12.09.05, 22:46 u mnie w firmie wlansnie przyjeto dziewczyne - z tego co wiem to zglosila sie tylko ona jedna z hiszpanskim ale moze sie okazac ze za miesiac odejdzie bo jest duzo pracy, wymagana jest naprawde dobra znajomosc (ekonomia, administracja, prawo europejskie) i to nie tylko jezyka i nie kazdy wytrzymuje - bo na poczatek placa jest mala, choc mozna spodziewac sie calkiem fajnej podwyzki po trzech miesiacach, i potem po kolejnych trzech - a tu juz szef mowi o kolejnej i awansie :D co z tego ze moja droga mozesz znac nawet 10 jezykow jak w zadnym nie bedziesz miala nic do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leopi Re: gdzie z HISZPAŃSKIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:16 A mozesz powiedziec co to za firma i gdzie? Albo chociaz profil firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inecita Re: gdzie z HISZPAŃSKIM IP: *.chello.pl 16.09.05, 09:10 Sama szukam i podzielę się: www.aaaby.pl/300,47660,,,,20245019,Praca_Findery,.html?k=xx_20245019&b=Praca&lp=1 osoby z hiszpańskim szuka tez firma forum development Liczę na Was jeśli Wy coś znajdziecie, moze tez się podzielicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: gdzie z HISZPAŃSKIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:53 Jezeli nie masz znajomosci, ukonczonych drugich studiow, por ejemplo, ekonomia, marketing, księgowość itd., 2 lat doświadczenia pracy w takiej firmie, to nikt cię nie zechce... nawet poznajomości:((( Oparte na własnym doświadczeniu. Jestem tegoroczną absolwentką(tez kilka jezykow)i tak to jest - bez pracy ale z diplomem, tylko dorywcza - korki, opieka nad dzieckiem... i jezdzenie po całej W-wie na rozmowy i robienie z siebie idiotki... A jezeli chodzi o firmy, to moge wymienic ci kilka: BUDIMEX, MOSTOSTAL, BRILUX, wiecej nie znam... Zycze powodzenia iberystce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puerta Re: gdzie z HISZPAŃSKIM IP: *.nyc.res.rr.com 26.09.05, 20:20 Pracowałam w Budimeksie i Budimeksie Dromex w sumie 2,5 roku na stanowiskach asystenckich. Firma bardzo sympatyczna, polecam. Odeszłam przed wyjazdem za granicę. Uprzedzam, przy tłumaczeniach sa duże wymagania i silna presja. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Puerta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inecita Re: gdzie z HISZPAŃSKIM IP: *.chello.pl 27.09.05, 13:35 hmmm... moi znajomi ze studiów raczej nie narzekają, tylko ja jak na razie nic nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buscador Re: gdzie z HISZPAŃSKIM IP: *.devs.futuro.pl 28.09.05, 13:16 Nosotros buscamos a algien que hable este maravilloso idioma. Me pueden mandar un e-mail con cv y carta de motivacion ( espero escribir bien). Mi cuenta: marketing@eurokontakt.com.pl . Venga, adelante ;-) Odpowiedz Link Zgłoś