Dodaj do ulubionych

Technicolor - Piaseczno szuka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:29
praca przy przepakowywaniu..pracujesz w Piasecznie kasa do odbioru w Wawie na
Grzybowskiej w jakiejś firmie Krejs ( nie wiem jak to się pisze)
ogłoszenie dzisiejsze w aaaby.pl

ktoś coś wie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: kamila Re: Technicolor - Piaseczno szuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 20:28
      Pacowałam tam jakieś 2 lata temu kasa całkiem niezła (wtedy to było 48 zł za 8 godz. pracy(czyli za zmianę)-teraz chyba mniej)i wypłacana w terminie ja dostawałam ją od firmy Creyf's na konto, pracuje się na zmiany, samemu ustala sie na którą chce sie iść(na Grzybowskiej wszystko dokładnie wyjaśnią co z umową itd.)Praca jest przy taśmie pakuje sie płyty lub okładki- ciężko nie jest tylko nudno...
    • Gość: gosia Re: Technicolor - Piaseczno szuka IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.05, 20:56
      stawka 7.20 brutto za godzine, praca w systemie 3-zmianowym, mozliwosc dostosowania sobie grafiku, mozna odwolac zmiane z 24-godz. wyprzedzeniem, umowa zlecenie, ciezki dojazd, praca latwa i monotonna, ogolnie w porzadku.
    • Gość: gość Re: Technicolor - Piaseczno szuka IP: *.piasta.pl 12.01.06, 09:26
      cześć jak się skątaktować w sprawie pracy prośiłbym jakiś telefon
      • Gość: mp Re: Technicolor - Piaseczno szuka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.06, 10:24
        661-50-05
    • Gość: gość Re: Technicolor - Piaseczno szuka IP: *.chello.pl 16.01.06, 13:56
      a czy może ktoś z was wie jaki tam jest najlepszy dojazd, chodzi mi o
      Julianowską, czy tam można dojechac jakimś autobusem, a jezeli nie to czy
      dojście na piechotę zajmuje dużo czasu np. z technikum na Chyliczkowskiej w
      Piasecznie??
    • 37589368l2 Re: Technicolor - Piaseczno szuka 18.01.06, 14:46
      Ja wiem i to b. duzo 506839674 Andrzej
    • Gość: gość Re: Technicolor - Piaseczno szuka IP: *.elektron.com.pl 20.06.16, 08:30
      Witam,
      Proszę o informacje czy w technikolorze są zatrudnienia na inne stanowiska niż związane z produkcją, drukowaniem i pakowaniem płyt. Interesuje mnie stanowisko inżyniera lub serwisanta do produkcji elektroniki. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka