Dodaj do ulubionych

doradztwo call center

IP: *.elarnet.pl / 193.238.182.* 20.11.05, 20:39
mam już paroletnie doświadczenie w branży CC (od Telemarketera do Managera CC)
i zastanawiam się nad zapotrzebowaniem rynku na doradztwo w tej branży... Co
o tym sądzicie , są firmy które realizują usługi , a nie ma takich które
doradzają jak ma właściwie funkcjonować CC (mam na myśli wewnętrzen działy CC
w firmach), chodzi nie tylko o kwestie techniczne , ale również zarządzanie
operacyjne , zarządzanie personelem itd..., co Wy na to ?
Obserwuj wątek
    • Gość: no Re: doradztwo call center IP: *.cebit / *.cebit.com.pl 20.11.05, 22:31
      Jak cie interesuje 5 zl na godz to sie staraj ale to ciezka charowa
      • Gość: Paweł Re: doradztwo call center IP: *.eranet.pl 20.11.05, 22:59
        Ja myślę, że to dobry pomysł i należy spróbować. Wiele małych i średnich firm
        nie ma pojęcia o zarządzaniu CC. Inwestują spore pieniądze w soft i ludzi przy
        bardzo mizernych efektach. Jeśli posiadasz wiedzę i doświadczenie z zakresu CRM
        to jeszcze lepiej. Sam kiedyś próbowałem swoich sił ;-) i myślę że początek
        może być dość trudny - musisz zdobyć referencje czyli klientów którymi będziesz
        mógł się pochwalić.
        Ale zachęcam bo uważam że rynek jest duży i znajdzie się miejsce dla jeszcze
        jednego konsultanta ;-)))
        pozdrawiam
    • Gość: water_lilly Pionierem nie będziesz.. IP: *.aster.pl 20.11.05, 23:58
      masterplan.pl/
      Myślę, że z czasem będzie coraz większe zapotrzebowanie na takie usługi. Ale w
      Pl praca przez telefon cały czas nie jest jeszcze należycie doceniana.
      • Gość: znaffca Re: Pionierem nie będziesz.. IP: *.aster.pl 21.11.05, 22:48
        oj tak, pionierem nie bedzie. Wystarczy, ze rzuci okiem na liste referencyjna dr
        Kosteckiego. A Masterplan nie jest jedyny na rynku...
        Jesli czlowiek twierdzi, ze ma mego doswiadczenie a nie zna i nie otarl sie o
        swoja potencjalna konkturencje... to cos mi tu nie gra ;)
        • Gość: ktoś tam Re: Pionierem nie będziesz.. IP: *.telbridge / 217.153.217.* 23.11.05, 12:41
          sorki Kolego, ale Masterplan i te inne firmy (nomen omen sporo z nich powiązana
          z Masterplanem) to jedna wielka klika i grupka wzajmenej adoracji - ten biznes
          się rozwija w zawrotnym tempie, a ja mam wrażenie że im pociąg już odjechał
          jakieś 2 lata temu (niestety zostali na dworcu).... Bardzo ciekawa
          inicjatywa - jestem ciekaw co z tego wyjdzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka