Dodaj do ulubionych

Ranking najgorszych pracodawców

• Gość: pracownik Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 16:45
      MEBELPLAST SA OLSZTYN !!!!!
    • Gość: EuroRSCG Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 23:49
      EuroRSCG. Wyzysk, chora atmosfera i niepewność jutra. Rotacja jak nigdzie indziej.
      • el500 Re: Ranking najgorszych pracodawców 03.09.09, 12:38
        w kwestii porównania najgorszych pracodawców polecam od8do16.pl
    • Gość: Dziennikarz Wydawnictwo Instalator Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 13:54
      Wydawnictwo INSTALATOR POLSKI. Tragedia. Przez 8 lat pracy jako
      redaktor nie dostałem nawet 100 zł
      podwyżki. Brak możliwości awansowania. Zmarnowane 8 lat. Księgowa
      bezczelna.
    • Gość: była pracownica Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.09, 15:59
      Fischer Trading Group. Wydają prasę branżową a nie mają ani jednego
      dziennikarza, totalna amatorka, a naczelny pożal się boże... zatrudnia rodzinę a
      resztą pracowników pomiata i płaci im op połowę mniej niż swojemu kuzynowi. Chce
      żeby pracować w weekendy, w nocy, generalnie 24/h bo "Gazeta jest
      najważniejsza". Płatne nadgodziny? Zapomnij! Nie ma wolnego, urlop czy choroba -
      pracować trzeba. Masakra!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: luk Garmond Press S.A. - masakra!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 16:34
    • mikuma Re: Ranking najgorszych pracodawców 12.10.09, 14:18
      Agencja Reklamowa Altavia, przy rondzie Wiatraczna. Mamią tym, że przyjmą do
      pracy, każą złożyć parę stron z gazetki dla Brico Depot na próbę, potem nie
      oddzwaniają, ani się nie odzywają. Paru jeleni przyjdzie do nich na próbę i mają
      następną gazetkę złożoną. Omijać tą firemkę niskich lotów z daleka.
      • Gość: gość Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.aster.pl 03.11.10, 19:06
        Przyjmują na miesiąc niby na próbę stwierdzają, że nic z tego i następny naiwny za połowę zarobków...
    • Gość: zdegustowana Re: Ranking najgorszych pracodawców -DPD Polska IP: 94.75.96.* 13.10.09, 16:24
      Witam! opinie różne jak różni sa ludzie... ja bazaując na swoim doświadczeniu
      zawodowym nie polecam pracy w DPD Polska/Dział Obsługi w oddziale na mineralnej
      15(waw). Wyzysk, wyzysk, wyzysk tzn. na początku dostajesz umowe- zlecenie,
      ktora przedłużają Ci jak długo tylko sie da, średnio pracownicy dostaja umowe o
      prace po 7-8 mies. pracy na umowie zlecenie, to i tak na poczatku jest to umowa
      o prace na okres 3 mies, pozniej na okres pol roku albo roku (w zależności od
      humoru Pani Kierowniczki) W rezultacie osoby pracujące tam od dwoch lat nie
      dorobily sie jeszcze umowy na czas nieokreślony:/ Kierowniczki i koordynatorki
      to stare, wredne panny, które na każdym kroku pokazuja "kto tu rządzi". Lepiej
      sie nie wyróżniac, nie tylko pod względem inteligencji i zaangażowania ale też
      wyglądem zewnętrznym. Małe zarobki, w praktyce 1200 netto w najlepszym wypadku-
      nieproporcjonalne do wykonywanej pracy. [b]NIE POLECAM DPD/ DZIAŁ OBSŁUGI
      KLIENTA!!!
      • Gość: zdegustowana Re: Ranking najgorszych pracodawców -DPD Polska IP: 94.75.96.* 13.10.09, 16:26
        chętnie zobaczę Wasze opinie o tej firmie.

Pozdrawiam,
        Zdegustowana.
      • Gość: pracownik dpd Re: Ranking najgorszych pracodawców -DPD Polska IP: 91.218.156.* 30.01.14, 15:12
        w centralnej sortowni na umowę o pracę czekają nawet 2 lata i muszą pracować na zleceniu.A tak w ogóle praca nocna a zimą w tym roku na hali 3stopnie ciepła[ciekawie ile było na naczepie].
    • Gość: zzzzzz KIPER Jarosław Kosiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 20:18
      Nieuczciwy pracodawca, pomimo, że w swoim opisie napisał, że ceni "szlachetność
      innych ludzi" sam jest wyzyskiwaczem. Pracę wykonywałem sumiennie, jednak do tej
      pory nie otrzymałem zapłaty (minął już rok czasu).
    • marciasek jeden piekarz w Legnicy rozdawał stare pieczywo... 08.11.09, 22:06
      Oddawał biednym. Załatwił go US. Zbankrutował.

Lubaszce się nie dziwcie, że woli wyrzucić niż oddać i zbankrutować. Przykład uczy.
      • Gość: pracownik Re: jeden piekarz w Legnicy rozdawał stare pieczy IP: 94.254.229.* 03.02.10, 22:29
        już ty się nie martw, już on wie jak kombinować i oszukiwać prawo, żeby nie
        zbankrutować...w razie czego obniżą pensje, i tak wyzywają ludzi od skur.... i
        innych miłych osób...
    • Gość: gość [...] IP: 213.17.181.* 18.01.10, 12:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: gość ... IP: 94.254.229.* 03.02.10, 22:24
        za mówienie prawdy publicznie admin usuwa posty pracowników, a gdzie wolnośc
        slowa?????????????? po co ten portal skoro się usuwa z niego prawdę? a może ta
        Pani ma kompleksy i boi się wysmiewania,,,a moze nalżałoby jej się za to, że
        wysmiewa się z innych??? mowa o jednej z kierowniczek zwanej wampirzycą wśród
        współpracowników w biurze, ktorej ten post dotyczył....
    • Gość: panter Re: lubaszka IP: 109.243.84.* 18.01.10, 12:56
      wywalają za byle co, nikomu tu nie można ufać, praca za grosze, zmienia sie
      ludzi jak skarpetki
      • Gość: gość Re: lubaszka IP: 94.254.229.* 03.02.10, 22:22
        Pani prezes wykorzystuje pracowników,obgaduje ich, uwielbia kapusiów donoszacych
        na bieząco *a szczególnie kierowniczki,obie niestety* zwalnia jak nie ma humoru
        a przewaznie udaje, że ma.
        jest wszystkowiedzaca i najmadrzejsza ,ludzi traktuje jak rzeczy,co koło miesiać
        przyjmuje nowych i przewaznie nikt jej wymagoniom nie sprosta gdyz
        jest ona perfekcyjna
        • Gość: xxx Re: lubaszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 23:07
          Współczuję następnemu pracodawcy , co takiego donosiciela zatrudni...
    • Gość: nieznajomy Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: 94.254.253.* 22.01.10, 11:59
      najgorszym pracodawcą jest firma Mawi codzienne sprzatanie z katowic.Pani prezes wykorzystuje swoich pracowników,klamie ,obgaduje swoich pracownikow,sieje miedzy nimi zamet,lubi pracownikow ktorzy jej donosza na biezaco,zwalnia jak nie ma humoru a przewaznie nie ma.
      jest wszystkowiedzaca i najmadrzejsza ,ludzi traktuje jak rzeczy,caly czas zwalnia i przyjmuje nowych i przewaznie nikt jej wymagoniom nie sprosta gdyz jest ona perfekcyjna pania domu...
      • Gość: taka sobie... Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: 89.174.254.* 24.01.10, 14:10
        MOKPOL!taka firma prorodzinna z podobno takim zapleczem socjalnym i
        przyjazna dla matek z małymi dziećmi.
        Warszawa ul Soczi-sklep chyba najgorszy z możliwych.Nikt nic nie
        wie,a najmniej kierowniczki które tylko snują się po sklepie i patrzą
        na ręce.Towar do wyłożenia wymieszany z tym nie przyjętym który
        przyjmuje dziewczyna tylko od tego.Mobbing na całego.
        Żadnej możliwości regulowania godzin pracy,odprowadzając dziecko na 7
        do przedszkola w pracy musiałam być na 5.30.
        Przekręty z datami ważności,pieczenie pasztetu z"ruszającego"się
        mielonego,podsuszanie cienkiej kiełbasy na grzejniku,przykrywanie
        warzyw i owoców na noc ścierkami którymi wcześniej myto
        podłogę...Długo by jeszcze.
        Zarobki poniżej najniższej krajowej...i obowiązkowe soboty i
        niedziele.
        Radze omijać szerokim łukiem-sklep dla szaleńców albo desperatów.
    • Gość: M WYG International IP: *.farmacol.com.pl 25.05.10, 20:15
      Zatrudniają niekompetentnych ludzi, którzy mają zatrudniać ludzi. Pieniądze z
      umowy o dzieło wypłacane z 3 miesięcznym opóźnieniem po wielu monitach i
      wizytach u kierownictwa.
      • Gość: zolza Re: WYG International IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.12, 13:47
        potwierdzam!!
      • Gość: Aga Re: WYG International IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 12:56
        Obecnie WYG INTERNATIONAL zajelo sie okradniem ludzi niepelnosprawnych!!! Pod plaszczykiem programu unijnego 6kroków wychodzenia z bezrobocia osób niepelnosprawnych poprostu ich okrada nie wyplacajac naleznosci!!!W połowie lutego musimy upominac sie i pieniadze z gródnia!!!
      • Gość: gość Re: WYG International IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 23:33
        Absolutnie się ZGADZAM. Nieuczciwi, naciągacze, usługi na poziomie pożałowania godnym. No ale jak nie płacą, to trudno sie spodziewać czegkolwiek dobrego. Nie bierzcie nic od WYG i nie pracujcie z nimi. Dla własnego dobra.
      • Gość: kranek Re: WYG International IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 11:10
        100% prawda. Potwierdzam. Nieuczciwi i w stosunku do klientów i pracowników. Niektórzy ludzie spoko, ale dyrekcja nadaje baaardzo nieuczciwe reguły.
      • Gość: Radek Re: WYG International IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 12:19
        Popieram, najgorszy pracodawca i usługi oferuje na żenująco niskim poziomie.
      • Gość: janka Re: WYG International IP: *.client.stsn.net 03.06.13, 15:50
        w pełni zgoda. Nie płacą i poszukują najniższej jakości kadr, które nie są w stanie z nimi walczyć. I kilienci i doradcy i trenerzy - unikajcie WYG
    • Gość: gosc Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 08:35
      a mogę całą swoją konkurencję tu wpisać???? :)
    • Gość: m Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 20:03
      a może sami zostańcie pracodawcami i ja was wpiszę na I-sze miejsce.
      co wy na to?
      • Gość: zolza Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.12, 13:44

hahahaha
    • Gość: Wykształcona Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.u.itsa.pl 06.08.10, 12:39
      UWAŻAJCIE NA Leader Service - firma zatrudnia na okres próbny, gdy
      się kończy, nie chcą dawać umowy na czas nieokreślony, tylko
      zwalniają wszystkich pracowników z danego oddziału i wymieniają całą
      kadrę i tak w kółko. Poza tym oszukują z płatnościami - nie
      wypłacają premii. Nie dokumentują nadgodzin. Strata nerwów, czasu i
      pieniędzy!! A wmawiają Ci, że są firmą rozwijającą się. Ich tryb
      działania od początku jest taki sam!
    • Gość: urzędnik skarbowy Re: Panie Szymonie Kledzik, robi pan durnia z sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 23:14
      A wypisując osobę z imienia i nazwiska potwierdzasz to?
      Bo twój wpis świadczy o tym, że sam się przeczysz.
    • Gość: mizgaj Re: Wydawcxa gazety Ogrodnik Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 23:01
      Jeszcze więcej określeń proszę.
      To nie źle świadczy o właścicielu tej firmy jak tak się wypowiada.
      Myśli, że jak obrazi to będzie dobrze i każdy to uwierzy.
      Jak ktoś nie ma argumentów to obraża i wyzywa od kretynów.
      Metoda dla ludzi prostych.
    • Gość: stara meblara Eko meble - Bartoka 11 IP: 109.243.103.* 18.08.10, 11:31
      Zdecydowanie odradzam wizytę w tym sklepie.
      Nowi pracownicy wymieniani są na jeszcze nowszych po mniej więcej 1-2 tygodniach pracy, choć początkowo oczywiście mowa jest o zatrudnieniu na dłużej. I nie mają tu znaczenia żadne Twoje umiejętności i wiedza, czy choćby szybkość
      uczenia się i przyswajania informacji, liczy się tylko to, jaki raport na Twój temat zda każdego wieczoru właścicielowi jego siostra (nikomu nie życzę współpracy z tą osobą - mimo dwudziestoletniego stażu pracy nie potrafi nawet przyjąć zamówienia od klienta!).

Polityka firmy "Ekomeble" jest zdecydowanie negatywna, w pracy bardzo nieprzyjemna atmosfera, wywołana nieustanną rywalizacją między salonami i samymi pracownikami (w szczególności z rodziną właściciela). Poza tym nieustanna krytyka, której nie rekompensuje nawet dość atrakcyjne wynagrodzenie, z którego wyegzekwowaniem także zdarzają się kłopoty.

Radzę każdemu dwa razy zastanowić się, zanim pomyśli o podjęciu pracy z tej firmie (przyjemna rozmowa
      kwalifikacyjna i początkowa otwartość i wyrozumiałość nie gwarantują w żadnym razie takiej samej pracy!)
      • Gość: ccc Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.04.12, 15:15
        czy zdarzyło sie komus nieuczciwe potraktowanie przez obsługe sklepu poprzez dostarczenie zniszczonego towaru, unikanie odpowiedzialnosci oraz odmowe przyjecia reklamacji?? to oburzajace jak sie traktuje klientów w tym sklepie.
        • Gość: Zawiedziona Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.t-mobile.pl 30.07.12, 13:32
          Kupiłam meble na Beli Bartoka. Najgorsza meblowa decyzja. Sprzedawczyni mamiła mnie dobrą ceną i upustami. W cenie mebli nie ma montażu. Dostawcy kompletnie zrujnowali mi podłogę (czegoś takiego w życiu nie widziałam), uszkodzili mebel, a na dodatek musiałam ekstra zapłacic za montaż. Końcowa cena była wyższa niż w Kler, gdzie wszystko jest w cenie. Żeby złożyc reklamację muszę dostarczyć fakturę i gwarancję - skandal sam w sobie - mebel kupiony 5 dni temu. W Kler bez słowa przyjmują reklamacje i sami sprawdzają faktury. ODRADZAM!
          • Gość: gość Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 12:09
            Również nie polecam. Niestety zrobiłam ten błąd i zamówiłam u nich meble. Czas oczekiwania na realizację zamówienia max. do 8 tyg. 8 tygodni właśnie minęło a mebli nadal nie ma. Obsługa nie potrafi powiedzieć kiedy będą. Obsługa niekompetentna i powolna. Powinnam zrezygnować z zakupu w tym salonie już w dniu składania zamówienia, bo jego przyjmowanie trwało 2 godz. Po 3 dniach okazało się, że muszę jechać ponownie, bo są błędy w zamówieniu. Naprawdę radzę ten salon omijać z daleka
            • Gość: Marcin Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.free.aero2.net.pl 05.04.13, 10:48
              Ja też żałuje,że zdecydowałem się na kupno mebli w tym salonie.Nie dość, ze czekałem miesiąc to w dodatku dostarczyli meble w innym kolorze. Porazka .Nie polecam.
              • Gość: równieżzawiedziona Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 19:26
                ja nie tylko nie polecam, ale radzę omijać ten sklep SZEROKIM ŁUKIEM, pod żadnym pozorem NIE WCHODZIĆ!!!! dostarczają meble z wadami, a wyegzekwowanie reklamacji chyba jest możliwe tylka w sądzie. Pracownicy są mili, ale zupełnie nie kompetentni - czego się zresztą spodziewać po młodych zdezorientowanych ludziach, którzy zmieniają się tam częściej niż pogoda w kwietniu. Dział reklamacji - to już osobna bajka.... Szkoda słów - taką firmą powinien zająć się odpowiedni urząd.
        • Gość: Marcin Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.free.aero2.net.pl 05.04.13, 10:52
          Widać to typowe dla tej firmy.Nie liczy się zadowolenie klienta jak to prężnie prezentuja na swojej stronie tylko sprzedana sztuka.Równie dobrze można kupić te same meble w innych konkurencyjnych salonach.Z Eko-meble zamykam temat.
        • Gość: gosd Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.static.ip.netia.com.pl 23.02.15, 15:28
          czy jakosć mebli w tym sklepie poprawila sie?
          Ja jestem oburzony faktem transportu na moj koszt z jakiegos magazynu na zadupiu po kosmicznych cenach.
          towar nie jest dostarczany do sklepu tak jak ma to miejsce w kazdym z meblowych salonów szanującej sie firmy.

• Gość: henryk Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.free.aero2.net.pl 14.12.12, 20:08
        Obsługa niemiła, zadająca dziwne pytania i za wszelką cene pragnąca zdobyć klienta.To złe podejscie w dzisiejszych czasach.Zdecydowałem się na zakup mebli w innym miejscu.Pamiętajcie:klient nie lubi trudnych pytań i pomagajcie mu wtedy,gdy o taką pomoc poprosi!!!
      • Gość: ANNA Z GDANSKA Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.13, 08:25
        BREDZISZ STARA MEBLARO
    • Gość: yy Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 21:54
      dlaczego tak
    • sunny.1 Re: Panie Szymonie Kledzik, robi pan durnia z sie 22.02.11, 10:52
      W sprawie pana Kledzika proszę byłego pracodawcę o kontakt ze mną na moje konto. Ważne!
    • Gość: drag Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.play-internet.pl 05.11.11, 11:07
      czy te anteny działają?
    • Gość: matt [...] IP: *.mobileonline.telia.com 06.12.11, 20:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • nienawidze-pracy-w-sitel SITEL, ul. Domaniewska w Warszawie 08.12.11, 10:00
        SITEL, ul. Domaniewska w Warszawie - to dno i 5 kilo mułu. Reszta do poczytania pod tym linkiem: forum.gazeta.pl/forum/w,140,66629404,,Praca_w_Sitel_Polska.html?v=2
      • Gość: magda Re: SIGMA PRO7 - uwaga ! przeczytaj!- cała Polska IP: 178.73.25.* 13.01.12, 16:50
        Czy to ten Olaf ?
        www.youtube.com/watch?v=gThPOkFw0-A
      • Gość: cycu72-1989 Re: SIGMA PRO7 - uwaga ! przeczytaj!- cała Polska IP: *.home.aster.pl 13.04.12, 11:12
        Heya. Pracuje w KZBS od 3-mies. to co piszesz powoli zdaje się potwierdzać .Mogę się podzielic paroma niusami
        • Gość: nowy Re: SIGMA PRO7 - uwaga ! przeczytaj!- cała Polska IP: *.warszawa.mm.pl 15.04.12, 17:24
          cześć, jestem zainteresowany praca w KZBS, możemy porozmawiać na priv? mój nr gg to:13001265
    • Gość: kuba Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 22:40
      tez mialem" przyjemnosc" poznac firme Kosoplast i jej cudowne anteny zebym teraz dorwal tego cwaniaczka....
      • Gość: xxx Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.play-internet.pl 20.01.12, 11:28
        No nie stety ja dałem się zrobić na dwie anteny, choć się troszkę na tym znam, ale coś mnie tkneło i zapamiętałem numery auta, jedna osoba takiemu klijętowi nic nie zrobi ,, mała szkodliwość,, ale jeśli znajdzie się więcej osób to wtedy prawo ścignie gościa .
        uruchomiłem tel i mogę się wymieniać informacjami najlepiej sms , bo nie zawsze mogę odbierać telefon ...
        mój numer tel 534 046 584 play
        • Gość: MAR Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.183.216.76.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.08.12, 17:21
          WITAM JA TEŻ DAŁEM SIĘ NABRAĆ NA ANTENĘ ALE GADANĘ MA DOBRĄ
          POZDRAWIAM
        • Gość: anna Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.13, 15:13
          Witam Kosiński znów krąży. Tym razem w wielkopolsce. Nie wiem jak to się stało, ale kupiłam dwie anteny. To bajerant, nie dajcie się nabrać.
          • Gość: Tomang Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.14, 17:51
            Witam! Pan Kosiński ponownie w Wielkopolsce ze swoimi rewelacyjnymi antenami. Według opini to coś z gościem nie tak choć dar przekonywania ma ogromny. Jakimś cudem nie zdecydowałem się na zakup. Cena bardzo atrakcyjna tylko brać. Coś mnie tknęło aby sie dowiedzieć coś na temat firmy i Pana Kosińskiego no i proszę o mały włos dałbym się nabrać. Jeśli to prawda to warto zrobić więcej szumu wokół tego gościa. Dzięki za info.Pozdrawiam
          • Gość: xxxx Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.14, 00:29
            dzis był w okolicy elblaga.to oszust/ ?
        • Gość: Gonzo Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.opera-mini.net 11.07.14, 10:37
          A na ile Cię skasował za nie. Ja kupiłem jedną do auta to zbyt duży zasięg ale działać to to działa. Ale miałem słaby zasięg na routerze LTE a jak pomodziłem i podpiołem pod niego to śmiga jak nigdy. Także to dobra zabawka jak się wie do czego użyć.
      • Gość: endruel Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 17:25
        możemy wszyscy sie zmówić i dorwać tego cwaniaczka toć to oszust totalny
      • Gość: ???? Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.147.152.144.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.11.12, 11:03
        Co tym razem proponował radary nowej generacji ?????
        • Gość: gość Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 11:23
          znowu krąży i wciska cudowne anteny oszust
          • Gość: GOŚĆ 2 Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 11:44
            KOSOPLAST OSZUST KOSIŃSKI CZY JAK ON TAM SIE ZWIE ANTENA antyradar gonić go,doigra sie wczesniej czy pozniej.GADANE MA NIE DAJCIE SIE NABRAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: On Re: Polskie Agencje Ochrony PAO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 08:00
      Scierwo jakich malo. Jestes albo cie nie ma nawet nie wiem jaj bys sie wykazal maja cie w dupie. Pracownik jest niczym. Pozdro dla Bogdana.K ciecia ze slaska.
      • Gość: KTOŚ Re: Polskie Agencje Ochrony PAO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.13, 22:38
        I w tym jest racja i to zajebista.Z ludzi robią debili nie wypłacają im wypłaty na czas sami nie wiedzą co maja ze sobą zrobić!!!!!!!!!!A te całe pic księgowe to niech nauczą liczyć pisać i czytać bo nawet tego nie potrafią.Ta firma to jest jedno wielkie szambo które ku... na 100km!!!!Te księgowe tam tylko siedzą bo chyba lubią pod biurko wchodzić.

BANDA ZŁODZIEI I OSZUSTÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: były Re: Polskie Agencje Ochrony PAO IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.13, 13:52
          mi tam wypłacali. ale grosze się zarabia... jak wszędzie
        • Gość: baska Re: Polskie Agencje Ochrony PAO IP: *.free.aero2.net.pl 04.06.14, 07:50
          Witam ja też jakiś czas pracowałam w PAO i nie narzekam pieniadze zawsze na czsas,godziny uczciwie przeliczone itd.jedyne zastrzeżenie to tylko do samych pracowników bo to oni wprowadzali nerwowe sytuacje panikowali przed wizytą prezesa itp.ale ogólnie atmosfera bardzo przyjazna i ja mile wspominam pracę w PAO.Pozdrawiam szefostwo jak i pracowników byłych i obecnych. P.S.Szczególnie Świętochłowice
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka