Gość: pracownik Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 16:45 MEBELPLAST SA OLSZTYN !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EuroRSCG Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 23:49 EuroRSCG. Wyzysk, chora atmosfera i niepewność jutra. Rotacja jak nigdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
el500 Re: Ranking najgorszych pracodawców 03.09.09, 12:38 w kwestii porównania najgorszych pracodawców polecam od8do16.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziennikarz Wydawnictwo Instalator Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 13:54 Wydawnictwo INSTALATOR POLSKI. Tragedia. Przez 8 lat pracy jako redaktor nie dostałem nawet 100 zł podwyżki. Brak możliwości awansowania. Zmarnowane 8 lat. Księgowa bezczelna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pracownica Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.09, 15:59 Fischer Trading Group. Wydają prasę branżową a nie mają ani jednego dziennikarza, totalna amatorka, a naczelny pożal się boże... zatrudnia rodzinę a resztą pracowników pomiata i płaci im op połowę mniej niż swojemu kuzynowi. Chce żeby pracować w weekendy, w nocy, generalnie 24/h bo "Gazeta jest najważniejsza". Płatne nadgodziny? Zapomnij! Nie ma wolnego, urlop czy choroba - pracować trzeba. Masakra!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Garmond Press S.A. - masakra!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 16:34 Odpowiedz Link Zgłoś
mikuma Re: Ranking najgorszych pracodawców 12.10.09, 14:18 Agencja Reklamowa Altavia, przy rondzie Wiatraczna. Mamią tym, że przyjmą do pracy, każą złożyć parę stron z gazetki dla Brico Depot na próbę, potem nie oddzwaniają, ani się nie odzywają. Paru jeleni przyjdzie do nich na próbę i mają następną gazetkę złożoną. Omijać tą firemkę niskich lotów z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.aster.pl 03.11.10, 19:06 Przyjmują na miesiąc niby na próbę stwierdzają, że nic z tego i następny naiwny za połowę zarobków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowana Re: Ranking najgorszych pracodawców -DPD Polska IP: 94.75.96.* 13.10.09, 16:24 Witam! opinie różne jak różni sa ludzie... ja bazaując na swoim doświadczeniu zawodowym nie polecam pracy w DPD Polska/Dział Obsługi w oddziale na mineralnej 15(waw). Wyzysk, wyzysk, wyzysk tzn. na początku dostajesz umowe- zlecenie, ktora przedłużają Ci jak długo tylko sie da, średnio pracownicy dostaja umowe o prace po 7-8 mies. pracy na umowie zlecenie, to i tak na poczatku jest to umowa o prace na okres 3 mies, pozniej na okres pol roku albo roku (w zależności od humoru Pani Kierowniczki) W rezultacie osoby pracujące tam od dwoch lat nie dorobily sie jeszcze umowy na czas nieokreślony:/ Kierowniczki i koordynatorki to stare, wredne panny, które na każdym kroku pokazuja "kto tu rządzi". Lepiej sie nie wyróżniac, nie tylko pod względem inteligencji i zaangażowania ale też wyglądem zewnętrznym. Małe zarobki, w praktyce 1200 netto w najlepszym wypadku- nieproporcjonalne do wykonywanej pracy. [b]NIE POLECAM DPD/ DZIAŁ OBSŁUGI KLIENTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowana Re: Ranking najgorszych pracodawców -DPD Polska IP: 94.75.96.* 13.10.09, 16:26 chętnie zobaczę Wasze opinie o tej firmie. Pozdrawiam, Zdegustowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik dpd Re: Ranking najgorszych pracodawców -DPD Polska IP: 91.218.156.* 30.01.14, 15:12 w centralnej sortowni na umowę o pracę czekają nawet 2 lata i muszą pracować na zleceniu.A tak w ogóle praca nocna a zimą w tym roku na hali 3stopnie ciepła[ciekawie ile było na naczepie]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzz KIPER Jarosław Kosiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 20:18 Nieuczciwy pracodawca, pomimo, że w swoim opisie napisał, że ceni "szlachetność innych ludzi" sam jest wyzyskiwaczem. Pracę wykonywałem sumiennie, jednak do tej pory nie otrzymałem zapłaty (minął już rok czasu). Odpowiedz Link Zgłoś
marciasek jeden piekarz w Legnicy rozdawał stare pieczywo... 08.11.09, 22:06 Oddawał biednym. Załatwił go US. Zbankrutował. Lubaszce się nie dziwcie, że woli wyrzucić niż oddać i zbankrutować. Przykład uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: jeden piekarz w Legnicy rozdawał stare pieczy IP: 94.254.229.* 03.02.10, 22:29 już ty się nie martw, już on wie jak kombinować i oszukiwać prawo, żeby nie zbankrutować...w razie czego obniżą pensje, i tak wyzywają ludzi od skur.... i innych miłych osób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: 213.17.181.* 18.01.10, 12:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ... IP: 94.254.229.* 03.02.10, 22:24 za mówienie prawdy publicznie admin usuwa posty pracowników, a gdzie wolnośc slowa?????????????? po co ten portal skoro się usuwa z niego prawdę? a może ta Pani ma kompleksy i boi się wysmiewania,,,a moze nalżałoby jej się za to, że wysmiewa się z innych??? mowa o jednej z kierowniczek zwanej wampirzycą wśród współpracowników w biurze, ktorej ten post dotyczył.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panter Re: lubaszka IP: 109.243.84.* 18.01.10, 12:56 wywalają za byle co, nikomu tu nie można ufać, praca za grosze, zmienia sie ludzi jak skarpetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lubaszka IP: 94.254.229.* 03.02.10, 22:22 Pani prezes wykorzystuje pracowników,obgaduje ich, uwielbia kapusiów donoszacych na bieząco *a szczególnie kierowniczki,obie niestety* zwalnia jak nie ma humoru a przewaznie udaje, że ma. jest wszystkowiedzaca i najmadrzejsza ,ludzi traktuje jak rzeczy,co koło miesiać przyjmuje nowych i przewaznie nikt jej wymagoniom nie sprosta gdyz jest ona perfekcyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: lubaszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 23:07 Współczuję następnemu pracodawcy , co takiego donosiciela zatrudni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: 94.254.253.* 22.01.10, 11:59 najgorszym pracodawcą jest firma Mawi codzienne sprzatanie z katowic.Pani prezes wykorzystuje swoich pracowników,klamie ,obgaduje swoich pracownikow,sieje miedzy nimi zamet,lubi pracownikow ktorzy jej donosza na biezaco,zwalnia jak nie ma humoru a przewaznie nie ma. jest wszystkowiedzaca i najmadrzejsza ,ludzi traktuje jak rzeczy,caly czas zwalnia i przyjmuje nowych i przewaznie nikt jej wymagoniom nie sprosta gdyz jest ona perfekcyjna pania domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka sobie... Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: 89.174.254.* 24.01.10, 14:10 MOKPOL!taka firma prorodzinna z podobno takim zapleczem socjalnym i przyjazna dla matek z małymi dziećmi. Warszawa ul Soczi-sklep chyba najgorszy z możliwych.Nikt nic nie wie,a najmniej kierowniczki które tylko snują się po sklepie i patrzą na ręce.Towar do wyłożenia wymieszany z tym nie przyjętym który przyjmuje dziewczyna tylko od tego.Mobbing na całego. Żadnej możliwości regulowania godzin pracy,odprowadzając dziecko na 7 do przedszkola w pracy musiałam być na 5.30. Przekręty z datami ważności,pieczenie pasztetu z"ruszającego"się mielonego,podsuszanie cienkiej kiełbasy na grzejniku,przykrywanie warzyw i owoców na noc ścierkami którymi wcześniej myto podłogę...Długo by jeszcze. Zarobki poniżej najniższej krajowej...i obowiązkowe soboty i niedziele. Radze omijać szerokim łukiem-sklep dla szaleńców albo desperatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M WYG International IP: *.farmacol.com.pl 25.05.10, 20:15 Zatrudniają niekompetentnych ludzi, którzy mają zatrudniać ludzi. Pieniądze z umowy o dzieło wypłacane z 3 miesięcznym opóźnieniem po wielu monitach i wizytach u kierownictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolza Re: WYG International IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.12, 13:47 potwierdzam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: WYG International IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 12:56 Obecnie WYG INTERNATIONAL zajelo sie okradniem ludzi niepelnosprawnych!!! Pod plaszczykiem programu unijnego 6kroków wychodzenia z bezrobocia osób niepelnosprawnych poprostu ich okrada nie wyplacajac naleznosci!!!W połowie lutego musimy upominac sie i pieniadze z gródnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WYG International IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 23:33 Absolutnie się ZGADZAM. Nieuczciwi, naciągacze, usługi na poziomie pożałowania godnym. No ale jak nie płacą, to trudno sie spodziewać czegkolwiek dobrego. Nie bierzcie nic od WYG i nie pracujcie z nimi. Dla własnego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kranek Re: WYG International IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 11:10 100% prawda. Potwierdzam. Nieuczciwi i w stosunku do klientów i pracowników. Niektórzy ludzie spoko, ale dyrekcja nadaje baaardzo nieuczciwe reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: WYG International IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 12:19 Popieram, najgorszy pracodawca i usługi oferuje na żenująco niskim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: WYG International IP: *.client.stsn.net 03.06.13, 15:50 w pełni zgoda. Nie płacą i poszukują najniższej jakości kadr, które nie są w stanie z nimi walczyć. I kilienci i doradcy i trenerzy - unikajcie WYG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 08:35 a mogę całą swoją konkurencję tu wpisać???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 20:03 a może sami zostańcie pracodawcami i ja was wpiszę na I-sze miejsce. co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolza Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.12, 13:44 hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wykształcona Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.u.itsa.pl 06.08.10, 12:39 UWAŻAJCIE NA Leader Service - firma zatrudnia na okres próbny, gdy się kończy, nie chcą dawać umowy na czas nieokreślony, tylko zwalniają wszystkich pracowników z danego oddziału i wymieniają całą kadrę i tak w kółko. Poza tym oszukują z płatnościami - nie wypłacają premii. Nie dokumentują nadgodzin. Strata nerwów, czasu i pieniędzy!! A wmawiają Ci, że są firmą rozwijającą się. Ich tryb działania od początku jest taki sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik skarbowy Re: Panie Szymonie Kledzik, robi pan durnia z sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 23:14 A wypisując osobę z imienia i nazwiska potwierdzasz to? Bo twój wpis świadczy o tym, że sam się przeczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mizgaj Re: Wydawcxa gazety Ogrodnik Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 23:01 Jeszcze więcej określeń proszę. To nie źle świadczy o właścicielu tej firmy jak tak się wypowiada. Myśli, że jak obrazi to będzie dobrze i każdy to uwierzy. Jak ktoś nie ma argumentów to obraża i wyzywa od kretynów. Metoda dla ludzi prostych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara meblara Eko meble - Bartoka 11 IP: 109.243.103.* 18.08.10, 11:31 Zdecydowanie odradzam wizytę w tym sklepie. Nowi pracownicy wymieniani są na jeszcze nowszych po mniej więcej 1-2 tygodniach pracy, choć początkowo oczywiście mowa jest o zatrudnieniu na dłużej. I nie mają tu znaczenia żadne Twoje umiejętności i wiedza, czy choćby szybkość uczenia się i przyswajania informacji, liczy się tylko to, jaki raport na Twój temat zda każdego wieczoru właścicielowi jego siostra (nikomu nie życzę współpracy z tą osobą - mimo dwudziestoletniego stażu pracy nie potrafi nawet przyjąć zamówienia od klienta!). Polityka firmy "Ekomeble" jest zdecydowanie negatywna, w pracy bardzo nieprzyjemna atmosfera, wywołana nieustanną rywalizacją między salonami i samymi pracownikami (w szczególności z rodziną właściciela). Poza tym nieustanna krytyka, której nie rekompensuje nawet dość atrakcyjne wynagrodzenie, z którego wyegzekwowaniem także zdarzają się kłopoty. Radzę każdemu dwa razy zastanowić się, zanim pomyśli o podjęciu pracy z tej firmie (przyjemna rozmowa kwalifikacyjna i początkowa otwartość i wyrozumiałość nie gwarantują w żadnym razie takiej samej pracy!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.04.12, 15:15 czy zdarzyło sie komus nieuczciwe potraktowanie przez obsługe sklepu poprzez dostarczenie zniszczonego towaru, unikanie odpowiedzialnosci oraz odmowe przyjecia reklamacji?? to oburzajace jak sie traktuje klientów w tym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziona Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.t-mobile.pl 30.07.12, 13:32 Kupiłam meble na Beli Bartoka. Najgorsza meblowa decyzja. Sprzedawczyni mamiła mnie dobrą ceną i upustami. W cenie mebli nie ma montażu. Dostawcy kompletnie zrujnowali mi podłogę (czegoś takiego w życiu nie widziałam), uszkodzili mebel, a na dodatek musiałam ekstra zapłacic za montaż. Końcowa cena była wyższa niż w Kler, gdzie wszystko jest w cenie. Żeby złożyc reklamację muszę dostarczyć fakturę i gwarancję - skandal sam w sobie - mebel kupiony 5 dni temu. W Kler bez słowa przyjmują reklamacje i sami sprawdzają faktury. ODRADZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 12:09 Również nie polecam. Niestety zrobiłam ten błąd i zamówiłam u nich meble. Czas oczekiwania na realizację zamówienia max. do 8 tyg. 8 tygodni właśnie minęło a mebli nadal nie ma. Obsługa nie potrafi powiedzieć kiedy będą. Obsługa niekompetentna i powolna. Powinnam zrezygnować z zakupu w tym salonie już w dniu składania zamówienia, bo jego przyjmowanie trwało 2 godz. Po 3 dniach okazało się, że muszę jechać ponownie, bo są błędy w zamówieniu. Naprawdę radzę ten salon omijać z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.free.aero2.net.pl 05.04.13, 10:48 Ja też żałuje,że zdecydowałem się na kupno mebli w tym salonie.Nie dość, ze czekałem miesiąc to w dodatku dostarczyli meble w innym kolorze. Porazka .Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: równieżzawiedziona Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 19:26 ja nie tylko nie polecam, ale radzę omijać ten sklep SZEROKIM ŁUKIEM, pod żadnym pozorem NIE WCHODZIĆ!!!! dostarczają meble z wadami, a wyegzekwowanie reklamacji chyba jest możliwe tylka w sądzie. Pracownicy są mili, ale zupełnie nie kompetentni - czego się zresztą spodziewać po młodych zdezorientowanych ludziach, którzy zmieniają się tam częściej niż pogoda w kwietniu. Dział reklamacji - to już osobna bajka.... Szkoda słów - taką firmą powinien zająć się odpowiedni urząd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.free.aero2.net.pl 05.04.13, 10:52 Widać to typowe dla tej firmy.Nie liczy się zadowolenie klienta jak to prężnie prezentuja na swojej stronie tylko sprzedana sztuka.Równie dobrze można kupić te same meble w innych konkurencyjnych salonach.Z Eko-meble zamykam temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosd Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.static.ip.netia.com.pl 23.02.15, 15:28 czy jakosć mebli w tym sklepie poprawila sie? Ja jestem oburzony faktem transportu na moj koszt z jakiegos magazynu na zadupiu po kosmicznych cenach. towar nie jest dostarczany do sklepu tak jak ma to miejsce w kazdym z meblowych salonów szanującej sie firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.free.aero2.net.pl 14.12.12, 20:08 Obsługa niemiła, zadająca dziwne pytania i za wszelką cene pragnąca zdobyć klienta.To złe podejscie w dzisiejszych czasach.Zdecydowałem się na zakup mebli w innym miejscu.Pamiętajcie:klient nie lubi trudnych pytań i pomagajcie mu wtedy,gdy o taką pomoc poprosi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Z GDANSKA Re: Eko meble - Bartoka 11 IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.13, 08:25 BREDZISZ STARA MEBLARO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 21:54 dlaczego tak Odpowiedz Link Zgłoś
sunny.1 Re: Panie Szymonie Kledzik, robi pan durnia z sie 22.02.11, 10:52 W sprawie pana Kledzika proszę byłego pracodawcę o kontakt ze mną na moje konto. Ważne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drag Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.play-internet.pl 05.11.11, 11:07 czy te anteny działają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt [...] IP: *.mobileonline.telia.com 06.12.11, 20:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nienawidze-pracy-w-sitel SITEL, ul. Domaniewska w Warszawie 08.12.11, 10:00 SITEL, ul. Domaniewska w Warszawie - to dno i 5 kilo mułu. Reszta do poczytania pod tym linkiem: forum.gazeta.pl/forum/w,140,66629404,,Praca_w_Sitel_Polska.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SIGMA PRO7 - uwaga ! przeczytaj!- cała Polska IP: 178.73.25.* 13.01.12, 16:50 Czy to ten Olaf ? www.youtube.com/watch?v=gThPOkFw0-A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycu72-1989 Re: SIGMA PRO7 - uwaga ! przeczytaj!- cała Polska IP: *.home.aster.pl 13.04.12, 11:12 Heya. Pracuje w KZBS od 3-mies. to co piszesz powoli zdaje się potwierdzać .Mogę się podzielic paroma niusami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: SIGMA PRO7 - uwaga ! przeczytaj!- cała Polska IP: *.warszawa.mm.pl 15.04.12, 17:24 cześć, jestem zainteresowany praca w KZBS, możemy porozmawiać na priv? mój nr gg to:13001265 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 22:40 tez mialem" przyjemnosc" poznac firme Kosoplast i jej cudowne anteny zebym teraz dorwal tego cwaniaczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.play-internet.pl 20.01.12, 11:28 No nie stety ja dałem się zrobić na dwie anteny, choć się troszkę na tym znam, ale coś mnie tkneło i zapamiętałem numery auta, jedna osoba takiemu klijętowi nic nie zrobi ,, mała szkodliwość,, ale jeśli znajdzie się więcej osób to wtedy prawo ścignie gościa . uruchomiłem tel i mogę się wymieniać informacjami najlepiej sms , bo nie zawsze mogę odbierać telefon ... mój numer tel 534 046 584 play Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAR Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.183.216.76.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.08.12, 17:21 WITAM JA TEŻ DAŁEM SIĘ NABRAĆ NA ANTENĘ ALE GADANĘ MA DOBRĄ POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.13, 15:13 Witam Kosiński znów krąży. Tym razem w wielkopolsce. Nie wiem jak to się stało, ale kupiłam dwie anteny. To bajerant, nie dajcie się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomang Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.14, 17:51 Witam! Pan Kosiński ponownie w Wielkopolsce ze swoimi rewelacyjnymi antenami. Według opini to coś z gościem nie tak choć dar przekonywania ma ogromny. Jakimś cudem nie zdecydowałem się na zakup. Cena bardzo atrakcyjna tylko brać. Coś mnie tknęło aby sie dowiedzieć coś na temat firmy i Pana Kosińskiego no i proszę o mały włos dałbym się nabrać. Jeśli to prawda to warto zrobić więcej szumu wokół tego gościa. Dzięki za info.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.14, 00:29 dzis był w okolicy elblaga.to oszust/ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.opera-mini.net 11.07.14, 10:37 A na ile Cię skasował za nie. Ja kupiłem jedną do auta to zbyt duży zasięg ale działać to to działa. Ale miałem słaby zasięg na routerze LTE a jak pomodziłem i podpiołem pod niego to śmiga jak nigdy. Także to dobra zabawka jak się wie do czego użyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endruel Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 17:25 możemy wszyscy sie zmówić i dorwać tego cwaniaczka toć to oszust totalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.147.152.144.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.11.12, 11:03 Co tym razem proponował radary nowej generacji ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 11:23 znowu krąży i wciska cudowne anteny oszust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ 2 Re: KIPER Jarosław Kosiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 11:44 KOSOPLAST OSZUST KOSIŃSKI CZY JAK ON TAM SIE ZWIE ANTENA antyradar gonić go,doigra sie wczesniej czy pozniej.GADANE MA NIE DAJCIE SIE NABRAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Polskie Agencje Ochrony PAO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 08:00 Scierwo jakich malo. Jestes albo cie nie ma nawet nie wiem jaj bys sie wykazal maja cie w dupie. Pracownik jest niczym. Pozdro dla Bogdana.K ciecia ze slaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ Re: Polskie Agencje Ochrony PAO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.13, 22:38 I w tym jest racja i to zajebista.Z ludzi robią debili nie wypłacają im wypłaty na czas sami nie wiedzą co maja ze sobą zrobić!!!!!!!!!!A te całe pic księgowe to niech nauczą liczyć pisać i czytać bo nawet tego nie potrafią.Ta firma to jest jedno wielkie szambo które ku... na 100km!!!!Te księgowe tam tylko siedzą bo chyba lubią pod biurko wchodzić. BANDA ZŁODZIEI I OSZUSTÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Polskie Agencje Ochrony PAO IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.13, 13:52 mi tam wypłacali. ale grosze się zarabia... jak wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: Polskie Agencje Ochrony PAO IP: *.free.aero2.net.pl 04.06.14, 07:50 Witam ja też jakiś czas pracowałam w PAO i nie narzekam pieniadze zawsze na czsas,godziny uczciwie przeliczone itd.jedyne zastrzeżenie to tylko do samych pracowników bo to oni wprowadzali nerwowe sytuacje panikowali przed wizytą prezesa itp.ale ogólnie atmosfera bardzo przyjazna i ja mile wspominam pracę w PAO.Pozdrawiam szefostwo jak i pracowników byłych i obecnych. P.S.Szczególnie Świętochłowice Odpowiedz Link Zgłoś