ahoo Klub Stodoła 13.12.06, 18:46 Miałem okazję krótko popracować w tym klubie - moje opinie na temat tego pracodawcy są następujące: - praca pracowników jest fatalnie zorganizowana - pracuje się 15 i więcej godzin bez przerwy - olbrzymia rotacja pracowników - "nowi" szybko orientują się że pracodawca jest niezbyt rzetelny - więc rezygnują - na ich miejsce szybko zatrudniani są nowi którzy tego jeszcze nie wiedzą - wynagrodzenia wypłacane są z bardzo dużym opóźnieniem i tylko wówczas gdy się o nie pracownik upomina - często jest tak że pracownik miał dostać pieniądze równe ilości przepracowanych godzin razy 10 PLN a w rzeczywistości na konto wpływa suma która jest iloczynem godzin i 6 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
sony75 "Szczotka" i Koloryt Plus 15.12.06, 17:52 Zatrudniają na czarno i płacą jak sobie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: software Software IP: *.aster.pl 16.12.06, 20:32 Software Konferencje i Software Wydawnictwo, pocztyajcie sobie posty bylych pracownikow: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=53711379 Odpowiedz Link Zgłoś
omd54 Re: Ranking najgorszych pracodawców 17.12.06, 17:04 GDD na Służewcu, najniższe zarobki, a wymagania jak z księżyca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amw Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.aster.pl 21.12.06, 18:53 bank BPH/detal pracowlam tam na szczescie tylko miesiac. porazka. na poczatku miala byc umowa na pol roku a po kilku dniach pracy okazalo sie ze jednak na okres probny 3 mcy! do tego dyrektorka wariatka. zero szans rozwoju i mozliwosci dluzszej wspopracy - nowi pracuja tam tyle ile maja na pierwszej umowie, a starsi jak nie maja ukladow to do nigdy nie awansuja. odradzam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and65 Wubil Grochowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 15:32 Sklep meblowy,totalny mobbing i wyzysk.Połowa ludzi nie zarejestrowana w ZUS, kamery skierowane na stanowiska pracy, nagrywane rozmowy telefoniczne. Rządzi tam Wielki Burak z rodziną, indywiduum bez odrobiny przyzwoitości.Znam kilka osób które z tej firmy odeszły i z żadna się nie rozliczył. Wszystkich mierzy własną miarą. Aby sprawdzić czy kierowca go nie oszukuje kazał synowi drugim samochodem jeździć za nim przez kilka dni. Bardzo proszę o wpisy innych pracowników czujących się pokrzywdzonymi przez Wubil, a wiem że takich osób jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiarz1 Re: Wubil Grochowska 05.08.07, 20:28 zgadzamn się z przedmówcą praca po godzinach .inne żeczy tesz , zwolnił sprzątaczkę a ludkom kazał przychodzić wcześniej sprzatać ,skarbówka mogłaby sie zdziwić szukajac papierków za niektóre żeczy ,a niepłacenie pracownikom po zwolnieniu to normalka ,wypłaty pod stołem ,mobbing traktowanie ludkow jak spam Burak to za lagodne słowo Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczekvip Re: Wubil Grochowska 07.08.07, 17:10 zgadzam się z tą opinią szefostwo to kupa buraków którzy wyzyskują pracodawców i nie umią ich docenić syn szefa nawet nie ma szacunku do swojej żony gdzie musi siedzieć w sklepie dniami i nocami mając małe dzieclo wszyscy się na niej wyżywają oraz własny ojciec nie ma pojecia że jego syn nadłużywa narkotyków. podsłuchy są nawet w kiblu zero prywatności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdzięczny Re: Wubil Grochowska IP: *.chomiczowka.waw.pl 06.10.07, 01:50 Ja potwierdzam słowa przedmówcy. Sam kiedyś pracowałem w wubilu. Na koniec oczywiście kasy nie dostałem. Panowie Wójcowie poczynają sobie jak we własnym folwarku. Każą podpisywac jakieś wz-ki, wpisują przeróżne rzeczy na tzw. stan - aby móc obciążać, szantażować i mieć powód by nie płacić kasy pracownikom. Młodszy z Panów W. - jest gburem i chamem. Trudno udowodnić na jakich spinach jedzie, ale wg. mnie to ćpun. Starszy trzyma kasę i trzęsie resztą firmy. Obaj ignoracni, niedouczeni tumany. W przypadku reklamacji zawsze jest poszukiwany winny. Zaczyna się polowanie na czarownice. U nich zawsze jest wszystko proste - problem jak najdalej od siebie. Pierwsze pytanie w przypadku problemów to: "kto za to płaci". Nic więc dziwnego, że każdy robi ich w balona. Mieli kilku fajnych pracowników. Ci odeszli do lepszych firm. Czegoś jednak w ich ścianach pełnych podsłuchów się nauczyli: przetrwania w warunkach extremalnych. Jeśli ktoś poszukuje w pracy wrażeń - do wubilu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
michaf2 Re: Wubil Grochowska 09.10.08, 17:27 nie wiem jak pracodawca ale oni klentow maja gdzies. nigdy wiecej WUBIL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś 666 Maspex Wadowice ph wykorzystywani na maxa IP: *.chello.pl 22.12.06, 23:09 wykorzystywani na maxa przyjecia do firmy po znajomości od ph do dyrektora regionu generalnie wielki bałagan brak kontroli, istny dom wariatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Maspex Wadowice ph wykorzystywani na maxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 07:30 Widzę, że albo ktoś olewał pracę, albo się w ogóle nie dostał. Pracuję jako PH, mam kontrolę, 1900 brutto podstawy + premia. Wychodzi 2000 netto miesięcznie, do tego Skoda Fabiua osobowka - nówka, telefon E50 nielimitowany. DOstałem się z ogłoszenia przechodząc 3 etapy. KOntakt do mnie 502 195 192, jak chcesz się upewnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Maspex Wadowice ph wykorzystywani na maxa IP: *.play-internet.pl 28.10.13, 10:52 widzę ze gość się sprzedał za 2000 netto super kasa !!!!!!!!!!!! koń by się uśmiał !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rav107 Domel Polska (o ile jeszcze istnieje) IP: *.is.net.pl 24.12.06, 00:22 Kiedyś parę lat temu pracowałem w firmie Domel Polska - właściciel obiecywał złote góry, wspaniałe perspektywy na przyszłość itp. Pracowałem jakieś 3 miesiące nie otrzymując nawet grosza wynagrodzenia (do dzisiaj włącznie mimo że minęło już ładnych parę lat), po czym firmę wyrzucono z lokalu bo właścicielom nie płaciła czynszu tak samo jak pracownikom pensji. Natomiast wszystkie piękne plany i perspektywy rozwoju firmy przedstawiane przez właściciela na początku okazały się albo jego rojeniami, albo świadomym oszustwem (nie jestem pewny czy był niezrównoważony psychicznie, czy świadomie kłamał). Nie wiem czy firma jeszcze istnieje, ale jeżeli tak to strzeżcie się. I nie wierzcie ani jednemu słowu włoskiego właściciela i szefa tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rav107 Re: Domel Polska (o ile jeszcze istnieje) IP: *.is.net.pl 24.12.06, 00:52 Ponieważ przeglądając internet zauważyłem, że są inne firmy o nazwie Domel, dla czystości przekazu dodam, że chodziło o firmę zajmującą się doradztwem finansowym, pośrednictwem ubezpieczeniowym i częściowo doradztwem biznesowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13g3 Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.aster.pl 27.12.06, 23:29 A czy próbowaliście sami prowadzić działalność gospodarczą.Założyć swoją firme i być szefem dla siebie.Krytykować każdy potrafi.Wszyscy lubią nażekać.Warto spróbować.Fajny socjal,wypłata na czas i mase innych przywilejów.A no i praca po 14 godz dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eukaliptus Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.catv.net.pl 29.12.06, 11:35 RK JOBS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bezapelacyjnie! wejdziecie na strone forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=31606224 i pocztajcie co tam sie wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena268 Telemedia Call center Warszawa 02.01.07, 12:22 pensje po terminie (czekalam 24 dni na przelew!!!)sciemniaja z kasa, pozal sie Boze tragedia nie polecam...do tego tele@ sprzedaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja [...] IP: *.eranet.pl 03.01.07, 15:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
samkotek Re: Ranking najgorszych pracodawców 03.01.07, 15:52 Prywatna Szkoła Policealna Awangarda to prywatne poletko prywatnego pracodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
szakin Ticket Online Warszawa 03.01.07, 20:27 Niezwykle wredna forma mobbingu stosowana przez prezesa tej firmy (kobietę o niezwykle mściwym charakterze), polegająca na obmawianiu za plecami, wyśmiewaniu się, poniżaniu pracowników, straszeniu zwolnieniem, odgrywaniu się, szukaniu na siłę powodów, żeby kogoś zmieszać z błotem i poużywać sobie przy tym trochę wulgarnych słów. KOSZMARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR A przy tym nie przeszkadza to tej pani wykazywać się wręcz niewiarygodną ignorancją na temat podstawowych zasad prowadzenia rozmów handlowych, oferty firmy, tóej w końcu jakimś cudem jest prezesem, zasad prowadzenia korespondencji oraz savoir- vivre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga agencja nieruchomosci Habitat n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:21 Wariaci furiaci oszusci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.tpnet.pl 13.01.07, 14:59 Elite Cafe - mobbing, terroryzm-GPS w samochodzie na dodatek głupawy dyrektor sprzedaży.psie pieniądze za charówkę, żadnych premiii.Dnooooo Odpowiedz Link Zgłoś
robolek5 Re: Ranking najgorszych pracodawców 26.04.07, 18:21 BADER Polska z Blesławca woj. śląskie. Skandaliczna oferta pracy!! 980 zł brutto dla szeregowego ale znającego się na zawodzie pracownika to może jeszcze w Polsce normalka. Ale UWAGA dodatkowo TRZEBA podpisać zobowiązanie, wg którego jeśli zechcemy się zwolnić w ciągu pół roku od zatrudnienia zapłacimy karę w wysokości 5000 zł!!!?? No to mi się już w głowie nie mieści. Ludzie omijajcie takie oferty z daleka. Robotnicy Polscy nie dajmy się trzeba się zbuntować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: popieram innych: kwalifikuje się ZUS IP: *.aster.pl 23.05.07, 16:47 ZUS za wyzysk pracownikow i smiesznie niskie pensje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: popieram innych: kwalifikuje się ZUS IP: *.aster.pl 09.11.07, 22:18 zdecydowanie zus!!! Odpowiedz Link Zgłoś
galeria.niewolnikow Re: Ranking najgorszych pracodawców 22.05.07, 16:13 piekarnia lubaszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXXXXXXXXXXXX [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 22:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.acn.waw.pl 06.02.10, 20:54 ciekawe czy ktoś z PIP to czyta, chociaz oni mają wszędzie układy i układziki, omijajcie tę firmę bo tam nadal nic się nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelner Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 17:47 hotel Hayat, Intercontinetal, Sheraton obozy pracy w 5 gwiazdkowej oprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Telepizza... IP: 194.169.127.* 14.06.07, 16:42 co powiecie dobrego??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Telepizza... IP: *.riz.pl 20.07.07, 15:23 Telepizza to sympatyczna firma, tylko Hiszpanie za bardzo doją Polskę, a poza tym kuponowanie wkurzające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usmialam sie Re: Telepizza... IP: *.chello.pl 28.10.08, 18:28 sympatyczna firma?? z której strony?? w lokalach brak porządnych sprzętów komputerowych, nie każdy pracownik ma książeczkę sanepidu!!, lokal musi od centrali kupować plakaty!! co więcej centrala też musi kupować materiały promocyjne od drugiej centrali:D główna siedziba w budynku mieszkalnym, okna stare drewniane zima trzeba siedzieć w kurtkach i można tak wymieniać bez końca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IT Re: Telepizza... IP: *.chello.pl 27.01.09, 14:54 Hej, Ja tam pracowałem w dziale IT i potwierdzam, firma to jakaś pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
boards_of_warsaw1 Re: Ranking najgorszych pracodawców 31.08.07, 22:59 COMPENSA Forever!!!! Szczegolnie z austriackim zarządem ! Za Niemca to bylo super ale austriak pracodawca to porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.acn.waw.pl 01.09.07, 21:04 Frigoglass sp. z o.o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk Akademia Medyczna - poniewieka ludżmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 23:07 Witam pracowałam tam tylko2 miesiace zwolniłam sie po 2 miesiacach. Poniewierska straszna i młodych i starych . Wczęsniej pracowałam 8 lat w urzedzie centralnym było super...bez porównania lepiej .... tylko kasa mała.. no w ale pieniędze to nie wszystko trzeba mieć jeszcze homor i ambicje... JA NIE Z TYCH LUDZI CO KARZĄ RĘKĘ W GÓWNO WŁOŻYĆ TO WKŁADAM.... JA Z TYCH CO JAK ŚMIERDZI TO UCIEKAM..... Przejechałam sie strasznie.....i co najgorsze na własne życzenie serce mnie tak boli... bo znowu zaczynam odnowa....a 8 lat ciezkiej pracy na marne - JESTEM BEZ PRACY ALE z homorem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelek115 Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: 195.116.32.* 18.09.07, 13:49 Bezapelacyjnie GRYCAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Akademia Medyczna warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 14:54 Akademia medyczna administracja - mobbing z grupy zatrudnianie pracowników z wysokimi kwalifikacjami na stanowiskach niższych co doprowadza ich do pogorszenia samooceny... daja stołek specjalisty a zakres obowiązków i wykonywany śmieszny z poziomu przedszkola....Sam fakt ile mają spraw w sądzie pracy....oraz ilu zdegustowanych pracowników odchodzi na własna prośbę... Odpowiedz Link Zgłoś