Gość: Danka :) IP: *.chello.pl 07.01.06, 16:59 w tym roku koncze PSSiJO i mam pytanie jak sie zapatruja pracodawcy na absolwentow tego studium przy Ogrodowej? dziekuje za wszelaka pomoc i odp na pytanie :) pozdrawiam Danka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yu178128 Re: PSSiJO IP: *.sympatico.ca 07.01.06, 21:57 Z tego co pamietam z ogloszen to czesto widywalam w ogloszeniach na stanowiska asystenckie ze chetnie widziane osoby po PSSiJO. Ale jak to wyglada w praktyce to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
respectaa Re: PSSiJO 07.01.06, 23:46 Danka, czy Ty czasem nie zaczyłałas 2 lata temu w 111?:) Odp na post: Ogrodowa jest bardzo ceniona, nie wiedzieć czemu ;) No cóż, kiedyś podobnież naprawdę była to niezła szkoła... dziś? Nie za bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_kka Re: PSSiJO 08.01.06, 19:14 Ja skonczylam PSSiJO 1,5 roku temu. Od razu po wakacjach zaczelam pracowac (nie w wakacje, bo wtedy bylam na wolontariacie). Moje kolezanki tez nie mialy problemu ze znalezieniem pracy. Owszem, szkola nie ma az tak wysokiego poziomu jak dawniej, ale jest ceniona przez pracodawcow. Aha...warto postarac sie na parktykach zawodowych. Moja kolezanka nadal pracuje w miejscu, gdzie odbywala praktyki. Odpowiedz Link Zgłoś