Dodaj do ulubionych

EXPANDER - potrzebne aktualne info

IP: *.chello.pl 29.01.06, 12:20
Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda rekrutacja i jakie są zarobki w
Expanderze? Chodzi o Warszawę. Za każdą informacę dziękuję.
Obserwuj wątek
    • lizavieta1 Re: EXPANDER - potrzebne aktualne info 30.01.06, 00:13
      Dobre zarobki, poza tym odradzamy serdecznie.
      • Gość: zxc Re: EXPANDER - potrzebne aktualne info IP: *.chello.pl 31.01.06, 09:39
        Dlaczego odradzacie?
    • Gość: Kaja Re: EXPANDER - potrzebne aktualne info IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.06, 20:03
      Ja też odradzam, wysłałam tam swoje CV i co, oddzwonił do mnie facet z zupełnie
      innej firmy i branży, podobno tylko dlatego, że mu się spodobało moje CV. Nie
      chciał napoczątku powiedzieć co to za praca miałaby byc i skąd ma moje
      aplikacje, tylko chciał się spotkać w hotelu...Strasznie kręcił a to że mu ktoś
      mnie polecił i dlatego dzoni bo ja szukam pracy, potem powiedział, ze jego żona
      miała CV od siebie z pracy a on miał swoje i im sie poplątały. Nie chciał
      powiedzieć co to za firma, ale w końcu powiedział, że to firma pst pesto.
      Tralalalala. Poprostu ktoś nieźle namieszał. Ja zdecydowanie odradzam.
      Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, przecież niby istnieje ochrona danych
      osobowych a pracownicy wynoszą dokumenty z pracy, które potem trafieją w
      nieodpowiednie ręce.
      • Gość: Kurka Re: EXPANDER - potrzebne aktualne info IP: *.chello.pl 02.02.06, 20:38
        Expander jest wspierany kapitałowo przez GE, więc nie wierzę, że jest
        niepoważny. Ale wracając do tematu - jakie tam są zarobki?
        • Gość: lizavieta1 Re: EXPANDER - potrzebne aktualne info IP: *.jmdi.pl 15.02.06, 23:36
          Asystentka 3 tys netto. Zarobki konkurencyjne, ale fatalnie tam się pracuje. I
          nie ma niestety umów na czas nieokreślony. godziny 9-20, łącznie z sobotami.
          • Gość: gagi Re: EXPANDER - potrzebne aktualne info IP: *.chello.pl 16.02.06, 11:15
            to straszne 9-20 taka praca? ja slyszlam negatywne opinie o Expanderze,wlasnie
            ze mocno wykorzystuja pracownikow :(.Co do ustawy o ochronie danych...wiekszosc
            jej nie respektuje...koledzy daja CV innym kolegom np..gdy CV WYSLALA ladna
            kobieta itp.
          • Gość: owca expander - potrzebne aktualne info IP: 62.89.76.* 09.05.06, 00:18
            3 tys. netto, głupota totalna...
            kto Ci takich bzur nagadał???
            weź to zweryfikuj, a nie takie bzdury wypisujesz i ludziom humor psujesz.
            • Gość: zuzia Re: expander - potrzebne aktualne info IP: *.crowley.pl 10.05.06, 15:42
              To nie są bzdury. Tyle zarabia asystentka, zakres obowiązków dość
              szeroki...Expander płaci bardzo dobrze, jest niestety mocno eksploatujący. A
              Kieronwik oddziału dostaje 11 tys. i pracuje 4 dni w tygodniu. Tak jest w jednym
              z oddziałów w Warszawie, nie będę podawać lokalizacji.
    • Gość: facet Re: Expander- potrzebne aktualne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:34
      Miałem kiedyś okazje byc zaproszony na rozmowe rekrutacyjną do tej firmy. Ogolnie ladnie pieknie tylko ze schody zaczely sie kiedy uzylem kilku madrzejszych slow.. panie momentalnie z milych staly sie niemile... To mialem grać idiotę czy jak? Poza tym jesli nie podobał im się wydział ktory skonczylem, to po co zapraszały na pogadankę? Wszak wszystko wypisalem w CV i liscie...
      Moze doszly do wniosku ze to jednak nie mnie poszukuja. Ale w takim wypadku po prostu wypadałoby to powiedziec, że po pogadance ze mną nie mają ochoty na wspolprace ze mną. Lubię grę w otwarte karty.
    • slawomir.zawadzki1 potrzebne aktualne info 29.05.06, 19:31
      Jeśli interesujesz się poważnie tego typu pracą, to powiem, że zarobki zależą od
      wkładu własnej ciężkiej pracy. Ja pracuję jako doradzca inwestycyjny i zarabiam
      nieźle, ponadto na koszt firmy wyjężdżam co roku za granicę. Expander nie jest
      złą firmą, ale nic oprócz pracy nie oferują. Napisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka