Dodaj do ulubionych

NESTLE - RECEPCJONISTKA PILNE!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 16:49
Kochani, czy ktoś z was idzie może niedługo albo juz miał rozmowe na stanowisko Recepcjonistki w Nestle w głównej siedzibie , poszukuje osób , mam pare pytań o rekrutacje. Dzięki z góry za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • skorpionica11 Re: NESTLE - RECEPCJONISTKA PILNE!!!! 31.01.06, 20:05
      o firmie netle bylo wspomniane we wczesniejeszych postach pt;"staz w nestle"
      powróć do tego tytułu to sobie przeczytasz jakie ludzie maja poglady negatywne
      o tej firmie.
    • Gość: raf Re: NESTLE - RECEPCJONISTKA PILNE!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.02.06, 08:13
      Recepcjonistka w nestle to ma klawe zycie!! Ostatnio bylam swiadkiem jak jedna
      ciezko pracowala a druga analizowala swoje zycie rodzinne, zakup domu, planowana
      liczbe dzieci itp rzeczy oczywiscie przez firmowy telefon.W recepcji jest zimno
      i smierdzi wyziewami z kuchni
      • Gość: kasia Re: NESTLE - RECEPCJONISTKA PILNE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:27
        oki dzięki za odpowiedz. Ale warto tam iśc na rozmowe.Tylko nie wiem o co pytaja a może dają te testy SHL czy jakos tak .Pozdrawiam
        • Gość: raf Re: NESTLE - RECEPCJONISTKA PILNE!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.02.06, 12:23
          rekrutacja jest chyba 4 etapowa albo i lepiej.testy,rozmowa,rozmowa,assessment
          center i po jakims miesiacu decyzja...z tego co slyszalem to daja testy shl
          • michaelandro Re: NESTLE - RECEPCJONISTKA PILNE!!!! 01.02.06, 13:05
            No bez przesady- do recepcji chyba nie wymagają przejścia SHL :)
            Z tymi wyziewami też bym nie przesadzał. Miejsce jest ok, standardowo ładne :)
            • Gość: kasia Re: NESTLE - RECEPCJONISTKA PILNE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:17
              oki dzieki za odpowiedzi, rozmowe mam w piątek . Napewno się uda, bo nie takie rzeczy się w zyciu robiło, Nestle to pikuś w porównaniu z rokiem pracy w Angli.
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka