Dodaj do ulubionych

praca w kinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 09:48
pracował ktoś w jakims warszawskim kinie? Jak było i jak płacą?
Obserwuj wątek
    • Gość: Cinema-city Re: praca w kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:34
      Obsluga widza 6,5zl
      Kasy, Bar, Nescafe 7zl
      Kabina projekcyjna 12zl

Stawki na godzine brutto.
      • Gość: ? Re: praca w kinie IP: *.chello.pl 17.02.06, 12:26
        brutto?? to bardzo mało!!!!
        • Gość: marta Re: praca w kinie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.02.06, 13:01
          Wcale nie tak mało.Mnie wystarczy.

Bardziej interesuja mnie zasady pracy w kinie.

Studiuję dziennie i byłabym dyspozycyjna w różnych godzinach.Czy mozna sie w
          tej kwestii jakos dogadać?

A ten kto pracował jakie ma doswiadczenia i wrazenia?

Czy dostaje sie jedno stanowisko,czy "rozrzucają" raz na kase a raz do sal?

pozdr
          marta
          • Gość: sweee Re: praca w kinie IP: *.chello.pl 17.02.06, 13:42
            wybacz ale jestes niepoważna jesli dla Ciebie 6 czy 8zl BRUTTO to nie jest
            mało...!!! wiesz co znaczy brutto?odlicz sobie podatek od tego..Jak jestes
            studentka..ksztalcisz sie mozesz udzielac korepetycji lub pracowac jako
            hostessa za 15-30zl netto za godz,lub jako kelnerka w Sheratonie tam
            zatrudniaja studentow,i zarabia sie o wiele wiecej
            • Gość: JA 2 Re: praca w kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:55
              a wiesz moze cos wiecej o tej paracy kelnerki? sa jakiesz szanse zeby pogodzic
              to ze studiami dziennymi, np praca popludniami?
              • Gość: mmmm Re: praca w kinie IP: *.chello.pl 17.02.06, 15:38
                tak..pracuje sie na umowę zlecenie..glownie w soboty i niedzielę w Hotelu
                Sheraton..dodatkowy zarobek na cateringach poza hotelem..lub na bankietach i
                balach czyli wieczorami i nocą (wtedy stawki są wyzsze!!!) w sob i niedzile
                jest to 13zl netto/h..tak przynajmniej bylo do tej pory..dodatkowo napiwki..a
                wiadomo jaki to hotel...MILA PRACA..SUPER MIEJSCE I SZANSA NA ROZWIJAZNIE
                JEZ.ANGIELSKIEGO I TE POTRAWY...mniam!!
                • Gość: Magda Re: praca w kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:08
                  Hej!
                  A podpisując umowę w Sheratonie nie zobowiązywałaś się do tajemnicy służbowej?
                  Kierownictwo widząc ten post nie byłoby zadowolone, że upubliczniasz stawki
                  godzinowe, przyznajesz się do wyżerania jedzenia. ;-)
                  • Gość: mmm Re: praca w kinie IP: *.chello.pl 18.02.06, 13:20
                    Do Magdy!!! kulturalni ludzie potraw nie wyżerają,ja miałam na mysli kontak z
                    dobrą kuchnią..możliwosc nauczenia sie czegos pracujac tam..oczywiscie to dla
                    OSOB Z KLASĄ..
                    • Gość: joo Re: praca w kinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 19:20
                      ja bym wyzarl wszystko dla gosci by nie wystarczylo hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka