Gość: Matiaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:50 Witam wszystkich Niech mi ktoś pomorze w jakiej najlepiej pracowac kurierskiej Gdzie najlepiej płaca??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arka Re: Kurierzy IP: *.jjs.pl 02.03.06, 20:37 Chciałbym Cię uprzedzić przed pracą jako kurier na własnym samochodzie (osobowym) Praktycznie wszelkie Twoje zarobki pochłonie paliwo, naprawy i ZUS. Praktycznie w każdej firmie prędzej czy później będziesz musiał założyć działalność gospodarczą. Nie licz na kokosy, średnio za zlecenie dostaniesz na rękę nie więcej jak 7-9zł. Przerobiłem to już na paru firmach (gdzie zleceń było naprawdę sporo) i rozmawiałem z kurierami. Chcesz dużo zarobić ? Kup samochód dostawczy (np. Transit lub Jumper) ale taki do 5 lat. I z nim startuj do DHL lub Opek. Będziesz tyrał i to zdrowo, ale zarobisz na życie i na samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maatia Re: Kurierzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 16:50 ok ale mam osobowy i chce by na czysto po wszystkich opłatach wyszło mi 1300 to do jakiej kurierki najlepiej się udać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokoleoko75 Re: Kurierzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 05:21 a ile kolego chciałbyś zarabiać na rękę jakbyś jezdził u kogos pickupem, robota 5dni 8godz. praca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkubiak Re: Kurierzy IP: *.siodemka.waw.pl 22.03.06, 12:03 praca jako kurier z wlasnym autem - moze byc osobowy masz dzialalnosc to dawaj - 506-007-197 moja oferta : godziny 8-18 zarobki 4000-6000 netto ( koszty paliwa i zusu twoje ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz_robert Re: Kurierzy IP: 87.206.214.* 22.03.06, 19:25 doszly mnie sluchy ze siodemka ma jedna z gorszych opinii wsrod firm kurierskich, poza tym robia przekrety z umowami i maja problem z wyplata kasy, mam na mysli prowizji, tudziez premii, info to uzyskalem z pewnego zrodla....zreszta na forum byly juz kiedys krytyczne opinie o siodemce, dlatego ostrzegam Odpowiedz Link Zgłoś