Dodaj do ulubionych

Domański, Zakrzewski, Palinka. Jak się pracuje?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:58
Może ktoś z Was wie, jak się tam pracuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Hehe Re: Domański, Zakrzewski, Palinka. Jak się pracuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:59
      Hehe, Palinkę pamiętam jak jeszcze uczył na SGH, zawsze wpadał o 8:30 i kończył
      wykład o 9:10, wiele razy w ogóle się go nie doczekaliśmy. Ale niestety nie
      pomogę w kwestii jak się u nich pracuje, byłam tam raz jak czekałam na egzamin.
      Jako człowiek b. fajny i komunikatywny.
      • Gość: zzen Re: Domański, Zakrzewski, Palinka. Jak się pracuj IP: *.bulldogdsl.com 06.06.06, 23:03
        Hehe, tez go pamietam z SGHu - a raczej NIE pamietam - nawet na ezgamin
        przysylal asystenta, taki byl "zarobiony" ;-)
    • metrosexualny Re: Domański, Zakrzewski, Palinka. Jak się pracuj 07.06.06, 16:01
      Jak sie pracuje? Zobacz jak czesto wymienia sie ekipe pracujaca, to bedziesz
      wiedzial co nie co... Zalezy z kim i co sie robi. Polecam prace z 3 Mec. z
      nazwy firmy. Reszta - roznei bywa.

Pozdrawiam.
      • Gość: qba Re: Domański, Zakrzewski, Palinka. Jak się pracuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:59
        Niby gdzie się mam rozejrzeć, skoro się zastanawiam, czy dołączyć do grona
        pracowników? Przecież nie wejdę i rzucę publicznie hasło: "Jak się tu
        pracuje?". Taka sytuacja generuje zawsze tą samą odpowiedź: "Super!". Ale jej
        miarodajność pozstawia wiele do życzenia.
        Jeśli zatem możesz, napisz cos więcej...
        • Gość: jaa Re: Domański, Zakrzewski, Palinka. Jak się pracuj IP: *.centertel.pl 08.06.06, 18:13
          Jak się tam pracuje? Jeśli jesteś dobry a raczej bardzo dobry ... to pracuje
          się bardzo dobrze... wiem coś o tym :), a jeśli nie jesteś dobry z pewnością
          szybko zmienią cię na "lepszy model" pozdrawiam.
    • Gość: gość Re: Domański, Zakrzewski, Palinka. Jak się pracuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 19:17
      Jeśli chodzi o prof. Domańskiego, to miałam z nim wykłady z Prawa handlowego na
      Wydziale Zarządzania UW. Bardzo wymagający, ale za to bardzo sympatyczny. Ale
      jak się u niego pracuje to niestety nie wiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka