IP: *.crowley.pl 03.07.06, 11:22
Czy ktos słyszął co kolwiek o Polbanku, jako pracodawcy?
Obserwuj wątek
    • Gość: róża Re: Polbank IP: *.aster.pl 03.07.06, 15:47
      Moja koleżanka tam pracuje i jest zadowolona. Powodzenia!
      • Gość: janusz Re: Polbank IP: *.crowley.pl 03.07.06, 15:52
        a jakie tam sa zarobki? dostałem ofertę na kierownika zespołu analityków
        • zuza123 Re: Polbank 04.07.06, 10:38
          Można negocjować. Ja dostałam tą samą ofertę, ale mimo długich negocjacji
          ostatnia oferta jaką byli mi w stanie zaproponować, to było dużo mniej niż mam
          obecnie...
          • Gość: janusz Re: Polbank IP: *.crowley.pl 04.07.06, 10:51
            poniżej 7000 brutto?
            • zuza123 Re: Polbank 04.07.06, 12:06
              Nie, ale jeśli interesują Cię szczegóły (np. moje wykształcenie i
              doświadczenie, mające wpływ na kwotę), pisz na priv: zuza123@gazeta.pl.
              Zobaczymy, do jakiej kwoty możesz negocjować :)
      • grega2 Re: Polbank 06.07.06, 13:23
        a jakiego wynagrodzenia możne oczekiwać młodszy specjalista ds. operacyjnych?
        Jak wygląda atmosfera pracy w tym banku?
        • Gość: pracownik Re: Polbank IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.06, 21:57
          Wynagrodzenie może i nawet ok powiedzmy 2000 netto ale jeżeli masz szacunek do
          siebie i szukasz normalnej pracy a nie ciągłego mobbingu i niszczenia którego
          niejednokrotnie byłam świadkiem to szczerze odradzam, z doświadczenia wiem że
          są na rynku inne banki które troszkę lepiej traktują pracowników, ale to zawsze
          kwestia oddziału i dyrektora;) mój miał wyraźne zaburzenia osobowości i
          wirtualną wiedzę na temat bankowości, wiadomo po Citi to już nie można być
          zdrowym na umyśle... dyrektor oddziału nie wie jak wysłać przelew CZY
          POTWIERDZIĆ TRANSAKCJĘ w systemie co należy do jecho świętych obowiązków :))
          ale może już się do tej pory nauczył, na szkoleniu wszystko cacy, a w oddziale
          pobudka!!! i koniec marzeń!! PS. zapomniałam dodać że godzinki pracy to ci
          dyrektor ustali, (ok 10)na dobę:)) i jeszcze poinformuje że jak on ci KARZE (!)
          to w weekend też będziesz pracować!! Chamstwo! Nie ważne jak i komu ale
          sprzedać musisz choćby umarłemu! Z tego miejsca serdecznie pozdrawiam oddział w
          Katowicach, dzięki Bogu już tam nie pracuję:) BANK Z LUDZKĄ TWARZĄ !!!BUHAHAHA
          ale nie dla pracowników :))))
          • Gość: pracownik Re: Polbank IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.06, 22:02
            PS. w moim oddziale (7 osób) po 3 m-cach zwolniły się 4 :) a reszta usilnie
            poszukuje nowej posady.
    • Gość: 777 Re: Polbank IP: *.chello.pl 06.07.06, 18:24
      atmosfera jest naprawde fajna :)) a zarobki ustalane indywidualnie w
      wiekoszosci przypadkow wiec..
    • zillertal1 Re: Polbank 06.07.06, 19:51
      w takim razie analityk IT lub kierownik analityków ile moze zarobic?
    • Gość: :) Polbank/Kryptoreklama??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 07:03
      No nieźle. Taki mądry i piękny bank. Z takimi bezpiecznymi produktami i musi
      stosować kryptoreklamę na foruum dyskusyjnym...Kretyni.
      • zillertal1 ile w polbanku moze zarobic analityk 3 lata dośw? 10.07.06, 08:47
        netto/m-c?
        • Gość: aiii Re: ile w polbanku moze zarobic analityk 3 lata d IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.07.06, 22:51
          Moi znajomi, którzy przeszli do Gyros Banku zamienili swoje pobory z brutto na
          netto - czyli średnio jakieś 30% więcej. Myślę, że 5-ka netto jest do wyrwania
          (dla kozackiego speca bez "znajomości" w rzeczonej instytucji i naturalnie
          mówię o pierwszym progu podatkowym)
          • Gość: Olka Prosze o rade i pomoc - studentka SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 13:35
            Znalazlam yen mily watek i postanowilam zadac pytanie, mam nadzieje, ze Panstwo
            nie beda mieli nic przeciwko temu.

Jestem po II roku SGH /finanse i bankowosc/, chce i musze pracowac, do tej pory
            nie odwazylam sie szukac pracy w banku, ale moi koledzy tak robia, pracuja w
            bankach, nawet zaczynali zaraz po maturze. Niestety nie mowia, jak to zrobili,
            tzn. nie chca powiedziec, boje sie, ze ktos im pomogl, ja nie mam nikogo
            takiego. Dlatego Panstwa prosze o odpowiedz, czy mam jakies szanse w banku, o
            ktorym jest ten watek, od czego zaczac, gdzie pojsc, a moze jest po prostu
            nabor pracownikow. A w innych bankach? Bardzo bede wdzieczna za odpowiedz, a
            jesli mozna i za rade lub pomoc. OZ
            • paul_ina Re: Prosze o rade i pomoc - studentka SGH 30.07.06, 13:23
              Olka, masz sznasę w każdym banku najpierw na praktykę, a potem pracę, tylko musisz rozesłać CV i listy motywacyjne, adresowane do działów personalnych.
              • Gość: olka Re: Prosze o rade i pomoc - studentka SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:53
                Dzieki, od jutra bede to robic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka