Gość: janusz IP: *.crowley.pl 03.07.06, 11:22 Czy ktos słyszął co kolwiek o Polbanku, jako pracodawcy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: róża Re: Polbank IP: *.aster.pl 03.07.06, 15:47 Moja koleżanka tam pracuje i jest zadowolona. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Polbank IP: *.crowley.pl 03.07.06, 15:52 a jakie tam sa zarobki? dostałem ofertę na kierownika zespołu analityków Odpowiedz Link Zgłoś
zuza123 Re: Polbank 04.07.06, 10:38 Można negocjować. Ja dostałam tą samą ofertę, ale mimo długich negocjacji ostatnia oferta jaką byli mi w stanie zaproponować, to było dużo mniej niż mam obecnie... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza123 Re: Polbank 04.07.06, 12:06 Nie, ale jeśli interesują Cię szczegóły (np. moje wykształcenie i doświadczenie, mające wpływ na kwotę), pisz na priv: zuza123@gazeta.pl. Zobaczymy, do jakiej kwoty możesz negocjować :) Odpowiedz Link Zgłoś
grega2 Re: Polbank 06.07.06, 13:23 a jakiego wynagrodzenia możne oczekiwać młodszy specjalista ds. operacyjnych? Jak wygląda atmosfera pracy w tym banku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Polbank IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.06, 21:57 Wynagrodzenie może i nawet ok powiedzmy 2000 netto ale jeżeli masz szacunek do siebie i szukasz normalnej pracy a nie ciągłego mobbingu i niszczenia którego niejednokrotnie byłam świadkiem to szczerze odradzam, z doświadczenia wiem że są na rynku inne banki które troszkę lepiej traktują pracowników, ale to zawsze kwestia oddziału i dyrektora;) mój miał wyraźne zaburzenia osobowości i wirtualną wiedzę na temat bankowości, wiadomo po Citi to już nie można być zdrowym na umyśle... dyrektor oddziału nie wie jak wysłać przelew CZY POTWIERDZIĆ TRANSAKCJĘ w systemie co należy do jecho świętych obowiązków :)) ale może już się do tej pory nauczył, na szkoleniu wszystko cacy, a w oddziale pobudka!!! i koniec marzeń!! PS. zapomniałam dodać że godzinki pracy to ci dyrektor ustali, (ok 10)na dobę:)) i jeszcze poinformuje że jak on ci KARZE (!) to w weekend też będziesz pracować!! Chamstwo! Nie ważne jak i komu ale sprzedać musisz choćby umarłemu! Z tego miejsca serdecznie pozdrawiam oddział w Katowicach, dzięki Bogu już tam nie pracuję:) BANK Z LUDZKĄ TWARZĄ !!!BUHAHAHA ale nie dla pracowników :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Polbank IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.06, 22:02 PS. w moim oddziale (7 osób) po 3 m-cach zwolniły się 4 :) a reszta usilnie poszukuje nowej posady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: Polbank IP: *.chello.pl 06.07.06, 18:24 atmosfera jest naprawde fajna :)) a zarobki ustalane indywidualnie w wiekoszosci przypadkow wiec.. Odpowiedz Link Zgłoś
zillertal1 Re: Polbank 06.07.06, 19:51 w takim razie analityk IT lub kierownik analityków ile moze zarobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Polbank/Kryptoreklama??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 07:03 No nieźle. Taki mądry i piękny bank. Z takimi bezpiecznymi produktami i musi stosować kryptoreklamę na foruum dyskusyjnym...Kretyni. Odpowiedz Link Zgłoś
zillertal1 ile w polbanku moze zarobic analityk 3 lata dośw? 10.07.06, 08:47 netto/m-c? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiii Re: ile w polbanku moze zarobic analityk 3 lata d IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.07.06, 22:51 Moi znajomi, którzy przeszli do Gyros Banku zamienili swoje pobory z brutto na netto - czyli średnio jakieś 30% więcej. Myślę, że 5-ka netto jest do wyrwania (dla kozackiego speca bez "znajomości" w rzeczonej instytucji i naturalnie mówię o pierwszym progu podatkowym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Prosze o rade i pomoc - studentka SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 13:35 Znalazlam yen mily watek i postanowilam zadac pytanie, mam nadzieje, ze Panstwo nie beda mieli nic przeciwko temu. Jestem po II roku SGH /finanse i bankowosc/, chce i musze pracowac, do tej pory nie odwazylam sie szukac pracy w banku, ale moi koledzy tak robia, pracuja w bankach, nawet zaczynali zaraz po maturze. Niestety nie mowia, jak to zrobili, tzn. nie chca powiedziec, boje sie, ze ktos im pomogl, ja nie mam nikogo takiego. Dlatego Panstwa prosze o odpowiedz, czy mam jakies szanse w banku, o ktorym jest ten watek, od czego zaczac, gdzie pojsc, a moze jest po prostu nabor pracownikow. A w innych bankach? Bardzo bede wdzieczna za odpowiedz, a jesli mozna i za rade lub pomoc. OZ Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Prosze o rade i pomoc - studentka SGH 30.07.06, 13:23 Olka, masz sznasę w każdym banku najpierw na praktykę, a potem pracę, tylko musisz rozesłać CV i listy motywacyjne, adresowane do działów personalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Prosze o rade i pomoc - studentka SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:53 Dzieki, od jutra bede to robic. Odpowiedz Link Zgłoś