Gość: okropna Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.chello.pl 26.06.07, 23:27 busyb smieszne biuro niby tłumaczeń.... Kara boska z ta praca mnie spotkala dobrze ze sie juz sie tam napracowalam ciagle obietnice umowy na stale albo chociaz na czas okreslony nie ma mowy, szefowa baba ze wsi ktora nie ma pojecia o kierowaniu firma i kontaktami z ludzmi o jest jeszcze szef ktorego nie ma, totalna porazka.......... wyzysk i tylko wyzysk..... ignorujcie ogloszenia bo ostatnio nie schodza non stop.....z gazety bo nie moga nikogo znaleźć pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
esigente Bookland 14.07.07, 18:32 Kolejny warszawski koszmar to firma Bookland (dystrybutor książek i sieć księgarń). Pracowałem tam w charakterze przedstawiciela handlowego, co z przedstawicielem nie miało nic wspólnego. Do moich obowiązków należało głównie dostarczanie książek. Praca fizyczna, ciężka, nie polegająca na sprzedaży w pojęciu PH. Dyrektorka - walnięte, niekompetentne babsko, któremu wtórowała viceprezes, która doszła to stanowisko tylko i wyłącznie, bo wyszła za mąż za właściciela, wcześniej będąc mało kompetentną biurwą w dziale sprzedaży. Gdy sprze ciwiłem się pracy po godzinach, które oczywiście nie były płatne, zwyzywała mnie i o mały włos nie pobiła ze złości. Współczuję wszystkim, którzy tam pracują i którzy będą pracować. Omijajcie z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huh? Re: Bookland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 14:36 zgadzam się z przedmówcą, nadgodziny nie są wypłacane, kadra wykręca się czym może tak aby kasy wypłacić jak najmniej [nawet gdyby się przyczepić że przekroczyłem średnią TYGODNIOWĄ ilość godzin to i tak nie wypłacą ci wszystkiego [aha pani księgowo - jeśli takie coś jest przekroczone to oprócz nadgodzin przysługuje 100% dodatek, co tylko mnie uświadamia że lecicie w pręta od początku umowy]]. obecna viceprezes (mówił o niej przedmówca) nic się nie zmieniła. w firmie ponoć nie ma kasy na podwyżki a zatrudniają managerów a sama v-ce prezes jeździ porshe. i tak jak to zwykle ma miejsce 1000000 zadań a wypłata 1000 - 1300 [chyba ze ktoś w pupkę wchodzi to do dwójki może się zbliży], mogłabym tak bez końca...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx gazownia warszawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 15:09 MSG jako całość...chociaż na 1 miejscu stawiałabym Jerozolimskie...szkoda słów co się tam dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Kuba Re: gazownia warszawska IP: *.sun.com 21.05.10, 13:10 Zarzadzanie firma to pikus w porownaniu z morale pracownikow. Pani Elzbieta Kaczorek - pracownik (mistrz) rejonu przy ul. Sulejkowskiej wmawiala mi ze moja wlasna zona zrezygnowala z dzisiejszego terminu montazu gazomierza (na ktora czekamy z niecierpliwoscia od 2 dni) i doborowolnie umowila sie na termin poniedzialkowy. Dlaczego OKLAMUJA swoich klientow - przeciez ich pensje sa wyplacane z kasy, ktora placimy za ich uslug??? Ta firma to jakis komunistyczny relikt chyba... Jest mi niewymownie przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była pracownica Stud-Tour IP: *.flashnet.pl 23.07.07, 14:23 Szkoła języków wschodnich Stud-Tour: oszukuje pracowników (nie płaci całymi tygodniami, szef codziennie obiecuje: jutro, jutro już na pewno), oszukuje klientów (obiecuje rzeczy, których od początku nie zamierza dotrzymać, np. kupujesz kurs polskiego dla cudzoziemców, a oni odkładają go z tygodnia na tydzień, bo brakuje im chętnych, zdarza się tak za każdym razem). www.stud-tour.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Stud-Tour IP: *.centertel.pl 26.10.07, 12:12 Witam, Kochani, omijajcie stud tour z daleka, pracowalam tam i dawno dalam sobie spokoj, nie placa, praca na czrno (nie wiem, czy ktos tam podpisuje jakas umowe, przed rozpoczeciem pracy), podejcie do studentow, takie ze lepiej nie mowic, wziac kase i byle do przodu, a jak cos nie wychodzi to wina pracownikow. Kupa śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjer STUD-TOUR IP: 195.33.129.* 07.05.08, 18:05 calkowicie potwierdzam wystrzegac sie tego szamba... sa coraz bardziej znani na rynku ze swojej "rzetelnosci" pod zadnym pozorem nie rozpoczynac wspolpracy, obiecuja zlote gory a potem nie mozna odzyskac swojego wynagrodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
surfside Biuro ds Uchodźców - Caritas Warszawa 17.07.07, 09:52 Sfrustrowana, nieobliczalna kierowniczka - pani Ewa M. Wykorzystująca ludzi, bez szacunku dla innych, chamska, rzucająca wyzwiskami, namawiająca pracowników do kłamstw i przekrętów. Zarobki dość dobre, gdyż działalność projektu finansuje UE - ale szkoda nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jn Re:Caritas Warszawa IP: *.compi.net.pl 20.12.09, 23:33 Caritas dał ogłoszenie - idealne jak z moim doświadczeniem i z pewnością mieli by korzyść ... ja raczej finansowo niekoniecznie.Wysłałem i zadzwoniłem. Ludzie powiedzieli o godzinie 13 że już dzisiaj nie pracują ci co odpowiadają za ogłoszenie(czas pracy super ... jak za komuny- i żadnych wątpliwości).Wysłałem z włączoną zwrotką o potwierdzenie: 1. Dostarczenia, 2. Przeczytania.(dostarczenie z automatu a przeczytanie przez potwierdzenie) Nie dostałem żadnej zwrotki więc po 4 dniach zadzwoniłem.Panienka z mocno wioskowym akcentem powiedziała, że już nieaktualne!!! ... no cóż ... złudzenia że może będzie uczciwa firma ... hahahahahahaha .... jeżeli w Caritasie zatrudniają takie osoby ... to z pewnością bardzo dobrze że tam nie trafiłem .... niech sami się kręcą w tym na co tak pracują. Mam żal bo myślałem że to SOLIDNA FIRMA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re:Caritas Warszawa IP: *.compi.net.pl 03.09.10, 14:28 ... to naprawdę żarty .... rano Caritas postawił na NGO ogłoszenie o pracę dot magazynów, a o13 młody chłopczyk, który stawiał ogłoszenie jako M. Olszak mówi przez telefon że już nie aktualne .... ale cv przysyłać ....... chyba jako dupokryjka przed dyr. że poszukiwał ....... smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek TOLAK-hurtownia słodyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 01:48 totalny balagan,brak organizacji,ucinają kasę na każdym kroku:braki, wyjedzone,choroba spóżnienia itd. banda oszustów i złodziei.a na hali myszy i lejące w ciastka koty. a ludzie to póżniej jedzą.ble! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość kara trutnov IP: 195.94.198.* 20.07.07, 15:52 Porażka!!! odradzam tą firmę jest nie stabilna, nie słowna a sam dyrektor składa propozycje >>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fruzia Re: TOLAK-hurtownia słodyczy IP: *.centertel.pl 14.08.07, 22:23 podtrzymuję! mój chłopak pracował tam 3 dni, coś mu się zaczęło dziać ze skórą. podejrzewaliśmy, że to od pogryzień pcheł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: TOLAK-hurtownia słodyczy IP: 81.219.10.* 29.05.08, 06:00 jak byś sie myła to pewnie nie miłby pcheł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: TOLAK-hurtownia słodyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 19:13 o! dyrektorek się obraził.... buuuhahaha czytasz frajerze co się o tobie pisze... i boli... oj! boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TOLAK-hurtownia słodyczy IP: *.centertel.pl 15.05.08, 22:21 9 godfzin trezba zapie..c jak maszyna do tego dwoch brygadzistow {cwoki} ganiaja cie laza wku..aja ucho mszcza sie wielki syf malarjka wielki jeden burdel pieniadze sa o wiel mniejsze niz obiecuja i do tego upie..ja z akazdym kroku za byle gowno wieliei ilosci pieniezne tak zwane minusy nawet ja sa zwolnienia lekarskei pokazywane to tez upie..ja praca tylko populodniami do puzniego wieczora wielki nie lad i nie pozadek skupisko mysz syfu myszly pie.. sie w ciastkach a potem ciasta sa wysylane do sklepow nei doceniaja pracownikow zwalniaj za byle glupsto wyplaty sa ustalane od tego czy ktos podoba sie kierownictwu a nei od tego co robi i ogulnie wieli syfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff wielkie jedno oszustwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny [...] IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.08.08, 15:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: TOLAK-hurtownia słodyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 22:37 Popieram kolegę wyżej prezes w sumie ok, kierownik jak sam coś potrzebuje od pracownika wszystko jest ok a jak odwrotnie to już masakra, lubi przygryzać pracownikom, pośmiać się z nich a jak już z niego zaczniesz się śmiać to już masz po premii, reszta z biura na dole w sumie ok, dziadek kto pracował ten wie chodzi i tylko światło gasi na magazynie i nie tylko, Tomek W. "kierownik od kierowców" dobry kolega od czasu do czasu lubi podpieprzyć kogoś do kierownika, zwalnia się z hurtowni już od x lat tylko bez skutecznie, kierowcy paru jest co tylko dużo krzyczą na magazynie a co jak do czego przychodzi to cicho siedzą jak mysz pod miotłą, na magazynie jest parę osób naprawdę spoko z którymi da się pożartować itp a reszta jak kolega wyżej wymienił tłuki i nic więcej choć duża rotacja osób jest zapomniałbym opisać najważniejszych dwóch osób na magazynie brygadziści kurczak ma osoby które lubi i których nie i Ci których nie lubi maja przeje...ne czasami czepia się ale ujdzie w tłumie a brygadzista Sławek robi tylko kółeczka na magazynie i szuka wrażeń zamiast wziąć się za robotę ale od kiedy kierownik pracuje....i ta stancja hmmmmm marriott to pikus przy tym hehehe pozdrowienia dla tamtejszych twardych pracowników mam nadzieje ze część tam jeszcze pracuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allmylife Re: TOLAK-hurtownia słodyczy IP: *.centertel.pl 18.11.08, 20:40 A ja kolegów nie popieram. Dostrzegacie w tej hurtowni same złe strony, a co z dobrymi??? Ostro przesadzacie z tym syfem na magazynie. A koty to chyba macie w głowie :-) Nie będę rozpisywać sie tu o warunkach technicznych w jakich prauje się w hurtowni (uważam że są dobre) bo dla mnie firma to przede wszystkim LUDZIE. Mnie atmosfera w firmie pozytywnie zaskakiwała, chłopaki na magazynie nie są żadnymi tłukami, można było z nimi normalnie pogadać, pośmiać się, spędzić czas po pracy. Jak w każdej pracy istnieje tam jakieś współzawodnictwo ale tu nie działa ono negatywnie, za to mobilizuje. Bez powodu czepiacie sie też szefostwa. Prezes jest w porządku, nie czepia się. I chociaż każdy trochę się boi iść z jakimś problemem czy prośbą do najważniejszej osoby w firmie to jednak szef zawsze doradzi, podpowie, na pewno nie odmówi pomocy. Doskonale wie że mamy własne rodziny, dzieci, coś nam może nagle wypaść,że mieszkamy daleko. Równie w porządku jak szef jest kierownik Marek. Wesola (czasami aż za bardzo) atmosfera w biurze to ogromnej mierze jego zasługa. Są dni ze można niemalże popłakać się ze smiechu- o wiele przyjemniej się wtedy pracuje. Z kierownikiem bez problemu można się dogadać. Gdy jest możliwość pozwoli wcześniej wyjść do domu, załatwi z dnia na dzień urlop gdy potrzeba. Nie wydaje poleceń czy rozkazów, prosi jeśli czegoś potrzebuje a naszym normalnym obowiązkiem jest pomóc. Uważam że każdą pracę powinno się wykonywac z przyjemnośćią. Jeśli w tym co robimy nie ma choć odrobinki pasji to nie prowadzi to do niczego dobrego, wręcz przeciwnie- zniechęca, budzi negatywne uczucia. Tak chyba było z moimi poprzednikami, nie znaleźli w tej firmie niczego dla siebie, co absolutnie nie znaczy że firma jest źle zarządzana. Pozdrawiam wszystkich pracowników firmy a moim poprzednikom na tym forum życzę znalezienia wymarzonej pacy, ewentualnie propopnuję zatrudnić się przy zamaiataniu śniegu na warszawskich przystankach (niedługo zaczyna się sezon) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: TOLAK-hurtownia słodyczy IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.11.08, 11:42 Ofertę dot. odśnieżania skieruj raczej do absolwentów szkoły podstawowej. Ja uczyłem się trochę dłużej, więc nie będę im zabierał zajęcia, mam własne. A co do twojego komentarza. Nic złego nie powiem na Pana Prezesa, fakt ma swoje wady, ale nie szukajmy dziury w całym. Z tym syfem na magazynie też przesada, podobnie jak z notorycznym obcinaniem pensji. Fakt takie rzeczy miały miejsce (za: palenie w czasie pracy, aroganckie zachowanie wobec szefostwa, przedłużanie przerwy, nieobecność nieusprawiedliwiona w robocie itp.). Co do magazynierów, negatywną opinię co do niektórych podtrzymuję. Chamstwo, arogancja, obrażanie bez powodu ludzi, inwektywy, to twoim zdaniem służy poprawie atmosfery w pracy. Nie wszyscy tacy byli, niektórzy tylko, lecz niestety tacy mieli na magazynie najwięcej do powiedzenia, i z takimi kierownik liczył się najbardziej. Co do kierowców wszyscy ok, pracownicy biurowi - oprócz kierownika i jego zastępcy (wymieniłem go w usuniętym komentarzu) także wszyscy w porzo. Mówisz iż atmosfera tam była aż za wesoła, z tym się zgodzę. Niektórzy czuli się dzięki temu bezkarni i robili co chcieli. Podtrzymuję opinię o kierowniku. Donoszenie, oczernianie, lub łagodnie ujmując rozpowiadanie nieprawdziwych informacji o niektórych pracownikach (to powodowało konflikty wśród załodze)to niestety charakteryzowało tę osobę. Nie twierdzę iż był to efekt jego złej woli, lecz powinien znać pracowników i wiedzieć iż nie wszyscy powinni mieć dostęp do takich informacji. Nie potępiam kierownika, ale niestety znam osoby które "dzięki" temu opuściły firmę. Nie twierdzę iż firma jest źle zarządzana (nie licząc zarządzania zasobami ludzkimi). Pozdrawiam mimo wszystko wszystkich tam pracujących i życzę aby było jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tati Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.tkdami.net 08.08.07, 14:21 firma MPack (produkcja opakowań do kosmetyków) mieści się na trasie Wawa - Lublin w Majdanie, szefowa zatrudnia na 1 max 1,5 miesiaca potem zwalnia bez podania przyczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirianna Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.centertel.pl 14.08.07, 22:04 kantyna w Media na Ostrobramskiej obiecują umowę roztaczając wizje rozwoju,po dwoch miesiącach i naciskaniu dostarczają świstek niby-umowe,wobec której w razie choroby zostaje się z reką w nocniku.Już nie wspominając o luksusie urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Zerimex Łomianki IP: *.centertel.pl 14.08.07, 23:19 właściciel uprawia proceder wypłacania części pensji pod stołem. traktuje tą część jako zabezpieczenie w razie zbędnych dla firmy kosztów za sprzęt firmowy. obcina za co się da. handlowcowi za naprawę sprzętów biurowych, kierowcy za serwis samochodu, krawcowej za części do maszyny do szycia. epitety sypią się tu każdego dnia. właściciel wyzywa ludzi od kogo i czego tylko mu przyjdzie ochota!!! rotacja pracowników ogromna, zwalnia ludzi z dnia na dzień, nie wypłacając przy tym należnych pieniędzy za przepracowane dni, czy prowizji handlowcom. nadgodziny są codziennie, pieniędzy oczywiście za nie nie widać, bo co można zrobić takiemu właścicielowi przez wielkie W...? ogłoszenia "dam pracę" tej firmy ukazują się b.często. ilu ludzi uda mu się jeszcze zrobić w balona??? czy ktoś pisał kiedyś donos do inspekcji pracy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Gajewski Re: Zerimex Łomianki IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 22.11.08, 11:36 Sprostowanie - osobą, która napisała ten wątek nie jestem ja czyli Tomasz Gajewski, nie wiem jaki cel chciała osiągnąć osoba podszywająca się pod moje nazwisko. Treści posta nie skomentuję - pracowałem w tej firmie zbyt krótko, żeby coś na ten temat powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werka Re: Zerimex Łomianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 18:55 jeżeli ktoś miał nieprzyjemności z tytułu mojego wpisu - bardzo mi przykro. prezes od zawsze miał kłopoty z logicznym myśleniem, więc się nie dziwię. ta firma to kpina!!! z ludzi uczciwie zarabiających na chleb!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neon Re: Zerimex Łomianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 14:42 To prawda "Zerimex" to strzał w kolano. Pracowałem w tej firmie 3 dni. Katastrofa... Prezes Eryk Zecer... Prezes... Śmiechu warte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Zerimex Łomianki IP: *.opera-mini.net 02.10.09, 10:13 I ja mam ciekawe "doświadczenia" z tą firmą. Brrrrrrrrr..... Nigdy wiięcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadi Re: Zerimex Łomianki IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.12, 01:18 Praca z przymusu na czarno to tylko czubek góry lodowej. Obcinanie zarobków to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badek Re: Zerimex Łomianki IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.12, 01:21 Też dałem się zrobić w balona. Zatrudnienie na czarno a po ponad miesiącu zero kasy. Omijajcie tego oszusta zwanego prezesem Zecerem Erykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mastadont Re: Zerimex Łomianki IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.12, 11:01 Pracowałem tam 3 lata temu. Tragedia. Wszystko prawda plus wyzwiska i nazywanie ludzi oszustami chociaż większych niż pan prezes i jego brat nie spotkałem. Firma funkcjonuje jedynie dlatego że ludziom nie wypłaca i zatrudnia na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Zerimex Łomianki IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 13:25 Pracowałem u Zecera 4 lata temu. DNO. Do chwili obecnej nie zapłacił zaległych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karuzek Re: Zerimex Łomianki IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.13, 12:36 Właśnie mnie też zrobił w konia. Ludzie , ostrzegam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felixa1 Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.chello.pl 07.09.07, 11:29 PKO BP SA, pensje jak w supermarkecie a odpowiedzialność jak w banku, do tego nie douczeni przełożeni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-/ Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 22:56 Za robienie kandydatów do pracy w durnia. Najpierw właścicielka obiecuje pracę, a po paru godzinach dzwoni ktoś z biura i mówi, że szefowa zmieniła zdanie i nie podpisze umowy z danym kandydatem. Chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych-BAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.10, 10:47 Zgadzam się właściciel Robert B, to kawał chama i gbura, traktuje ludzi jak przedmioty, a sam jest najmądrzejszy i oczywiście najbogatszy. Panie Robercie prosze pamiętać ze to się bardzo szybko może zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manta Re: Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych-BAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 22:31 Moze pan napisac cos wiecej,ide wlasnie tam na rozmowe pozdrawiam manta@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malik Re: Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych BAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 19:57 Jesteś jakimś wrednym, porąbanym typem skoro wygłaszasz takie debilne oskarżenia bezpodstawnie. W tej firmie ludzie pracują po kilkanaście lat, są super traktowani, mają umowy o pracę, pełne świadczenia i bonusy. Tylko menda może szkalować innych w taki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
farah Re: Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych-BAS 06.12.14, 00:07 Pracowniczka konkurencji, która to anonimowo dodała to z pewnością sfrustrowana małomiasteczkowa żmija, kawał chamki i gburowatej suczy:) A w naszej w firmie nikt nie narzeka, ani jakoś z niej od lat nie odchodzi :) pozdrawiam i mam nadzieję, że damy radę tak dalej! RB Odpowiedz Link Zgłoś
awi2 Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking 26.10.07, 15:57 Janex sp.j. Sławomir W. i Elżbieta W. niewykształceni pseudo-szefowie:/ zatrudnianie na niższą stawkę, niż faktycznie otrzymywana, mobbing, atmosfera szyderstwa i skłócania pracowników /przez pracodawcę/ gonitwa za wykonaniem planu, którego górnej granicy nie jest w stanie nikt z właścicieli określić!!!! każdy pracownik musi robić wszystko, co właściciel mu karze wykonać. nie są dla niego istotne zapisy w umowie o pracę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Contract Administration Królewska 27 wawa IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.10.07, 14:37 teraz zmienili nazwę na Baker Tilly, obóz pracy, wyzysk, chamstwo, arogancja, prostactwo i drobnomieszczaństwo, ZERO PROFESJONALIZMU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szalona Re: Contract Administration Królewska 27 wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 15:16 Miałam "przyjemność" pracować w Contract Administration, długich osiem lat w dziale Płac. Atmosfera pracy w moim zespole bardzo fajna, Team Liderka niestety nie odpowiednia osoba na tym miejscu to samo można napisać o dyrektor działu płac. Mało kompetentna osoba, nigdy nie przyzna pracownikowi racji tylko zawsze za klientem. Wyciskają jak cytrynę i nic w zamian nie dają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Contract Administration Królewska 27 wawa IP: *.chello.pl 27.05.08, 19:35 Witam Zadzwonili do mnie z firmy Contract Administration ide na rozmowę powiedzcie coś więcej czy warto iść, czy dużo zostaje się po godzinach jak traktują pracowników, czy dobrze płacą, i wogóle czy mi polecacie czy nie bardzo chcę się rozwijać w kadrach bo na chwilę obecną mam tylko roczne doświadczenie czy tam się nauczę dobrze kadr i płac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipcio Tarczyński SA IP: *.icpnet.pl 28.05.08, 10:08 Firma która nie szanuje pracownika, rządzą tutaj układy i układziki...Przestrzegam przed tą firmą.Pozatym nie płaci ustalonych kwot wynagrodzenia. Prezes łącznie ze swoją świtą nastawiony na zysk, a ludzie to tylko "marionetki" którzy wykonują swoja pracę. Brak kontroli, bałagan w podejmowanych decyzjach i zarządzaniu a także funkcjonowaniu całej firmy. Niekompetencja i brak odpowiedzialności i słowa "rzucane na wiatr" to podwaliny tej firmy. A większośc ludzi tam pracujących kosztem swojego stanowiska i "władzy" "podkłada świnie" współpracownikom i robi wszystko żeby utrzymac się na "stołku". Zero ludzkiej szczerości i uczciwości, przyzwoitości. Odradzam szczerze tą firmę przyszłym pracownikom i klientom tej firmy... Za to, że się starasz dla firmy to dają CI wypowiedzenie bez jakiegokolwiek realnego uzasadnienia... Obiecują ładne wynagrodzenie, które jest tylko niespełniającą się bajką. Ludzie tam pracujący a w szczególności menedżerowie to ludzie bez skrópułów - którzy kierują się zasadą "znajomości" a w końcowym rozliczeniu to tchórze, bez zasad... Pomimo osiąganych wyników sprzedażowych i realizacji nałożonych planów zwalniają Cię-obiecują umowę roztaczając wizje rozwoju, a po dwoch miesiącach dostarczają świstek wypowiedzenia. ODRADZAM TĄ FIRMĘ WSZYSTKIM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracuję tam ;-( Re: Tarczyński SA IP: *.centertel.pl 28.01.09, 19:34 opinia przedmówcy jest niestety w 100% prawdziwa,,,dla kogoś z poza zakładu może się to wydać niemożliwe, ale takie są realia. W życiu nie pracowałem w miejscu w którym tylu ludzi zamiast pracować szukałoby jak na ciebie donieść, a gdyby nic nie mogło znaleźć to wymyślają żeby prezes był szczęśliwy i "doceniał" takie zachowania. Kto może niech trzyma się od tego pracodawcy jak najdalej dla dobra własnego zdrowia psychicznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm uciekam Re: Tarczyński SA IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 07.09.15, 21:17 Też popieram te negatywne opinie, jedno wielkie oszukiwanie i kłamstwa w zywe oczy , kary za bzdury takie jak nie zamkniecie dzrwi , czy pomyłka w formularzach, 'obowiązkowe soboty' , przeterminowany asortyment na stołówce, oh , mnóstwo by mozna napisać , ale faktycznie proponujeomijac ten piekny z zewnątrz zaklad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłypracownij Re: Tarczyński SA IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.15, 14:31 To wszystko prawda.Kilkanaście lat przepracowanych w tej firmie, bez ani jednego dnia zwolnienia lekarskiego. Wypowiedzenie z dnia na dzień z jakimś śmiesznym uzasadnieniem w wypowiedzeniu. Zero podziękowań, zero docenienia za poświęcenie swojego życia dla tego g...na, a nie firmy. Weekendy, soboty niedziele, święta nie ma wolnego, trzeba za.....ać. A jak chcesz wziąć urlop wypoczynkowy, który się należy, to wielkie halo - a dlaczego, a po co, wielkie tłumaczenia do kierownika. Umowa na czas określony czy nieokreślony nic nie znaczy jak jakiś dyrektorek się na ciebie uweźmie to znajdzie pretekst aby zwolnić. U kierowników nie ma co szukać pomocy, oni tylko kapują na swoich podwładnych i jeszcze szpile wsadzają, żeby podlizać się staremu i dyrektorom. Odradzam, tą firmę, teraz nie żałuję, że mnie już tam nie ma. Są jeszcze firmy, gdzie traktują ludzi godnie, a nie jak w TSA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedynka Re: Contract Administration Królewska 27 wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 21:58 A w jakim departamencie pracowałaś? Piszesz ogólniki emocjonalne? a możesz uściślić dokładnie na czym polegał tam wyzysk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemo Garmond Press IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 19:59 Tą firme omijajcie naprawde szerokim łukiem! Nie warto nawet rozważać propozycji podjecia tam pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika [...] IP: *.spray.net.pl 19.11.07, 21:28 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pracownica [...] IP: *.spray.net.pl 19.11.07, 21:32 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: ORSA Biuro Tłumaczeń Specjalistycznych IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.09, 23:21 a tłumaczom płacą 8 zł za 1.500 znaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linda Re: ORSA Biuro Tłumaczeń Specjalistycznych IP: *.chello.pl 25.05.10, 18:55 Przykro mi, ale to tłumacze, którzy godzą się na zaniżanie stawki sami psują rynek. Potem jest już reakcja lawinowa, coraz taniej. Należy rozejrzeć się w realiach i nie przyjmować poniżej pewnej przyzwoitej stawki. Powiedzmy 40 zl za stronę 1800 znaków. A niestety wielu kolegów to robi, a potem są efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ORSA Biuro Tłumaczeń Specjalistycznych IP: *.net-serwis.pl 03.07.10, 17:28 A praktyki tłumaczeniowe polegają na odbieraniu tłumaczeń od tłumacza Odpowiedz Link Zgłoś
250106jm Re: ORSA Biuro Tłumaczeń Specjalistycznych 12.04.13, 15:50 Praktyki polegają na wykonywaniu tłumaczeń specjalistycznych z różnych języków Odpowiedz Link Zgłoś
250106jm Re: ORSA Biuro Tłumaczeń Specjalistycznych 12.04.13, 15:49 Orsa zawsze rozliczała się zgodnie z podpisaną umową i na czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Technicolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.merinet.pl 19.11.07, 23:32 na akord, tam to wykorzystuja ludzi, nie ziewac, nie podpierac sie!!!!!! w pysk tylko bic tych szefow - matoły!!!! niech sami za 6zł zapiep**** jak mrówki!!! alez sie zbulwersowalem;) nienawidze wyzysku!!! mam ochote lać od razu takich ludz:) bo slowa do nich nie przemawiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
polld74 Masz rację ja tęsknię za PRL, nawet za Stalinem 25.09.09, 01:12 A Stalin na takie gnidy miał niezawodną receptę, bić i jeszcze raz bić, a potem do wagonów i na resocjalizację za koło polarne. Jeśli ruscy znowu przyjdą pierwszego dnia zgłoszę się na ochotnika do pracy w NKWD, wtedy otworze sobie to forum i prezesi wymienianych firm utworzą pierwszą listę ofiar neokomuny. Oczywiście wcześniej zrobią coś pożytecznego, przekopią jakiś kanał, wyfedrują ileś ton węgla, albo popracują w kopalniach gdzie od gęstości metanu aż woda w kałużach bulgocze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rapidez Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 13:21 INCOM SA Stanowisko Handlowiec Odradzam i jeszcze raz Odradzam po pierwsze nie jasne warunki finansowe nie wiadomo jak i kto oblicza twoją prowizję od sprzedaży pomimo ustalonych wytycznych nie wypłacają tychże pieniędzy również na Handlowcu spoczywa wszelka odpowiedzialność zaczynając od dostaw a kończąc na realizacji zamówień klienta, wszystko jest winą handlowca jeśli jest coś nie tak poza tym atmosfera którą można określić jako "obóz koncentracyjny" i ogólny brak organizacji dobrego zarządzania i bałagan jakiego jeszcze w żadnej firmie nie widziałem Nie wiem jak oni funkcjonują chyba tylko dzięki wpływom Prezesa ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E8888 Re: Najgorsze firmy inajgorsi szefowie den hartogh IP: 194.181.0.* 21.04.08, 17:33 Den Hartogh Polska - totalna amatorka, mobbing i chamstwo. Szef ???? - obśmiać się można. UWAGA !!! Szukają księgowego do ukrycia swoich przekrętów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-E8888 Re: Najgorsze firmy inajgorsi szefowie den hartog IP: *.centertel.pl 07.10.09, 22:55 post tej treści świadczy jedynie o osobie, która go napisała. pracowałam w tej firmie. nie ma tu żadnej amatorki, mobbingu, chamstwa czy przekrętów, o których piszesz. Szef jest szefem - tak jak być powinno. Nie wiem czego oczekiwałaś... Z pełną świadomością tego co piszę - polecam Den Hartogh Polska. Natomiast osobie, która zarzuca firmie DH PL amatorstwo itd. - proponuję popracować nad dokładnością w swojej pracy, zaangażowaniem w powierzone obowiązki oraz umiejętnością pracy w zespole. prawdopodobnie tego brakowało... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Najgorsze firmy inajgorsi szefowie den hartog IP: *.sileman.net.pl 15.03.11, 23:39 Jak wygladaja zarobki w firmie den hartoghjesli chodzi o pracownikow biurowych... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lululu Emmerson Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.04.11, 00:58 Wykorzystywanie ludzi na max za śmieszne pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivy Re: Emmerson Warszawa IP: *.acn.waw.pl 04.05.11, 13:52 Przecież w tej firmie nie płacą, nawet śmiesznych pieniędzy. Taki jest Emmerson. Tam są potrzebni tylko frajerzy, którzy ganiają za darmo do klientów spisując umowy, a klienci i tak dogadują się za ich plecami, bo wszyscy puszczają ogłoszenia bezpośrednio w internecie. Kwestia wyfiltrowania ogłoszenia w kilka minut. No bo przecież prezesi nie żyją z pośrednictwa :) A firma potrzebna do wystawiania faktur :) To wielka lipa i ściema, a nie firma i olbrzymia zabawa PR'em. Kilka biur i kilka sekretarek na etacie. Reszta jest na umowach agencyjnych, żeby nie płacić ZUSu. Pośrednicy siedzą z wbitymi w stoły zębami i liczą na cud :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Van Hagen Re: Najgorsze firmy inajgorsi szefowie den hartog IP: *.range86-129.btcentralplus.com 06.11.09, 22:27 Miałem przyjemność współpracować z Prezesem Radkiem. Jest on inteligentnym, sprytnym gościem który stworzył w firmie swój dwór. Jeżeli ktoś mu nie spasuje to po prostu szybko wylatuje. Gość ma dobre układy z zagranicą. Nikt mu nie podskoczy. Wszystko ma być takk jak King Radek sobie życzy. Gość jest zdolny do niezłych chwytów jak w filmach kiedy już z kimś walczy. Nie należy go lekceważyć. Dobrze się okopał w swoich pozycjach. Albo mu liżesz dupę albo papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 PRA International IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 23:20 traktują pracowników jak złodziei,atmosfera do niczego - nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nessuno Prace Artystyczne i Plastyczne-Beata Marcinkowska IP: 193.84.182.* 15.04.08, 19:07 Zdecydowanie odradzam. Zero koncepcji,zero pomyślunku. Szefowa, jak bóg. Bardzo nieterminowe wypłaty,mimo stałej pracy,krzywe spojrzenie na fakt, jeśli palisz papierosy lub pijesz kawę. Brak narzędzi do pracy, wiecznie zawalane terminy.Można zostać wykorzystanym na maksa a następnego dnia usłyszeć "wynocha". Wykorzystywanie prywatnego samochodu do celów firmowych,praktycznie za free dla szefowej.Pracowałem tam długo, z poświęceniem i pełnym zaangażowaniem i wiem jedno,dla TAKICH ludzi nie warto pracować. P.S. Jestem pewien, że owa szefowa nie znajdzie na moje miejsce drugiego tak oddanego jelenia, potrafiącego zrobić dosłownie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarlota Re: Prace Artystyczne i Plastyczne-Beata Marcinko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 10:32 Szanowni czytający poniższe oraz powyższe słowa, z wielką przykrością muszę się przyznać,iż jestem spokrewniona z osobą która to odważyła się napisać tak kłamliwe słowa. Niestety to dzięki mnie "nessuno", jak się z odwagą, typową dla zresztą dla niego, podpisał otrzymał tę pracę, a wszystkim jest wiadome jak trudno w obecnych czasach o dobrze płatną pracę. Ale po kolei: p.Beatę znam szereg lat i wiem, że jest to osoba bardzo kompetentna i pracowita a co najważniejsze nadzwyczaj uczciwa. Jeśli krzywo patrzy na palenie w pracy to ma rację bo to szkodzi tym, którzy są zmuszeni do biernego palenia. Poza tym szef ma swoje prawa. Wiem, że w takiej branży jeśli nie byłoby narzędzi do pracy to i nie byłoby zleceń a co za tym idzie nie byłoby sensu trzymać m.in. "opisywanego darmozjada". Nie zostałeś drogi "nessuno" wykorzytany na maksa bo Ty się nie dasz wykorzystać na maksa nikomu !!! Za wykorzystanie prywatnego samochodu dostawałeś mocno zawyżony/rzecz jasna przez Ciebie/ ryczałt. Pracowałeś długo i być może z zaangażowaniem /tego nie wiem/ ale za to odchodząc na własne życzenie narobiłeś staszliwego bagna a więc TAKICH LUDZI jak TY NIE NALEŻY ZATRUDNIAĆ! Oddanym jeleniem też nie byłeś więc nie rób z siebie tradycyjnego płaczka poszkodowanego bo facetowi takie biadolenie nie przystoi. Dzięki tej pracy, pozwól, że Ci przypomnę spłaciłeś szereg długów i wyszedłeś z życiowego zakrętu,ale jak znam Ciebie, a znam dobrze od 40 lat, to nie na długo. Podsumowując jest mi ogromnie wstyd, że łączą nas więzy rodzinne a dodatkowo,że miałeś czelność tak się zachować. Mam nadzieję, że dzięki moim rzetelnym informacjom ostrzegę innych pracodawców przed zatrudnianiem tak fałszywych osób jak Ty, a Tobie życzę , skoro było Ci tak źle, u tak ufnego pracodawcy, abyś nigdy więcej nie trafił na swojej drodze zawodowej na tak uczciwego pracodawcę. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Prace Artystyczne i Plastyczne-Beata Marcinko IP: *.chello.pl 15.09.10, 10:03 Nie życz drugiemu co Tobie niemiłe, bo wróci do Ciebie ze zdwojoną siłą Szarloto. Ty znasz tę panią na gruncie towarzyskim, a nie jako pracodawcę i firmę, z którą współpracowałaś, masz niepełne informacje. Jako firma jest niesłowna - nie dotrzymuje terminów i umów, a jakość jej usług daje wiele do życzenia. Z tą uczciwością też przesadzasz (przypuszczam, że doskonale o tym wiesz). Za wykonane usługi nie rozlicza się o czasie, czasami trwa to bardzo długo - trzeba konsekwentnie upominać się o należności. Zapomniałaś również, że nie tylko szef ma swoje prawa, pracownik też je posiada. Czytając Twojego posta coraz bardziej odnoszę wrażenie, że podszywasz się pod osobę, którą w rzeczywistości nie jesteś. A skoro tak Ci szalenie wstyd, że łączą Cię więzy rodzinne z przedmówcą, to po co wogóle zabierasz głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imenniczka Re: Prace Artystyczne i Plastyczne-Beata Marcinko IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 12:46 Serdecznie witam. Przypadkowo mam podobne nazwisko Beata Marcinkowska -Czyżnielewska ,jestem plastykiem prowadzę wprawdzie dzałalnośc w innym zakresie -ale Klienci poszukując opinii na mój temat trafiają na ten wpis i wyrabiaja sobie o mnie złą opinię. Jest mi przykro że ktoś został w ten sposób potraktowany przez pracodawcę ale za co mam ja ponosic wymierne finansowo konsekwencje. Dlatego prosze o uściślenie branży lub podanie adresu tamtej firmy - ,lub najlepiej wycofanie wpisu. Z poważaaniem BMC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blebleble24 Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.chello.pl 13.05.08, 23:10 Dużo tych firm znajdziecie też tutaj www.netkobiety.pl/f65.html Odpowiedz Link Zgłoś
mania-frania Internet Group i jego dzieciątko ... 13.05.08, 23:31 w postaci Call Connect, wcześniej Conexia, wcześniej D+S Aby wyjść na swoje robią przewałki na pracownikach wstrzymując conajmniej wypłatę o tydzień. I aby za dużo tej wypłaty nie było (max 1tys zeta) to pod koniec miesiąca spowalniają bazę aby nie wyrobić skuteczności sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S-M Re: Internet Group i jego dzieciątko ... IP: 213.172.174.* 16.05.08, 18:39 A czy zdajesz sobie sprawę, że firma ma zarobek ze sprzedaży? za to że mamy plakaty T2 na ścianach nam nie płacą. Gdyby rzeczywiście specjalnie dawali słabą bazę to sami by na tym źle wyszli!!! BRAK SPRZEDAŻY TO BRAK ZYSKÓW DLA FIRMY. CZEMU TAK UWZIĘŁAŚ SIĘ NA NASZĄ FIRMĘ? NIE MASZ ŻADNYCH DOBRYCH WSPOMNIEŃ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość A Komis Okazja? IP: *.acn.waw.pl 15.05.08, 18:46 Najgorsze miejsce do pracy. Okradają z pensji i molestują! Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: A Komis Okazja? IP: *.171.94.138.crowley.pl 30.05.08, 11:07 Strachy na lachy, Bzdury piszecie, jeszcze nie slyszalam, zeby komus nie wyplacono, poza tym nie rozumiem straszenia kamerami, no chyba ze ktos jezt namietnym dlubaczem w nosie i sie nie moze powstrzymac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były niewolnik śie Re: A Komis Okazja? IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.08, 17:42 jest taka firma nazywa się BAKS z Karczewa koło Otwocka właścićiel nazywa się sielski kawał łobuza I KAPITALISTY 100 procentowego ludzie u niego zostają kalekami a za niego nikt sięnie weżmie wszystkich ma kupionych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.spray.net.pl 23.05.08, 11:34 Wyższa Szkoła Handlu i Prawa, za beznadziejną atmosferę pracy (głęboki PRL), zero promocji pracownika i możliwości rozwoju, brak kultury a czasem wyższego wykształcenia u przełożonych....tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lista firm Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.aster.pl 11.07.08, 19:22 w tych firmach mazowieckich nie należy się zatrudniać z uwagi na bardzo niską kulturę pracy, mobbing, bardzo małą możliwość stabilizacji i zły wybór bo będziesz tego żałować (ilość gwiazdek oznacza stopień mobbingu w skali 4 gwiazdek): - Eveline Cosmetics ****, - Franke ***, - Kross ***, - Forte ***, - TRW Pruszków **, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aes Wytwórnia Pomp Hydraulicznych Wrocław IP: *.lanet.net.pl 02.08.08, 12:10 Ta firma to porażka jak za czasów PRL-u, co tu zrobić żeby się nie narobić, pieniądze.....................1500 na rękę po 30 latach pracy pod Zarządem Hydrotoru, podwyżki raz na dwa lata po 100 zł brutto, śmiech na sali:) organizacyjny bałagan, generalnie jeden wielki burdel:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YHM Zna ktos moze Biuro Adriatyk? IP: *.wat.edu.pl 07.08.08, 15:26 Czy ktoś zna może Biuro Podróży ADRIATYK? Wybieram sie tam na rozmowę, ale niepoki mnie fakt, ze od kiedy szukam pracy (już ok. pół roku) ogłoszenia rekrutacyjne nie "schodzą" ze strony. Może ktoś cokolwiek słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.acn.waw.pl 11.08.08, 20:49 Jeszcze tam pracuje ale już niedługo odchodze . Wszystko co tu piszą złego na temat tej firmy jest niestety prawdą. Obrażają cię i poniżają na karzdym kroku... nie warto..... chyba że lubi ktoś jak się z niego robi pośmiewisko przy całej grupie na retreningu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.ip.netia.com.pl 20.08.08, 12:09 PAYZONE POLSKA sp. zoo - brak swiadczen zdrowotnych i dofinansowania dla pracownikow (badania okresowe w najtanszych, obskurnych przychodniach w Wawie - byle zaoszczedzic) - nie zorientowany na rozwoj pracownikow (pojecie "szkolenia" jest nie znane) - zwalnianie bez konkretnego uzasadnienia (liczne sprawy konczace sie w sadzie) - bardzo niewykwalifikowana kadra managerska - wiekszosc zatrudnionych osob nie jest po studiach, nie ma doswiadczenia; nie ma autorytetow - dzial HR prowadzony przez osoby z dzialu finansowego, ktory z zalozenia ma malo wspolnego z zarzadzaniem personelem - prezes, ktory jest furiatem i miewa gorsze okresy niz niejedna kobieta (np. rozwala biuro) - niskie pensje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CU Commercial Union Direct_kierownicy i koordynatorzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 14:51 niewyuczona hołota, która nie wie co to nauka, tych co siedzą tam na stołkach już po kilka lat wywalic na bruk, są bezsensu zwłaszcza Pani Ela z likwidacji szkód (wiadomo kto :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vogueee NORDIC Development 22.08.08, 10:12 NORDIC DEVELOPMENT S.A. przestrzegam,szfostwo-kolesie wyszli z gnojowki ,zalozyli garnitury i wydaje im sie ze sa Bogami.1 wielkie oszustwo,mobbing,ponizanie,podstepne zwolnienie polowy kadry firmy,a zatrudnianie znajomkow.omijac szerowkim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: NORDIC Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.15, 15:21 Nie kupujcie od nich mieszkań! Dopóki nie wpłacicie pieniędzy za mieszkanie to całują was po piętach, ale jak już to zrobicie to mają was w głębokim poważaniu. Zero szacunku do klienta. Nie odbierają telefonów. Kilku miesięczne opóźnienia w wykończeniu mieszkania - radzę omijać ich w szczególności pana Patryka Bewicza, który pracuje w Nordic i posiada firmę: ART INVEST. Kłamie prosto w oczy. OMIJAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmund Re: NORDIC Development IP: *.eaw.com.pl 29.11.15, 22:18 Wszyscy tam kłamią!!! Pytanie - kto pozwolił tym amatorom na budowanie takiej szkarady w sercu miasta?! Niestety nie było ich stać na dobrego projektanta. Miało być tanio i dużo metrów i tak jest. Radzę uważać, wieżowiec nordic haven nie buduje nordic development SA lecz spółka nordic apartments z kapitałem 5 000 zł. Ciekawe dlaczego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: NORDIC Development IP: *.eaw.com.pl 29.11.15, 22:26 Zgadzam się!! Ich mieszkania to jakies nieporozumienie, najniższa jakość jaką widziałem. Do tego kłamliwa obsługa i dyrekcja. Niech idą budować w opuszczonych PGR-ach a z naszego pięknego miasta niech spadają tam gdzie ich poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berlikk Re: NORDIC Development IP: *.itsa.net.pl 22.08.17, 12:22 eee tam, oczywiście wiele zależy od stanowiska i własnego zapału do pracy P: ja akurat z Nordic Development jestem zadowolony jako z firmy w której pracuje.. Nigdy nie zdarzyło się, abym musiał nie wiadomo ile czekać na zapłatę. Do tego nikt mnie nie zmuszał do pracy po godzinach czy wykonywania prac nie należących do zakresu w którym zostałem zatrudniony. Na ten moment nie powiem złego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alabama [...] IP: *.subscribers.sferia.net 24.09.08, 13:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate75 HABAS lub Tunersi...NIGDY... 24.09.08, 13:32 Jak się tam udacie to za chwilke bedziecie zmuszeni do szukania pracy gdzie indziej. Jak wariat mówi, ze masz zielone włosy i nie ma z nim żadnej dyskusji to powinno się go przymusowo leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habasp Re: HABAS lub Tunersi...NIGDY... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 14:32 Chyba jesteś chory psychicznie i nie wiesz co piszesz. W tej firmie pracowało kilkaset osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nudzimisiewpracy Re: HABAS lub Tunersi...NIGDY... IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.13, 16:21 Kilkaset? Ciekawe kiedy i gdzie? Na Usypiskowej czy już na Płatowcowej Najjaśniejszy Nieomylny i Wszechwiedzący te kilkaset osób upychał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyrkoszz [...] IP: *.chello.pl 06.10.08, 08:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukas [...] IP: *.chello.pl 23.10.08, 19:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa UPC POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 08:48 UPC POLSKA- Naciągacze kłamią prosto w oczy. Śmieszna firma o kulturze organizacyjnej rodem z PRL. Odpowiedz Link Zgłoś