Gość: niutka IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 19.07.06, 23:01 ile mozna powiedziec na taka oferte? czy 4 tys netto to za duzo, jak sadzicie? firma duza miedzynarodowa. ja mam 1 rok dosw w finansach, sgh, biegly ang, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Franio Re: Analityk finansowy- zarobki IP: *.crowley.pl 20.07.06, 13:34 Jak się cenisz to nawet 8 tys nie pomoże. Analitycy sa dobrze uposazani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiii Re: Analityk finansowy- zarobki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.06, 23:45 Zgadzam sięz przedmówcą, ale na początek to kwota całkiem do przyjęcia - wychodzi jakieś 6000 brutto w pierwszym progu. Jeśli do tego masz być osobą decyzyjną możesz podnieść poprzeczkę o kilka, kilknanaście stówek. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lw Re: Analityk finansowy- zarobki IP: 63.211.56.* 26.07.06, 02:13 jedz do londynu i pracuj w zawodzie za 5-8 razy wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgg Re: Analityk finansowy- zarobki IP: *.private.kiev.ua / 217.66.101.* 27.07.06, 12:59 Nie 5-8 a 3-4. Do tego koszty utrzymania *3 i brak takich perspektyw jak w Polsce. Proponuje skonczyc opowiadanie bajek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Analityk finansowy- zarobki IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.07.06, 18:42 > Nie 5-8 a 3-4. > > Do tego koszty utrzymania *3 i brak takich perspektyw jak w Polsce. Proponuje > skonczyc opowiadanie bajek DOKŁADNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jass Re: Analityk finansowy- zarobki IP: 212.75.102.* 27.07.06, 19:13 Na poczatku 5 tys zl brutto (duza firma miedzynarodowa, sgh, angielski). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Analityk finansowy- zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 20:08 A jaki masz zakres obowiązków? Też pracuję w dużej firmie, jestem po sgh, angielski itd i też właśnie w tych granicach zarabiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jass Re: Analityk finansowy- zarobki IP: 212.75.102.* 28.07.06, 18:23 Odpowiadam za cala kategorie produktow (i podejmujac rozne mozliwe decyzje finansowe dotyczace tej kategorii - poczawszy od rekomendowania poziomu ceny sprzedazy, po kontrole budzetow, ocene nowych inwestycji, zarzadzanie zyskownoscia kategorii, analiza konkurencji itp. itd). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ofelia1982 Re: Analityk finansowy- zarobki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.07.06, 21:28 no ja sadze, ze to duzo, gdyz 4K netto to ok.6200zł brutto. 1 rok doswiadczenia GDZIE? moim zdaniem troszke duzo, zacznij od 4000-4500zł brutto. ja tez sgh, tez biegly ang,franc i wloski i doswiadczenie, a teraz pracuje w korporacji (FMCG) i mam 4K brutto.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lw Re: Analityk finansowy- zarobki IP: 63.211.56.* 29.07.06, 01:18 nie opowiadam bzdur bo pracuje w takim banku i wiem ile zarabiam;) wiem ze koszty zycia sa duzo wieksze, ale i tak nie ma porownania. naprawde warto, wiec nie piszcie bzdur o zarobkach, tylko spytajcie kogos kto tam pracuje. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ofelia1982 Re: Analityk finansowy- zarobki IP: 82.210.148.* 29.07.06, 21:25 a nie rozumiesz, ze on niec chce jechac do Londynu by pracowac na zmywaku? zadal pytanie ile zarabia sie jako analityk..wiec troche nie na temat odpowiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lw Re: Analityk finansowy- zarobki IP: 63.211.56.* 03.08.06, 06:36 tez ja podalem ile sie zarabia jako analityk, ale w londynie. podalem mu to nie z zawisci, ale by chlopak naprawde wiedzial jakie sa realia. sam mialem pracowac w banku jako analityk w wawie, ale pojechalem do londynu do mialem lepsza oferte i tyle. ale co ja bede komus tlumaczyl, skoro ty i tak wiesz najlepiej. siedz w pl i tyraj za 4k. bez sensu. pozdrawiam zawistnych rodakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niutka Re: Analityk finansowy- zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:35 ja wlasnie pracuje "na zachodzie" w finansach i mam dosc tego "wspanialego' zycia i "wspanialych" zarobkow. Zamierzam wrocic do Polski. A dzis dostalam zapytanie z jednej z firm rekrutacyjnych czy interesuje mnie praca audytora w Irlandii za 6000 EUR m/c + platne nadgodziny ;-) - oczywiscie odmowilam. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Analityk finansowy- zarobki 06.08.06, 14:45 Iw, ale ja pracowalam za granica. I nie fizycznie! oczywiscie mialam wiecej kasy niz tu, ale chce mieszkac w PL. taka juz jestem zwiazana z rodzina, chlopakiem, przyjaciolmi..nie kieruje mna zatem zawisc,ale denerwuje mnie podejscie - "nawet nie probuj pracowac w PL, od razu wyjedz bo tam zarobisz tyyyyyyyyyyle kasy". pewnie zarobisz, ale to jest zawsze cos za cos. a autor watku pytal o zarobki w PL i nic nie wspominal o wyjezdzie.. Odpowiedz Link Zgłoś