Gość: ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 20:09 wpisujcie najlepsze firmy pod względem zarobków i atmosfery. Proponuję od razu w temacie wpisać nazwę firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xrab Procter&Gamble 27.08.06, 21:05 Niesamowite zarobki na początek. Atmosfera fajna, ale nie jakaś "nieziemska" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Procter&Gamble IP: *.chello.pl 27.08.06, 21:52 fajna atmosfera,dobre zarobki,mozliwosci rozwoju no i udzial w wielu akcjach skierowanych do pracowników (czytaj w pozytywnych akcjach ,np tu: www.strefadobrejpracy.pl/firma_przyjazna_kobiecie/ ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Procter&Gamble IP: *.chello.pl 28.08.06, 21:02 Jesli chodzi P&G to firma jest swietna pod kazdym wzgledem , poczynajac od zaplecza socjalnego dla swoich pracownikow az na swietnej atmosferze pracy konczac. Firma jest rowniez bardzo pozystwnie nastawiona do kobiet w niej pracujacych, nie zamyka sciezki awansu a wrecz przeciwnie robi wszystko, aby praca dla kobiety byla przyjemnoscia a nie przykrym obowiazkiem . Goraco polecam...znam z autopsji :) Odpowiedz Link Zgłoś
kumkaaa Re: Procter&Gamble 28.08.06, 17:55 Coś więcej o zarobkach, pracy, od jakiego stanowiska można zacząć, możliwości rozwoju, itd?:) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik P&G Re: Procter&Gamble IP: *.chello.pl 28.08.06, 23:53 jest super, ale bez znajomości się tu nie dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
sheerer Re: Procter&Gamble 29.08.06, 08:01 > jest super, ale bez znajomości się tu nie dostaniesz Kłamstwo, kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo. Albo prowokacja. Nie wiem po co pisać takie brudne kłamstwa na forum. Chyba z zemsty albo zazdrości (aplikowało się i się nie dostało?) P&G jest zwykłą firmą (nie państwową) i działa na wolnym rynku. Musi konkurować z innymi! Gdyby zatrudniała swoich "znajomych" to już dawno poszłaby z torbami. A Ty "pracownik P&G" jak naprawde jesteś pracownikiem P&G to napisz cwaniaczku z pracy - tak, żebyśmy widzieli, że napisałeś z domeny pg.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Procter&Gamble IP: *.pg.com 29.08.06, 09:41 Witam, Jestem pracownikiem P&G od niecałego roku. Zatrudnianie "po znajomości", czy nepotyzm to chyba najbardziej absurdalne i ostatnie rzeczy jakie można zarzucić P&G. Proces rekrutacji w P&G jest dosyć długi. W rekrutacji jednej osoby bierze udział _co najmniej_ 5 osób z P&G. Próba "wciągnięcia swojego" musiałaby być swoistym spiskiem tych wszystkich osób :)) Brzmi to niedorzecznie i takie też jest w istocie. P&G to firma pochodzaca z USA. Przeniosła ona tamtejsze zasady na grunt polski. W USA zarzucanie takiej firmie nepotyzmu jest śmieszne i żałosne. Wszyscy wiedzą że takim zachowaniem firma działałaby na swoją szkodę. Procedury (obowowiązujące wszystkich pracowników P&G na całym świecie) skutecznie przeciwdziałają takim działaniom. Poza tym zapewniam, że nikt z pracowników nie ryzykowałby utraty takiej pracy (a pomoc "zajomemu" do tego właśnie prowadzi). Najlepszym dowodem na to co mówię jest fakt, że poza kilkoma parami, które poznały się juz w P&G nie znam żadnych spokrewnionych ze sobą pracowników. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Najlepsze FIRMY w Wawie:MarcPol sieć sklepów- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 18:51 firma uczciwa, nienajgorsza atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: Najlepsze FIRMY w Wawie:MarcPol sieć sklepów- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:48 hahahahha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ix Re: Najlepsze FIRMY w Wawie:MarcPol sieć sklepów- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:50 Ale pierdzielnales z tym MarcPolem. Nie wiem co tam jest najlepsze. Moze niewolnicze place albo traktowanie pracownikow jak zwierzat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modss Re: -------------Najlepsze FIRMY w Wawie--------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:47 Widze ze kierownictwo P&G probuje sobie zrobic reklame. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: -------------Najlepsze FIRMY w Wawie--------- IP: *.pg.com 29.08.06, 11:16 > Widze ze kierownictwo P&G probuje sobie zrobic reklame. buahahahahaha. No pewnie - kierownictwo P&G głównie zajmuje się pisaniem na forum gazety.pl :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modss Re: -------------Najlepsze FIRMY w Wawie--------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:58 No tak sory. Oni sa strasznie zapracowani;)Im nie wypada pisać na forum GW:) To zapewne napisali pracownicy na najnizszym szczeblu.Nie dośc że liżą stopy swoim przełożonym w pracy to i na forum próbują swoją wielebną firmę obsypac komplementami...o jak im jest tam dobrze...jaka wspaniała atmosfera...jakie cudowne zarobki...normalnie firma P&G jest cudowna, wspaniała i bardzo uczciwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: -------------Najlepsze FIRMY w Wawie--------- IP: *.pg.com 29.08.06, 13:06 Targa Tobą jakaś niezrozumiała mi zawiść. To co mówiłem to prawda. Nikomu stóp nie liżę. Nikogo też nieuczciwie nie oczerniam na forum. P&G nie ma żadnego interesu w sztucznym "poprawianiu" swojej opinii na forum gazety, bo: 1) jeśliby nawet P&G chciało zrobić coś tak żałosnego to jest na to 1000 lepszych sposobów 2) P&G i tak ma masę kandydatów Po prostu przypadkiem zobaczyłem stek kłamstw o firmie w której pracuję, dlatego to wyprostowałem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturo Re: -------------Najlepsze FIRMY w Wawie--------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 13:23 Jeżeli chodzi o P&G to nie jest tam wcale tak kolorowo, a co do zatrudniania ludzi to mój znajomy "wkręcił" tam swojego kumpla i brata wiec niech mi tu nikt nie wmawia że jest to firma uczciwa. Jeżeli chodzi o płace to są różne...od niewolniczych po dośc ciekawe zarobki(to zależy od stanowiska). Firma jakich wiele na polskim rynku. Napewno nie zasługuje na wyróznienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: -------------Najlepsze FIRMY w Wawie--------- IP: *.pg.com 29.08.06, 13:41 Dobra, ostatnia moja odpowiedź bo mi się nudzi. Po 1) Arturo=moddss Po 2) cytat: "Jeżeli chodzi o płace to są różne...od niewolniczych" Kłamstwo - wszystkie płace w P&G są wyższe od średniej krajowej. Po 3) cytat: "Firma jakich wiele na polskim rynku" Nie mówię, że P&G jest najlepszą firmą w Polsce. To nawet śmiesznie brzmi. Ale skoro jestes pewny,ze jest wiele takich firm to moze dasz przykład innych ? Powinieneś nimi sypać z rękawa skoro tyle ich jest. Po 4) cytat: "Napewno nie zasługuje na wyróznienie." Zasługuje i JEST wyróżniana przez uczelnie, biura karier, organizacje studenckie itp. Dla przykładu: www.kancelaria.zgora.pl/webquest/maraton/kompas/broszura/index.htm www.kariera.com.pl/index2.php?dzial=3000&menu=3300&art=306&typ=wiad Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekaunt Re: -------------Najlepsze FIRMY w Wawie--------- IP: 62.29.166.* 29.08.06, 16:38 No cóż, tylko pozazdrościć, super firma, czas ma pisanie maili jest, interesująca praca i rzucająca na kolana uczciwość. Może teraz inne firmy ktoś poda, bo chyba nie tylko P&G jest tak przewspaniała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Najlepsze FIRMY w Wawie MarcPol S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:58 to znaczy ze lepszych nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
sheerer Re: Najlepsze FIRMY w Wawie MarcPol S.A. 29.08.06, 17:57 HP - nieźle płacą. Można się bardzo dużo nauczyć. Problemy ze zmianą assignmentu (jak już się czegoś nauczysz to ciągle to robisz) Accenture, PwC, Deloitte - spoko płacą, trzeba zostawać po godzinach (czasami okazjonalnie, a czasami regularnie - zależy od firmy, działu i okresu w roku) Toyota - bezstresowa praca, bogaty pakiet socjalny (10% zniżki na Toyoty dla pracowników). Średnie pensje. McKinsey - na początek prawie 5 średnich pensji krajowych. Pracujesz po 15 godzin na dobę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Najlepsze FIRMY w Wawie MarcPol S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 19:36 a co tak mało tych najlepszych firm w Warszawie? to juz wszystko ? Odpowiedz Link Zgłoś
modelka4 Re: -------------Najlepsze FIRMY w Wawie--------- 29.08.06, 17:00 :) {PG jest super to fakt... tylko niestety dostac sie tam nie jest latwo :) najmniejsza rotacja wedlug hedahuntera Unilever (czyli musi byc dobrze ) McKinsey i Accenture Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekaunt Re: -------------Najlepsze FIRMY w Wawie--------- IP: 62.29.166.* 29.08.06, 17:02 najlepiej to jest na własnym. oczywiście zależy co komu odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś