Gość: Paweł IP: *.acn.waw.pl 13.09.06, 16:18 Jestem ciekawy czy ktoś z was pracuje w tej firmie - interesuje mnie dział handlowy. Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czasowstrzymywacz1 Re: Wydawnictwo C.H.Beck 14.09.06, 09:31 Nie wiem jak tam jest, ale też chętnie się dowiem, bo pracuję w drukarni i bardzo mnie interesuje, jak dobić się do osoby decyzyjnej w temacie zleceń na druk. Jednego jestem pewien: kobieta na recepcji jest strasznie wredna. Nie byłem w stanie się przebić przez nią telefonicznie, bo albo nie lubi handlowców, albo ma jakiegoś głupiego przełożonego, który nakazuje jej gonić handlowców. Próbowałem na wiele sposobów się tam dobić i widocznie jestem mało skuteczny. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
torpiczka Re: Wydawnictwo C.H.Beck 14.09.06, 13:35 może to nie wynik charakteru, tylko odpowiedniego szkolenia jakie teraz przechodzą recepcjonistki, aby nie dopuszczać do pracowników "nie odpowiednich osób". Odpowiedz Link Zgłoś
czasowstrzymywacz1 Re: Wydawnictwo C.H.Beck 14.09.06, 14:10 Ta kobieta na recepcji, to bardziej potrzebuje szkolenia z kultury, bo jak wytłumaczyć to, że nawet na spotkanie się nie można ustawić z nikim??? Jasno daje do zrozumienia wypier... To niby jak firmy współpracują z takim Beckiem??? Na zasadzie, mam to lub tamto drożej u Heńka, ale z Heńkiem chodziłem do klasy??? A może, któryś szanowny pracownik zaprasza firmy do współpracy i czeka, że ktoś po usłyszeniu nazwy Beck zacznie klaskać uszami :-)))))))) W Avonie też jest chora polityka i mnóstwo jest firm takich, gdzie żeby złożyć ofertę, trzeba wysłać zapytanie, nie mejlem, nie faksem, tylko pocztą polską. Zapytanie czy można się zapytać :-)))) Najważniejszy jest snickers! Olewasz i jedziesz dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
torpiczka Re: Wydawnictwo C.H.Beck 14.09.06, 15:23 wiesz, taka polityka zaczęła się wraz z powstaniem headhunters - recepcjonistki nie chcą dopusczać do konkretnych pracowników, bo może ktoś będzie chciał ich podebrać ;) wiem, że tak jest w większych firmach. Co oczywiście utrudnia pracę takim osobom jak Ty...niestety...taki świat pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: Wydawnictwo C.H.Beck IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:42 Ja mam bardzo pozytywne doświadczenia ze współpracy z Beckiem... Odpowiedz Link Zgłoś
czasowstrzymywacz1 Re: Wydawnictwo C.H.Beck 26.09.06, 10:37 Skoro masz pozytywne doświadczenia, to potrzebuję bezpośredni numer telefonu do Iwony S. (Szefowa Działu Produkcji) - podobno! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: Wydawnictwo C.H.Beck IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:26 Ja się kontaktuję z Moniką B. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czasowstrzymywacz1 Re: Wydawnictwo C.H.Beck 27.09.06, 15:34 To poproś Monikę B. o wewnętrzny do Iwony S. :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś