Gość: koko dżambo IP: *.chello.pl 11.12.06, 21:56 ktos cos o nich wie?jaka jest atmosfera, zarobki?dziekuje bardzo.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JulMi Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 00:40 Też się interesuję tą firmą i dowiedziałam się że jest bardzo fajnie, dbają o pracowników, ale jakie zarobki to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iskra Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 00:41 A od kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JulMi Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 00:41 Czy to ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iskra Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 00:43 Pewnie! Praca moze być interesująca więc warto wiedzieć czy się tam pchać pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JulMi Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 00:45 Nie wiem czy warto mówię co usłyszałam. Jeśli szukałabym pracy w mediach to bym się pokusiła bo te tematy są mi bliskie. Odpowiedz Link Zgłoś
maya_maya Re: publiczni.pl 26.01.07, 00:04 mojej znajomej koleżanka tam pracuje, serwis internetowy jakich wiele, gdzieś na Bródnie, tyle, że specjalizują się w tym, że piszą wszystko dla budżetówki i urzędasów, jakieś prawo, jakieś hotele. Ta znajoma jest zadowolona, młodzi ludzie. Mówi, że spoko firma. Jakby co mogę zapytać o więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romcio Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 01:39 Hej to spytaj, bo szukam pracy w takich portalach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matrix Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 09:32 A czego konktretnie szukasz? Co chciałbyś robić? Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna9916 Re: publiczni.pl 26.01.07, 20:36 Widać na tej stronie mają ciekawe tematy, no no nawet bym nie pomyślała że w urzędzie mają tyle ciekawych tematów. Moze się pomyliłam z powołaniem. Ha Ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JulMi Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 11:28 Hej i co tam dowiedzieliście się czegoś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 20:57 Przecież te tematy to spoks ujdzie, ale towarzycho musi być odlotowo nudne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QA Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:14 A co myslicie wogóle o pracy w takich serwisach? Odpowiedz Link Zgłoś