Dodaj do ulubionych

publiczni.pl

IP: *.chello.pl 11.12.06, 21:56
ktos cos o nich wie?jaka jest atmosfera, zarobki?dziekuje bardzo.pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: JulMi Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 00:40
      Też się interesuję tą firmą i dowiedziałam się że jest bardzo fajnie, dbają o pracowników, ale jakie zarobki to nie wiem
      • Gość: Iskra Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 00:41
        A od kogo?
        • Gość: JulMi Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 00:41
          Czy to ważne?
          • Gość: Iskra Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 00:43
            Pewnie! Praca moze być interesująca więc warto wiedzieć czy się tam pchać pozdro.
            • Gość: JulMi Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 00:45
              Nie wiem czy warto mówię co usłyszałam. Jeśli szukałabym pracy w mediach to bym się pokusiła bo te tematy są mi bliskie.
    • maya_maya Re: publiczni.pl 26.01.07, 00:04
      mojej znajomej koleżanka tam pracuje,
      serwis internetowy jakich wiele, gdzieś na Bródnie, tyle, że specjalizują się w
      tym, że piszą wszystko dla budżetówki i urzędasów, jakieś prawo, jakieś hotele.
      Ta znajoma jest zadowolona, młodzi ludzie. Mówi, że spoko firma.
      Jakby co mogę zapytać o więcej.
      • Gość: Romcio Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 01:39
        Hej to spytaj, bo szukam pracy w takich portalach?
        • Gość: Matrix Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 09:32
          A czego konktretnie szukasz? Co chciałbyś robić?
    • krystyna9916 Re: publiczni.pl 26.01.07, 20:36
      Widać na tej stronie mają ciekawe tematy, no no nawet bym nie pomyślała że w urzędzie mają tyle ciekawych tematów. Moze się pomyliłam z powołaniem. Ha Ha
      • Gość: JulMi Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 11:28
        Hej i co tam dowiedzieliście się czegoś!
        • Gość: Zośka Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 20:57
          Przecież te tematy to spoks ujdzie, ale towarzycho musi być odlotowo nudne..
          • Gość: QA Re: publiczni.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:14
            A co myslicie wogóle o pracy w takich serwisach?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka