Gość: Leon IP: 82.139.176.* 30.12.06, 14:47 interesują mnie zarobki w Dziale Wsparcia Technicznego Produckji (Fabryka) na Zabranieckiej. jaki zakres obowiązków?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leon Re: P&G jakie zarobki? IP: 82.139.175.* 01.01.07, 22:51 czy ktos sie orientuje??? odpowiedzcie. ciezko na odpowiedz w tym temacie!! macie jakichs znajomych w tej firmie na tym stanowisku??? popytajcie!!! prosze Odpowiedz Link Zgłoś
sheerer Re: P&G jakie zarobki? 01.01.07, 23:19 każdy z pracowników P&G podpisuje specjalną klauzulę do umowy o pracę o nieujawnianiu swoich zarobków. Nie licz na to, że ktoś na forum, obcej (bez urazy) osobie ujawni zarobki ryzykując tym że wobec niego zostaną wyciągnięte konsekwencje :-) Mogę Ci dać wskazówkę, że jeżeli znasz jakie są zarobki na takim stanowisku w jakiejś innej firmie, to P&G płaci na pewno nie mniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemniczy Re: P&G jakie zarobki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 21:57 a jak niby maja dojsc do tego kto taki post napisze? beda poddawac kazdego pracownika testwi na wariografie? Odpowiedz Link Zgłoś
sheerer Re: P&G jakie zarobki? 05.01.07, 22:06 Ja wiem, że to prawie nie do wykrycia. Ale pytanie brzmi: Po co łamać umowę? Po co *w ogóle* ryzykować ? Żeby udzielić komuś obcemu na forum informację która nawet nie musi mu się przydać ? :-) Podpisałem umowę z firmą. Ona się z niej wywiązuje w 101%, to czemu ja mam ją złamać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemniczy Re: P&G jakie zarobki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 22:36 wspomniales o konsekwencjach konsekwencji raczej wobec ciebie nie wyciagna, po prostu nie beda miali narzedzi zeby ustalic wobec kogo te konsekwencje wyciagac jesli chodzi o dotrzymywanie umow, to zgadzam sie, ze trzeba ich dotrzymywac ale na takim forum, gdzie wszyscy wymieniaja sie swobodnie informacjami i spostrezzeniami, zueplnie anonimowo, mozna taka informacje podac - tak mi sie wydaje na przyklad kazdy bedzie mogl porownac swoja pensje poza tym dyskusja o pensjach doskonale uzupelnia temat warunkow pracy, co dla kazdego - bo z czegosc trzeba zyc - jest bardzo wazne !! Odpowiedz Link Zgłoś
sheerer Re: P&G jakie zarobki? 06.01.07, 00:33 > konsekwencji raczej wobec ciebie nie wyciagna, po prostu nie beda > mieli narzedzi zeby ustalic wobec kogo te konsekwencje wyciagac Można bez większych problemów ustalić kim jestem, chociaż to pewnie nie warte dla firmy zachodu. > jesli chodzi o dotrzymywanie umow, to zgadzam sie, ze trzeba ich dotrzymywac > ale na takim forum, gdzie wszyscy wymieniaja sie swobodnie informacjami i spost > rezzeniami, zueplnie anonimowo, mozna taka informacje podac - tak mi sie wydaje > na przyklad kazdy bedzie mogl porownac swoja pensje Po coś ta klauzula w umowie jednak jest ... Gdyby było tak jak mówisz: "zueplnie anonimowo, mozna taka informacje podac - tak mi sie wydaje" To w klauzuli byłby zapis "nie dotyczy forów internetowych" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemniczy Re: P&G jakie zarobki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 17:31 > Można bez większych problemów ustalić kim jestem a mozesz opisac jakis cudowny sposob, w jaki mieliby tego dokonac? > Gdyby było tak jak mówisz: "zueplnie anonimowo tak jest! nikt tutaj nie sprawdza czy mowisz prawde chodzi jedynie o to, by wymienic sie informacjami i uwagami taka jest istota takich forów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sheerer Re: P&G jakie zarobki? 06.01.07, 18:46 > a mozesz opisac jakis cudowny sposob, w jaki mieliby tego dokonac? Banalnie. Zażądać od gazety.pl IP spod którego się logowałem pisząc te posty, a następnie pójść z tym IP do TPSA, które na podstawie podanego IP i czasu pisania postów wskaże konkretny adres (ulica itp) któremu w danej chwili (pisania postów) był przydzielony dany IP. > chodzi jedynie o to, by wymienic sie informacjami i uwagami > taka jest istota takich forów ;) No właśnie. A istotą klauzuli do umowy jest nieujawnianie (anonimowo czy też nie) informacji o zarobkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemniczy Re: P&G jakie zarobki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 20:25 gdybys przeczytal regulamin, to bys wiedzial, ze "AGORA nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych użytkowników Forum Gazeta.pl innym osobom lub instytucjom, chyba że (...) na żądanie uprawnionych organów państwa na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań." to tyle jesli chodzi o twoj "banalny" sposob identyfikacji forumowicza jesli chodzi o utajnianie zarobkow, to chyba nie dojdziemy do porozumienia. czytalem wiele postow, gdzie ludzie ujawniali zarobki wbrew podpisanym przez siebie umowom (przynajmniej tak to wygladalo). jakos nie potrafie ocenic takiego postepowania jako moralnie nagannego. jesli hodzi o litere prawa, to coz... nikt nikogo niesprawdzi i nic nie udowodni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sheerer Re: P&G jakie zarobki? 06.01.07, 20:57 > gdybys przeczytal regulamin, to bys wiedzial, ze > "AGORA nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych użytkown > ików Forum Gazeta.pl innym osobom lub instytucjom, chyba że (...) na żądanie up > rawnionych organów państwa na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań." > to tyle jesli chodzi o twoj "banalny" sposob identyfikacji forumowicza Nie muszę czytać regulaminu - mam znajomych którzy tam pracują wiec wiem jak to się odbywa :-) > jesli chodzi o utajnianie zarobkow, to chyba nie dojdziemy do porozumienia. czy > talem wiele postow, gdzie ludzie ujawniali zarobki wbrew podpisanym przez siebi > e umowom (przynajmniej tak to wygladalo). Ja też czytałem wiele postów :-) Nigdy nie widziałem podanej na forum prawdziwej kwoty początkowej jaką dostaje się w P&G. > jakos nie potrafie ocenic takiego pos > tepowania jako moralnie nagannego Tak jak mówiłem: Firma wywiązuje się ze swojej częsci umowy w 101%, to czemu ja mam łamać umowę (nie to, że się z niej nie wywiązywać, a ją ŁAMAĆ)? > jesli hodzi o litere prawa, to coz... nikt n > ikogo niesprawdzi i nic nie udowodni ;-) Jak by chcieli to by sprawdzili, chociaż fakt, że pewnie cała akcja nie byłaby warta zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemniczy Re: P&G jakie zarobki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 21:02 niestety, twoj ostatni post nie wniosl nic nowego ;( co wiecej, nie wierze tez w twoje slowa > mam znajomych którzy tam pracują pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sheerer Re: P&G jakie zarobki? 06.01.07, 21:15 > co wiecej, nie wierze tez w twoje slowa > > mam znajomych którzy tam pracują Twoja sprawa :-) Ja mam znajomych z roku którzy tam pracują i oni znają te osoby które czuwają nad tym by nie pojawiały tu się niedozwolone treści i wiem w jak prosty sposób można namierzyć takiego niby "anonimowego" gościa :-) To prawda, nasze posty nic już nie wnoszą więc najlepiej zakończmy tą jałową dyskusje. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zaq28 Re: P&G jakie zarobki? 26.04.07, 11:54 I żadna z tych osób nie ujawni nikomu tych danych, bo nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 82qaz Re: P&G jakie zarobki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 20:26 ale jakich danych nie ujawni? i dlaczego nie moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan P&G jakie zarobki? - zwykle powyżej średniej IP: *.chello.pl 02.01.07, 01:16 krajowej lub branżowej. Owszem mają wysokie wymagania, ale z reguły płacili więcej niż w tej samej branży. Chodziło im zwykle o to, żeby ludzie mogli poświęcać się pracy a nie myśleć o dorabianiu lub zmianie pracy z powodu nędznych zarobków. Raczej więc nie powinienneś być stratny. Dodatkowo będziesz mieć szkolenia + bonusy socjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: P&G jakie zarobki? IP: 80.51.73.* 05.01.07, 10:54 Jeśli chodzi o warunki płacowe - są bardzo dobre - młody inżynier prosto po studiach dostaje jakies 6000 brutto + pakiet socjalny,opieka medycznna, laptop, komorka itd a perspektywy na przyszlosc bardzo dobre. Sciezka kariera z gory okreslona - za jakies 2-3 lata zostajesz kierownikiem linii produkcyjnej (czasami szybciej), a dalej to juz zalezy od ciebie. Dodam jeszcze ze technik z doswiadczeniem 11-12 letnim zarabia okolo 10000 brutto. Jednak pracujac na stanowisku managerskim musisz sie liczyc z faktem iz dzien pracy zaczyna sie codziennie o 6:00 rano ;). A konczy o 18-19. Poza tym musisz miec mocna psychike zeby tam wytrzymac :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: P&G jakie zarobki? IP: 82.139.176.* 09.01.07, 20:08 chciałbym się dowiedzieć jak to jest z tymi projektami w tym dziale. na czym one polegają? czy realizując je wyjeżdża się za granicę czy wszystko odbywa sie w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
sheerer Re: P&G jakie zarobki? 09.01.07, 23:28 napisz do mnie na maila to pogadamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harmoniusz Re: P&G jakie zarobki? IP: *.inaddr.intergenia.de 25.04.07, 19:45 Nie ma czegos takiego jak praca w dziale wsparcia technicznego. Pracujesz tam gdzie ci kaza a twoje zarobki nie zaleza od pozycji na ktorej pracujesz tylko ktory poziom wyszkolenia osiagnales. Jednoczesnie mozesz byc perfekcyjnie wyszkolony i nie dostac odpowiedniego poziomu bo nikt z Twojej rodziny badz bliskich znajomych nie jest menagerem w P&G. Najprosztsza opcja jest seks z przelozony przelozona byle nie w na terenie firmy chyba ze nie przeszkadza ci to ze ktos obejrzy sobie twoje poczynania. Na poczatek w dziale wsparcia dostalbys 1300-1400zl w pracy zmianowej dodatkowe 200-300zl + ewentualne nadgodziny Odpowiedz Link Zgłoś