Dodaj do ulubionych

test kwalifikacyjny w ZUS

14.02.07, 10:09
czy ktoś coś wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: syl Re: test kwalifikacyjny w ZUS IP: *.crowley.pl 28.03.07, 12:18
      No właśnie ja również mam pytanie, jak to wygląda? Jeżeli ktoś ma informację,
      niech będzie tak miły i się podzieli...
      • Gość: ftoreg ZUS ?? darujcie sobie !!!! IP: *.chello.pl 28.03.07, 23:12
        nie radzę tam startować; bagno; wyzysk; średniowiecze w organizacji i
        zarządzaniu, nie mówiąc o wyposażeniu w sprzęt informatyczny i oprogramowaniu;
        dno kompletne; warunki pracy niezgodne z przepisami BHP (a robią z tego
        szkolenia - ha,ha,ha); człowiek się nie liczy, wycisną jak cytrynę !!
        • Gość: syl Re: ZUS ?? darujcie sobie !!!! IP: *.crowley.pl 29.03.07, 11:16
          Zdaje się, że pytanie brzmiało trochę inaczej, chodziło o test kwalifikacyjny,
          a nie Twoje osobiste zdanie i sugestie, na temat zwyczajów tam panujących, o
          których ja doskonale wiem. No ale rozumiem, czytanie ze zrozumieniem, to
          problem sporej części społeczeństwa.
    • auto.micra Re: test kwalifikacyjny w ZUS 13.12.16, 16:44
      Witam,

testy do ZUS w Warszawie na Senatorskiej to tragedia, 5 pytań merytorycznych: decyzja KPA, zadania ZUS z ustawy o Systemie ubezpieczeń, ile jest ubezpieczeń wymień i tego typu pierdoły naprawdę jeżeli ktoś przeczyta ustawy które oni podają to merytorycznie zda, ale pytania czemu chcesz do ZUS I jak się widzisz w przyszłości w ZUS oraz kwalifikacje do ZUS to punkty które ważą i mogą was za nie oddalić od dalszego starania się o pracę w tej dziwnej instytucji. Najgorsze jednak jest to, że przychodzą niedouczone barany po 50 lat i ściągają jak w podstawówce, a osoba odpowiedzialna za test siedzi gdzieś schowana i udaje, że nie widzi i nie słyszy (bo w końcu przyjęło to charakter pracy zbiorowej i podpowiadali sobie na głos (dwie Panie i jeden Pan, inteligencja aż waliła po oczach) To nie są testy tylko K...A ŻENADA. Przyjmują później takiego barana i mamy efekty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka