Dodaj do ulubionych

Project Manager w branży IT - zarobki

IP: *.acn.waw.pl 18.05.07, 20:18
Oczywiście chodzi o Warszawę. Zarządzanie grupą kilku programistów. Ponad 2 lata doświadczenia w branży. Jaką pensję negocjować podczas rozmowy o pracę?
Dzięki z góry!
Obserwuj wątek
    • Gość: Clark Kent Re: Project Manager w branży IT - zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 04:23
      Wszystko zależy co za firma, rozpiętość jest gigantyczna. U nas (wredna ogromna
      globalna korporacja) taki ktoś zarabia 8-9k na rękę, no może ciut więcej jak
      był pyskaty na rozmowie. Ale z tylko dwuletnim doświadczeniem nikt by raczej
      managerem nie został. No i zdecydowanie nie jest to top warszawskich zarobków,
      raczej dolna strefa stanów średnich.
      • Gość: mirek Re: Project Manager w branży IT - zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 18:13
        ja tez pracuje w ogromnej korporacji z branzy finansowej. czy wredna ona jest to nie wiem, ale ludzi nie traktuje najlepiej, tzn. ludzie odchcodza, maja pgromna wiedze i nikt ich nie probuje zatrzymac. przyjmuja jakis ludzi po studiach, ktorzy nic nie wiedza i jak ma nie byc opoznien w projekatch?
        nie wiem jakie sa pensje menedzerow, ale tez wydaje mi sie ze cos kolo 9k netto.

mozesz napisac na jakim zczeblu pracujesz (pracownik wsparcia, (mlodszy) specjalista czy kieerownik) i ile zarabiasz?
        ja pracuje od roku na stanowiksu mlodszego specjalisty w dziale kluczowym dla tej firmy (ryzyko operacyjne) i dostaje 6k brutto. i nie wiem, czy powienienem szukac czegos innego?

pozdrawiam
        • Gość: Clark Kent Re: Project Manager w branży IT - zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 02:05
          U mnie też traktuje się ludzi jak łajno i też ewakuują się jak mogą, widać taka
          norma ;-))) Chociaż inżynierów się ceni bardziej bo to oni w końcu generują
          przychód, najbardziej przerąbane mają "pracownicy biurowi".

Ja jestem "konsultant techniczny", zresztą na najwyższym możliwym w tej firmie
          levelu zaawansowania (co znaczy żebym nie wiem co zrobił to i tak nie będzie
          podwyżki ;-))) ), 10 lat doświadczenia w tym prawie pięć w tej firmie. W
          międzyczasie zdążyłem przez półtora roku być team leaderem ale potem team mi
          zlikwidowali i ostałem się sam ;-) Zarabiam podstawy 13k brutto. Plus jakaś
          premia czasem, duuużo nadgodzin (druga pensja często). Praca generalnie kiedy
          trzeba, świątek piątek i niedziela. Mimo to generalnie jakoś bardzo nie
          narzekam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka