galeria.niewolnikow 22.05.07, 16:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sławek Re: galeria niewolnikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 23:48 Nie tylko w waszej firmie jest tak,że pensja składa się w połowie z tzw podstawy,a pozostała część to premia,czyli kij i marchewka w jednym.Jest to celowe działanie mające na celu manipulowanie pracownikiem,zmuszanie do pracy po godzinach,lub do wykonywania prac,nie uwzględnionych w umowie o pracę.Należy unikać takich umów o pracę,zresztą teraz nie ma problemu ze zmianą pracy na inną,niech się pracodawca martwi co zrobić teraz,kiedy pracowników po prostu nie ma.W szczególności dobrych fachowców.W razie czego może zatrudnić siebie i rodzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz pieczywa Re: galeria niewolnikow IP: *.aster.pl 29.05.07, 11:06 Dobrze że nie kupuje pieczywa z Lubaszki , Myśle że w innych piekarniach może byc podobnie , jednak zarobki o wiele wyższe i to sprzed kilku lat mam informacje. Podobno moja ulubiona piekarnia "Grzybki" szuka piekarzy więc jak ktoś chce to może zmienić prace , możliwe że na lepszą .Niestety nie wiem jakie zarobki tam są . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realny Re: galeria niewolnikow IP: *.st.vc.shawcable.net 29.05.07, 17:59 Zalozyciel tego watku zasluguje na SZACUNEK dosc wyzysku,wiekszosc wlascicieli podchodzi do ludzi jak w okresie Dickensa-najlepiej aby pracowali za -miche zupki na dzien-polska realnosc-nie dajcie sie- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: galeria niewolnikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:45 niech moderator wytluamczy sie z tego, dlaczego usunal post Odpowiedz Link Zgłoś