Dodaj do ulubionych

Impreza firmowa

IP: *.acn.waw.pl 08.07.03, 19:52
Hej,

może mieliście fajną imprezę firmową w jakimś miejscu w Warszawie lub
bliskich okolicach. Najbardziej mnie interesuje miejsce gdzie najpierw mozna
posiedzieć i pogadać, a potem się trochę pobawić.

Aha, tak dla 80 osób.

A w ogóle to proszę o wspomnienia z miłych 'integracj" firmowych

KO
Obserwuj wątek
    • Gość: trinity Re: Impreza firmowa IP: *.acn.pl 08.07.03, 23:01
      daj maila, to Ci opisze nasze :))
      publicznie nie śmiem :) bo zbyt duzo osob mogloby sie zorientowac...
    • almira Re: Impreza firmowa 09.07.03, 10:30
      Ja w podobnej sprawie, ale ja akurat szukam miejsca na imprezę integracyjną na
      240-250 osób. Nie musi być blisko Warszawy. Jeżeli ktoś zna takie miejsca to
      proszę o podanie.

Z góry dziękuję
      Almira
      • Gość: igo Re: Impreza firmowa IP: *.visp.energis.pl 10.07.03, 01:32
        Lesne ranczo w Bialobrzegach nad Zalewem
        • almira Re: Impreza firmowa 10.07.03, 08:08
          Gość portalu: igo napisał(a):

> Lesne ranczo w Bialobrzegach nad Zalewem

A może jakiś namiar przy okazji?

Almira
    • Gość: anE Re: Impreza firmowa IP: *.chello.pl 16.07.03, 10:46
      Hula Kula przy Dobrej, :-)
      • Gość: avva Re: Impreza firmowa IP: 194.181.108.* 16.07.03, 13:05
        Blue Cactus ;-)))
        ul.Zajączkowska Warszawa
    • almira Re: Impreza firmowa 16.07.03, 16:18
      To ma być impreza integracyjna wyjazdowa na 250 osob na weekend (od piatku do
      niedzieli) z atrakcjami typu paint ball oraz inne gry i zabawy. Potrzebne jest
      miejsce gdzie można to zorganizować plus hotel, który pomieści tyle osób. Może
      ktoś jeszcze doradzi?

Almira
    • Gość: Marek Palacyk w Pecinie IP: *.atlanta.ga.us 16.07.03, 16:54
    • Gość: Dorota9098 Re: Impreza firmowa IP: *.toya.net.pl 14.08.14, 00:27
      miałam bardzo fajna imprezę firmową w centrum konferencyjnym Campoverde.pl w łodzi. a mianowicie poczatek koło południa quady, badminton itp zabawy, potem nieco ostrzejsza impreza grill i wiecie jakie atrakcje przy tym sa...
      • krysia990 Re: Impreza firmowa 03.11.14, 17:23
        a ja też muszę się pochwalić ponieważ byłam uczestnikiem imprezy integracyjnej która wykonywała firma pod nazwą Lets'Go i co najlepsze jest to naprawdę bardzo dobra zabawa dla każdego a oferta bardzo wszechstronna - wszystkie imprezy integracyjne czy firmowe oraz ich organizacja to niezapomniane chwile bo jeśli firma się do tego przykłada to i my klienci jesteśmy zadowoleni w stu procentach
      • Gość: Jagoda Re: Impreza firmowa IP: *.centertel.pl 25.12.14, 22:59
        Nie ważne gdzie jest impreza firmowa, ważne że są na niej bum bum rurki. U nas wszyscy je uwielbiają. One naprawdę integrują ludzi :)
    • Gość: Kinga Re: Impreza firmowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.11.14, 14:29
      Koniecznie skontaktuj się z Tokantis z Warszawy. Znajdą miejsce i zorganizują świetną imprezę!
    • sunpress1 Re: Impreza firmowa 10.11.14, 16:31
      Jeżeli szukasz pracy lub pracowników w Warszawie zajrzyj na stronę www.PracaWarszawa.com.pl
      Dodaj swoje ogłoszenie za darmo. Szukaj pracy blisko swojego miejsca zamieszkania, sprawdź oferty pracy w Twojej dzielnicy. PracaWarszawa.com.pl - praca na wyciągnięcie ręki.
    • showtaneczne Re: Impreza firmowa 21.11.14, 14:44
      My może z trochę innej strony :)
      showtaneczne.pl/ - to nasza grupa oferująca niesamowite pokazy taneczne, idealne do uświetnienia imprezy firmowej która ma być niezapomniana :)
      Jeżeli ktoś jest zainteresowany naszymi pokazami to zapraszamy do kontaktu :)
      • tommyluk Re: Impreza firmowa 22.01.15, 15:54
        Ja na razie przeżyłem dwie imprezy firmowe, pierwsza były średnia (na Mazurach), za to druga (w Ustroniu) była świetna. Z tego co pamiętam dworek nazywał się Sielanka, dookoła natura, cisza, mało tego kuchnia pierwsza klasa. I w sumie wolałem taki bardzej wypoczynkowy charakter wyjazdu, niż szaleństwa na siłę podczas wyjazdu na Mazury.
        • kasojan Re: Impreza firmowa 09.02.15, 21:29
          Pomysłów na taką imprezę może być wiele tylko czasami jest problem z realizacją. Według mnie jak nie potrafimy się za to zabrać to lepiej jak zrobią to za nas profesjonaliści. Z tego co wiem to ta firma www.najlepszaimpreza.pl zajmuje się organizacją tego typu imprez. Mają bardzo dużo pomysłów i na pewno je realizują w 100 %.
        • Gość: Janek Re: Impreza firmowa IP: *.146.76.48.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.12.16, 21:03
          ja ostatnio byłem na imprezie w tym ośrodku www.rancho-colorado.pl/ i było naprawde super. Fajna okolica, ładne i czyste pokoje a do tego super atmosfera.
    • Gość: miśka87 Re: Impreza firmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.15, 19:49
      A jakie atrakcje się pojawiają na Waszych eventach biznesowych? Ja się zastanawiam, czy nie zorganizować jakiegoś show tanecznego, myślę o czymś nieszablonowym, nowym, ciekawym. Ostatnio znalazłam stronę bardzo ciekawej tancerki, która tańczy modern gypsy dance, flamenco, Jej pokazy wyglądają bardzo interesująco, na jej stronie
      są zdjęcia - piękne kolorowe stroje i ekspresja! Myślę, że to by mogło zrobić wrażenie!
    • Gość: vitaminka8 Re: Impreza firmowa IP: *.play-internet.pl 02.04.15, 09:46
      Co do tych atrakcji na firmowych imprezach czy galach - u mnie nuda raczej. Ale to co Miśka piszesz jest faktem - coś intrygującego, ciekawego i nieznanego mi obejrzałabym z ciekawością. A przyznam że ten nowoczesny taniec cygański brzmi interesująco :)
      • binka333 Re: Impreza firmowa 02.04.15, 14:39
        Ja wiem, ze nigdy nie bylabym w stanie wymyslec tego, co wymyslila mi profesjonalna agencja. Naprawde. Dolozyli wszelkich stanach, staneli na glowie, na rzeskach... To byla naprawde najlepsza impreza (moze dlatego, ze organizowana przy pomocy najlepszaimpreza.pl) - nazwa nie klamie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka