Gość: multipla.wawa IP: *.chello.pl 24.07.03, 19:57 APTEKA BARDZO CZYSTA MIŁA I ŁADNA OBSŁUGA W............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iburzynska Re: Praca z ogłoszenia: aptekarze IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 13:32 Zbyt wielu wyprodukowano farmaceutów, mam trudności nie tylko ze znalezieniem pracy po szkole, ale ze znalezieniem bezpłatnego stażu. Juź pażdziernik, nie chcę, by moja nauka poszła na marne. Wcześniej skończyłam polonistykę i "wzięłam sprawy we własne ręce", spróbowałam zmienić zawód. Mieszkam w Zielonej Górze, mogłbym dojeżdżać, mam samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: Praca z ogłoszenia: aptekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 19:00 Z tego co wiem to właściciel tej apteki nie jest lubiany przez swoich pracowników,artykuł naciągany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aptekarka Re: Praca z ogłoszenia: aptekarze IP: *.koniecpol.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 17:05 co wy wiecie o pracy w aptece ja pracuje juz 3 lata i lubie to co robie ale czasami ma doosc bo to nie jest łatwy kawałek chleba a praca w aptece to nie tylko ekspedycja za pierwszym stołem to duzo pracy na zapleczu i w recepturze a dochodza do tego jeszcze nocne dyzury wiec nie jest lekko ale jesli atmosfera jest dobra to wszystko mozna wytrzymac Odpowiedz Link Zgłoś