Gość: kisss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 16:38 Witam, czy ktos pracowal w ww firmie w call center? siedzibe mają przy Annopol? prosze o wszelkkie info. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bio01 Re: Teleperformance call center IP: *.icm.edu.pl 08.11.07, 17:58 ...Ja pracowałem tam jakieś dwa lata temu. Ogólnie atmosfera była ok, pomijając jednego trenera, ale przecież wszędzie może znaleźć się ktoś kogo nie da sie darzyć sympatią. Praca nie była zbyt fajna. Wytrzymałem tam trochę ponad 4 miesiące. Siedziałem na projekcie rozmów wychodzących i wciskałem jakieś książki-ta praca zraziła mnie do jakiegokolwiek telemarketingu. Jednak jeśli trafisz na niezły projekt lub widzisz się w telemarketingu to możesz śmiało próbować. Rekrutacja polegała na odgrywaniu jakiś scenek, autoprezentacji itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Re: Teleperformance call center IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 12:23 ja tam pracuję - nic ciekawego na początek zarabiasz niecałe 7pln/h i co 200h stawka rośnie do 11,7pln/h brutto - ogólnie to kołchoz. jest kilka projektów na których są prowizje ale niskie. główne projekty w tej chwili to readers didgest, tele2, ankiety axiom i kilka niszowych bez prowizji. zaleta bardzo elastyczne godziny pracy ida na rękę bo jest mało chętnych Odpowiedz Link Zgłoś