Gość: Magda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.07, 14:47 Poszukuje informacji jak się pracuje w ROAN przy E. Platter w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojo65 Re Też jestem ciekawy. 14.11.07, 23:08 Chyba tylko mieszkania. Mam nadzieję że jest podstawa kasiutki i normalni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Re Też jestem ciekawy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 14:06 Co masz na myśli pisząc normali ludzie? Na jakie wynagrodzenie liczysz? Ja licze na podstawe min 2500 do reki. Z premiami za sprzedaz musi byc około 4 tyś. Bez tego nigdzie nie idę. Teraz tez pracuję w nieruchomościech i nie jest źlę. Szukam pracy lepszej a nie pracy w innym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak jak wyżej. Re: Re Też jestem ciekawy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 22:12 Nie wiem jak jest ale 2.5 podstawy to całkiem dobrze. Pracuję w PL Nieruchomości i tam jest podst. 1200zł. + ok.17% od zysku firmy. Ale powiem że ruch w interesie nędzniutki. Też rozglądam się za czymś normalniejszym, myślę że wejść w mieszkania to chyba rozsądnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś