Gość: Casper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 14:54 Czy ktoś może wyrazić swoją opinię na temat stanowiska: Kierownika ds. rozwoju w w/w firmie. Porócz tego jakie klimaty panują w firmie? Dzieki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doradca Re: Provident Polska IP: *.acn.waw.pl 05.08.03, 16:10 Gość portalu: Casper napisał(a): > Czy ktoś może wyrazić swoją opinię na temat stanowiska: Kierownika ds. > rozwoju w w/w firmie. Porócz tego jakie klimaty panują w firmie? > > Dzieki z góry Z tego co jestem zorientowany ( a nie mam powodow do tego aby nie wierzyc w opinie) to lepiej idz pracowac jako kierownik ds, rozwoju mafii. I pamietaj abys nie wieszal w niewlasciwych miejscach reklamowek i roznego rodzaju gadzetow. To jest karalne o czym doskonale wiedza Twoi przelozeni ale na szkoleniach odpowiadaja,ze Sad Grodzki to im moze naskoczyc z wyrokiem. Ponadto jak chcesz stracic przyjaciol to mozesz sie przylaczyc do tej bandy. Jesli natomiast uwazasz, ze nie mam racji to poszukaj sobie archiwum "GW" wywiadu ze swoim (nie daj Boze) Prezesem. Jak myslisz kto go przeprowadzil??? Za darmo Tobie podpowiem. Czolowa swiatowa specjalistka od pisania bzdurnych i idiotycznych artykulow czyli Aneta B(eeeeee).* * prosze nie pomyslec , ze chodzi znana na caly swiat specjalistke od pionowych korytarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casper Re: Provident Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 19:02 A czemu mam tracić przyjaciół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: Provident Polska IP: 192.200.200.* 05.08.03, 20:03 Jeżeli lubisz pracę ponad normy, w soboty, niedziele, wieczorami/nocami, wygórowane normy i ciągłę jazdy i opr..... za fizyczną niemożność ich realizacji, wizyty u klientów (patrz lumpów) w podejrzanych dzielinicach, z duszą na ramieniu czy tym razem dostanę w łeb, czy też nie, bez zapowiedzi wybór: przeniesienie z dnia na dzień do Pracy w Szczecinie (np. z Katowic) albo bruk - Gorąco Polecam!!! W zamian, niezła kasa i często nerwowa atmosfera. Acha - zapomnij o rodzinie - na seks nie będziesz miał siły :-/ Odpowiedz Link Zgłoś