Gość: KAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 13:57 SZUKAM KASJERA LOTNICZEGO WARSZAWA DOSWIADCZENIE WORDSPAN MINIMUM 2 LATA PRAKTYKI OBOWIĄZKOWO W BIURZE IATA I NIE MOGE ZNALEZC .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka-8 Re: KASJER LOTNICZY -WAWA 21.08.03, 14:11 Powiedz tylko jeszcze gdzie taki delikwent ma się wcześniej nauczyć Amadeusa, jak nie przy pracy z systemem, a tych bez doświadczenia nikt nigdy nie chce. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kak Re: KASJER LOTNICZY -WAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 14:22 ja to rozumiem ale zeby dostac iata to musze miec kasjera z 2 letnim doswiadczeniem sam umiem i co z tego musze miec kasjera z doswaidczeniem takie sa wymogi i nie amadus tylko wordspan Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: KASJER LOTNICZY -WAWA 21.08.03, 15:18 Akurat czy Amadeus czy Wordspan, to już nie ma takiego znaczenia dla sensu wypowiedzi, doskonale też rozumiem Ciebie - takie są wymogi IATA i tego nie przeskoczysz. Pytanie jakie zawarłem w poście jest jak najbardziej retoryczne, to tylko pokazanie zamkniętego koła: jak nie umiesz obsługiwać systemu to nie dostaniesz pracy, a nie nauczysz się go obsługiwać nie pracując na nim. :) Każdy musi się go gdzieś nauczyć, więc ktoś pewnie zatrudnia i "nowych", tylko kto? Wszędzie widzę stoi jak wół o doświadczeniu. Ot bezsensowna sytuacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: KASJER LOTNICZY -WAWA IP: 5.5.* / *.Red-81-35-237.pooles.rima-tde.net 28.08.03, 22:52 Hej, Mam dlugi doswiadczenie jako kasjer lotniczy i doskonale znam system Worldspan, Amadeus - rowniez. Jesli jest Pan/i zainteresowany/a prosze o kontakt pawh@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: KASJER LOTNICZY -WAWA IP: *.rury.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 20:19 moze mogłby mi ktos powiedziec gdzie mozna zrobic kurs kasjera lotniczego? Odpowiedz Link Zgłoś