GoĹÄ: mia IP: *.aster.pl 01.08.08, 14:54 Witam. Mam pytanie: Czy pracował ktoś z Was w tej firmie? Dziekuje za kazdą informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
57monia Re: MDDP Akademia Biznesu 08.11.14, 17:20 Zastanówcie się 600 razy zanim zaczniecie tam pracę. Rozmowa kwalifikacyjne o niczym. Zarobki na poziomie 1500 zł netto z premiami - pełen etat, zero dodatkowych opcji typu opieka medyczna, multisport (chyba , ze ktoś tak pracuje od 5 lat i ma już swoich klientów). Na rozmowie rekrutacyjnej nie wierzcie w zapewnienia ,że zarabia się więcej. Ta firma opiera się na kłastwach. Jest niewirygodnym pracowdawcą. A osoby zarzadzające to klika! Odpowiedz Link Zgłoś
adi227 Re: MDDP Akademia Biznesu 16.01.15, 08:52 Bardzo interesujące? ciekawy jestem jakie miałaś wyniki sprzedaży, bo najlepsi handlowcy biorą prowizję 3-4 tys. No ale wnioskuję, że nie byłaś w stanie osiągnąć najniższego progu skoro piszesz o kwocie 1500zł netto? Odpowiedz Link Zgłoś
sunpress1 Re: MDDP Akademia Biznesu 10.11.14, 16:30 Jeżeli szukasz pracy lub pracowników w Warszawie zajrzyj na stronę www.PracaWarszawa.com.pl Dodaj swoje ogłoszenie za darmo. Szukaj pracy blisko swojego miejsca zamieszkania, sprawdź oferty pracy w Twojej dzielnicy. PracaWarszawa.com.pl - praca na wyciągnięcie ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiator Re: MDDP Akademia Biznesu 31.07.18, 20:50 Podbijam temat, jestem zainteresowana ich kursami i szukam opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
desirre90 Re: MDDP Akademia Biznesu 03.12.18, 20:31 co do kursów, to szkoliłem tutaj pracowników i mogę polecić, szkolenia są efektywne – ich wpływ na wyniki pracy w firmie zaobserwowałem, w krótkim czasie po szkoleniu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ann Re: MDDP Akademia Biznesu IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.21, 10:04 moja koleżanka pracuje w ADN Akademia działającej dawniej jako Akademia MDDP i sobie chwali Odpowiedz Link Zgłoś
desirre90 Re: MDDP Akademia Biznesu 21.03.22, 11:16 Mają też nową stronę internetową z tego co widzę www.adnakademia.pl orientujesz się czy wykładowcy są Ci sami? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Re: MDDP Akademia Biznesu IP: *.adn.pl 14.03.23, 15:52 tak, to ta sama firma, tylko zmiana brandu na ADN i adresu strony na www.adnakademia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś