megane-84 06.10.08, 23:08 Czy możecie mi udzielić informacji ile zarabia się w GUS ? chodzi mi o początek pracy- czyli najniższe stanowiska. ZŁożylam tam papiery ale nie wiem czy warto było bo nie jestem z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 111 Re: Zarobki w GUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 17:03 Ale złożyłaś papiery do GUS czy do Urzędu Statystycznego na ul. 1 Sierpnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Zarobki w GUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 17:05 Jeżeli złożyłam na ul. 1 Sierpnia to możesz się spodziewać, że na początek dostaniesz 1500- 1600 zł brutto. Po za tym mnóstwo tam roboty jest. Odpowiedz Link Zgłoś
megane-84 Re: Zarobki w GUS 10.10.08, 08:24 hmmm, no tam złożyłam na 1 Sierpnia ;) ale pensją mnie zszokowaleś/aś ;) dramat ;( co z tym można zrobić ? na przysłowiwe waciki to ledwie starczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Zarobki w GUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 19:46 I informacja o pensji jest pewna moja mam tam pracuje. Po za tym jak kiepsko trafisz i przyjdzie Ci siedzieć w pokoju z paniami, ktore są bardzo nieużyte, to będzie kiepsko. Bo nikt Cię wówczas roboty nie nauczy, a samemu wszystko oganąć jest cięzko. Zwłaszcza, że tam właścicie trzeba uczyć się wszystkie odnowa, dlatego, że nabrać doświadczenia w takiej pracy gdziekolwiek jest trudno, bowiem mało która firma robi wszystkie możliwe sprawozdania. A tam musisz robić wszystkie. zależy też do którego Wydziału poźniej trafisz. Najgorzej jest w wydz. gospodarczym - najtrudniejsza robota i najwięcej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Zarobki w GUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 09:52 Witam, niestety nie odpowiem Ci na Twoje pytanie odnośnie zarobków w GUSie jednak mam nadzieje ze chcesz dodatkowo dorobic, Poszukuje osoby ktora wyliczy mi statystyke do pracy magisterskiej, jesli jestes zainteresowana prosze o kontakt eska-22@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś