lukomen 22.07.09, 14:57 Witam czy ktos z was pracuje w Ziko apteka internetowa. Jaka atmosfera panuje w biurze itd. czekam na każdą informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia Re: Praza w Ziko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 09:01 Praca w Ziko na okres próbny, następnie wymiana nowych na kolejnych nowych na okres próbny i tak w kółko. Żadnych pretensji, nawet dobra atmosfera, żadnych uwag, tylko tyle, że po okresie próbnym jesteś out, bo następni na próbny czekają. Zazwyczaj odbywa się "hurtowo" - próbni z różnych miejsc - out, przyjmują następnych próbnych. Więc jeśli chcesz pracę na kilka miesięcy, a nie stałą, to ok., jeśli chcesz stałą i masz coś innego na oku, to radzę skorzystać z innej oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Praza w Ziko IP: *.fbx.proxad.net 09.06.10, 23:47 Ciekawe, bo jestem w aptekach Ziko od kilku juz lat (na rożnych stanowiskach) i nic takiego nie zaobserwowałam. Ale faktycznie, jak się komuś nie chce angażować, to nie ma to sensu.Poza tym dobra atmosfera, i świetni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkon23 Re: Praza w Ziko 01.10.15, 07:00 Ja iałam takie szczęscie, że poszukiwali osób do pracy. A że juz wcześniej miałam małe doświadczeie to udało mi się tą pracę zdobyć. Jest ok, jeżeli zostaje po godzinach to mam dodatkowe pieniądze, fajna atmosfera. Kierownictwo równiez jest miłe i pomocne. Dobre zmiany, więc nie mam za bardzo na co narzekać :) Odpowiedz Link Zgłoś