zlocienianka 02.05.05, 10:19 Dziś "Między mostami" odbywa się Jarmark Kultury. Jak myślicie, duzo ludzi przyjdzie? Moim zdaniem złocienianie nie zawiodą, bo takie złocienieckie imprezy przyciągają mnóstwo osób. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jleszcze Re: JARMARK KULTURY 03.05.05, 12:31 Właśnie wróciłem ze Złocienca. 2 maja zajrzałem na jarmark. Rzeczywiście oryginalny i ciekawy. 2 maja chciałem zajrzeć do spichlerza, wisi tam mapa, którą od dawna próbuję obejrzeć. I co? Znowy pocałowałem klamkę :((( Tak, tak wiem... to praca społeczna itd. Z punktu widzena turystów to jednak troche bez sensu. Odpowiedz Link
selion Re: JARMARK KULTURY 04.05.05, 10:33 Spichlerz był zamknięty, bo wszyscy twórcy, którzy mieli swoje wystawy w spichlerzu przenieśli swoje dzieła na festyn między mostami, żeby tam na świeżym powietrzu każdy mógł je oglądnąć. 3 maja spichlerz był już otwarty. Jarmark też mi się bardzo podobał, zwłaszcza dzieła spod rąk tych najmłodszych, świetne były drewniane figurki chłopaka o imieniu Grześ :D Ciekawe były laleczki z bibuły (cyhba to była bibuła). Odpowiedz Link
33kk Re: JARMARK KULTURY 15.05.05, 13:04 Czy spichlerz już "rozpoczął sezon"? Chętnie wybrałbym się na jarmark staroci. Odpowiedz Link